Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

Tepki Skoru
0
selamün aleyküm arkdaşlar :congratulationscut4 bende 4.sınıfa geçtim elhamdülillah.:36_11_12:darısı büte kalanların başına .bende 1 yıldır takipçisiyim formun ,güzel şeyler paylaşılıyo ve de seviyeli tuttum yani burayı .inşaallah birbirimize yarımımız dokunur ve güzellikleri paylaşmaya devam ederiz Allah yar ve yardımcımız olsun .vesselam

Tepki Skoru
0
darısı benim gibi bütünlemeye kalanlara offf ya n'apcam?bi akıl verin...

Tepki Skoru
0
slm bende açıköğretim okul önc. öğrt. 1.sınıf öğrenisiyim bu site gerçekten çok güzel...

Tepki Skoru
0
mrb ben cennet usaktan acıkögretım 3. sınıfım gercekten cok guzel bır sıte emegı gecenlere cok tesekkur ederım:D

Tepki Skoru
0
slm ben arife okulöncesi öğretmenliği(aöf)3.sınıfım çok güzel bir site burası herkes için çok faydalı olduğu kesin böyle bir sittenin kurucularına teşekkürü borç bilirim hoşçakalın

Tepki Skoru
0
benden de içten bir merhaba.....Tanıştığımıza memnun oldum.Ben 1 dersten büte kaldım inş mezun olucam.SEVGİLER ve SAYGILAR......

Tepki Skoru
0
hoş bulduk .İNŞ tuba07 sende mezun olursun hayırlısı

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende 3.sınıf oldum ne zaman oldum ne zaman geçti yıllar yawsss:))) artık neden açıköğretim diye düşünmek istemiyorum sadece atanabilmek derdim

Tepki Skoru
0
slm.ben daha yeni kesfettim burayı ıyıkıde kesfetmısım.
acıköğretim 2. sınıfa gectım.
herkese merabalar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye