Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

Tepki Skoru
0
umarım üçe geçerim:))bu hafta bütünleme sınavları vardı..
sanırım tekrer edicem:((

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar
gerçekten açık öğretimlilerin en zor yanı okuduğun okuldan arkadaşlarının olmamması
inşallah burada olur ben yeni katıldım aranıza
açık öğretim 4 sınıfa geçtimm

Tepki Skoru
0
Ya Sadece Siniflari Yazacaniza Problemlerimizi Falan Dile Getrrm Sayfa Mrbalarla Dolmuş..........

Tepki Skoru
0
hoşbulduk... ben araniza yeni katiliorum daha 1.sinifa baslicam bu site gercektende cok güzel

Tepki Skoru
0
Merhabalar, Aof 4.sinif öğrencisiyim.bu Yil Kpss Ye Hazirlanacam.nerden Ve Nasil Başlayacağimi Bilmiyorum.kadrosuz Usta öğretici Olarak Bir Sinifta 2 öğretmen çalişiyoruz.sabah Ve öğle Ayirmayi Düşünüyoruz.fakat Siniftaki öğrenci Sayisi 10 Nun Altina Düştüğünde Sinifin Kapatailacağini DuYmuştum.o Yönden Endişeliyim.bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaşlar Var Mi Acaba?

Tepki Skoru
0
evet bir sınıfın açılması için en az 10 öğrenci olması gerekir eğer 10 nun altına düşerse sınıf kapatılıyor

Tepki Skoru
0
Merhaba.bende açıköğretim fakültesi 2. sınıfta okuyorum.ama bu Türkçe sözlü ve yazılı anlatım dersini nasıl gececeğimi bilmiyorum...

Tepki Skoru
0
benim şu anda ilk çalıştığım ders o bana fazla zor gelmedi eğer dersi anlamıyorsanız son çare ezber yapın faydası olacaktır

Tepki Skoru
0
Merhabalar ben de bu yıl yeni katıldım aranıza sizden 2 konu hakkında yardım istiyorum daha tvde dersler başlamadı ben de nerden ve nasıl çalışacağımı bilemiyorum.ayrıca özel eğitimle ilgili katılabileceğim seminerler var mı varsa nasıl ulaşabilirim?Şimdiden çok teşekkürler...

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende açık öğretim 3. sınıf öğrencisiyim güzel ve başarılı bir sene geçirmek dilegiyle :)

Tepki Skoru
0
slm herkese bende bu yıl baladım umarım bii bi yıl olr!

Tepki Skoru
0
hoşgeldinn....işallah Şükrancim hepimiz için ii olur.. bende senin gibi yeni basladim.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Tepki Skoru
0
slm herkeze bende bu yıl kazandım hepimiz için başarılı ve hayırlı bir yıl olur inşallah..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle