Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim 4.sınıfta okuyan büte giren arkdaşlar lütfen okuyun:(:(

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 3 gündür yollara düştüm artık nefes bile alamıyorum.AÖF konuşmadığım adam kalmadı notlar için en sonunda dekanla rektör toplantıdaymışlar pasta dağıtılırken daldım içeri ama kimse yardım etmedi.Keçiörene gittim içeri bile almadılar allah nasıl biliyorsa öyle yapsın aöf baksana site düzeltiyorlarmış.Ben ordayken dosyalarla bilgi işlemden notları getirdiler ne yaptıysam notumu öğrenemedim.Yaşadığım şu günleri hayatım boyunca unutmıyacağım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 3 gündür yollara düştüm artık nefes bile alamıyorum.AÖF konuşmadığım adam kalmadı notlar için en sonunda dekanla rektör toplantıdaymışlar pasta dağıtılırken daldım içeri ama kimse yardım etmedi.Keçiörene gittim içeri bile almadılar allah nasıl biliyorsa öyle yapsın aöf baksana site düzeltiyorlarmış.Ben ordayken dosyalarla bilgi işlemden notları getirdiler ne yaptıysam notumu öğrenemedim.Yaşadığım şu günleri hayatım boyunca unutmıyacağım
arkadaşım yazdıklarına aynen katılıyorum ve bunlar bana ders olduuu çok büyük hemde...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hakkımız yendi yaa ben cok kötü hissediyorum kendimi :(((((

Tepki Skoru
0
Pasta yiyorlarmış ha tabi bizimi düşüncekler.Arkadaşlar ben atananlara baktım orda da ilk tercihinde 80 le biri istediği yere gidememiş şimdi daha düşük puanlar istedikleri yere gitti.Bu da çok büyük haksızlık hiç bişey adaletli değil bu ülkede.

Tepki Skoru
0
şuan benim en büyük korkum bütten kalmak o zaman daha büyük bi sıkıntı diğer üniversiteler de 3 dersten bile kalsan sorumlu geçiyorsun ama bizim tek ders sınav hakkımız bile yok artık çevremdekilere asla açıköğretimi tavsiye etmiyorum böle bi ayrımcılık olamaz ya

Tepki Skoru
0
kafayı yicem yaaa Allah bu aöf deki kimsenin işlerini rast getirmesin inş.......

Yarından itibaren bu aöf yi nereye nasıl şikayet edicem bunun peşindeyim.

Atananlar yanlış anlamasın sakın yalandan yere polemik olmasın Hepiniz adına sevdinim

benm derdim bu salaklar yüzünden biz nie madur oluyrz yaa

Allahım nası biliosa öle yapsın

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
Evet arkadaşım ben ne zamandır söylüyorum kimse ilgilenmiyor yanlış cevap anahtarı var.

Tepki Skoru
0
biz arkadaşlarla bu yanlış sorular içinde fax çektik kmsenin umrunda deil arkadaşlar

Tepki Skoru
0
EĞer baŞka yanliŞlar varsa bİterİz ozaman bİr soru 1 yil demek bİzler İÇİn

Tepki Skoru
0
YA ARKADAŞLAR BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM ÖĞR.MESLEKİ GELİŞİMİN SINAV SORULARINDA 2 YANLIŞ SORU VARMIŞ BÜTTE BUNUNLA İLGİLİ BİLGİNİZ VAR MI? ÖĞRETMENLER FORUMDAKİ ARKADAŞLAR 2 SORUNUN YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR BİR BAKSANIZA SİZ Dİ http://www.ogretmenlerforumu.com/aof_okul_oncesi_ogretmenligi/ooogretmenligi_4sinif_bir_soru_hatali_butunlemeogretm_mesleki_gelisim-t38098.0.html
Evt arkadaşım ben de farketmiştim ve 15.09.09 da aöfye hem mail gönderdim hem de ptt kanalıyla yazımı gönderdim ama hala cvp gelmedi.15 gün beklemek zorundayım.Ama sonuçlar belli olacak.bununla ilgili de ne bir açıklama var ne de sitede bir düzeltme benim gibi 2-3 arkadaş daha mail göndermişti bildiğim kadarıyla tabi ki sizlerde gönderin ben bu dersten büte 1 soru için kaldım.

Tepki Skoru
0
atama sonuçlarına bakılırsa bu işte bir iş var atamalar bence adaletsiz. inanın kendime üzüldüm ama yüksek puanla açıkta kalanlara gerçekten daha çok üzüldüm. eğitim bu kadar mı laçka olur bir ülkede adaletsizliğin tam ortasındayız akıbetimiz belli değil. iyi de biz seneye ne yapacağız işin bir de bu tarafı var ben de atanamadım :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yanlış sorular bende mail gönderdim yanlış soru kabul edildiği takdirde o puan size ekleniyo. ayırca sonuclar acıklanınca bilgilendirme maili geliyo size

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çok yorulduk ya 1 soru yüzünden ömg den kaldım belkide orda da hatalı cevap anahtarı vardı.1 sorudan bırakmasını biliyorlar ama valla artık başım çatlıcak ağrı kesiciler de kesmiyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle