ne kadar çok atarsakhaklısın canım birlik olalım
nokta sen atama merkezine mail etteın mı arkadaşım verdim adresii düzenleme tarihine baksınlar diye not düş mailindeArkadaşım, bilgin kesinse yani eminsen kişi gösterebiliyorsan, birlik olup muhakkak hakkımızı aramalıyız. Yapmaya çalıştığım başkasını yerinden etmek değil, ben büte kaldığı halde onaylananlar var dedikçe hayır öyle birşey olmaz, olduysa da iptal edilecek dediler, atanan var diyorum kim diyor, kulaktan dolma bilgiyle gelmeyin diyor..
İspat edebildiğimiz taktirde hakkımızı yasal yollardan arayabiliriz böyle lafla kendimiz konuşup kendimiz işitiyoruz ancak!
arkadaşom olmuşşş tebriklerrArkadaşlar şöyle bir dilekçe hazırladım ama, bu bahsettiğimiz kiileri isim isim emin olmak lazım yoksa hiçbir anlamı kalmaz, haklıyken haksız konumada düşeriz. Net bilgiler elime ulaşırsa dilekçemi göndereceğim.
Dilekçem şöyle;
Ben 2008-2009 eğitim öğretim yılı AÖF okulöncesi öğretmenliği mezunuyum. Bir dersten büte kaldığım, ve sonuçlar; 18-25 eylül 10.000 sözleşmeli öğretmen atamasına yetiştirilemediği için,başvuruda bulanamayıp,bu atamada görev alma hakkımı yitirdim. Punım 61,168, böyle bir puanla yüzde yüz atanabilecekken bütünleme engeline takıldım. Bunun için hiçbirşey yapmayan ANADOLU ÜNİVERSİTESİni, bize herhangi bir bildiri,istek gelmedi, Üniversteden hiçbir talep gelmedi diyen Bakanlığımızı da kabullendik..Ama atama başvurularını onaylayan bazı ilçe millieğitimleri kabullenemiyoruz. Güvendiğimiz devletimizin bizlere böyle bir ayrımcılık yapmasını, aldığı kararlarda tutarsız olmasını, ilçelerin farklı cevaplar vermesinden ötürü, keyfi davranmasını kabul edemiyoruz. Hakkımız yenmiştir. Bizlerin hakkını koruyabilecek yetkililere sesleniyorum. Lütfen bu nahoş duruma bir el koyunuz.
Gerekli mercilerle görüşüp, bazı ilçelerin onay verip, bazılarının vermediğini ispatlayan belgelerimle ile yasal haklarıma başvuracağım. Bilgilerinize.
arkadaşım net bilig dediğin ne tc lermiArkadaşlar şöyle bir dilekçe hazırladım ama, bu bahsettiğimiz kiileri isim isim emin olmak lazım yoksa hiçbir anlamı kalmaz, haklıyken haksız konumada düşeriz. Net bilgiler elime ulaşırsa dilekçemi göndereceğim.
Dilekçem şöyle;
Ben 2008-2009 eğitim öğretim yılı AÖF okulöncesi öğretmenliği mezunuyum. Bir dersten büte kaldığım, ve sonuçlar; 18-25 eylül 10.000 sözleşmeli öğretmen atamasına yetiştirilemediği için,başvuruda bulanamayıp,bu atamada görev alma hakkımı yitirdim. Punım 61,168, böyle bir puanla yüzde yüz atanabilecekken bütünleme engeline takıldım. Bunun için hiçbirşey yapmayan ANADOLU ÜNİVERSİTESİni, bize herhangi bir bildiri,istek gelmedi, Üniversteden hiçbir talep gelmedi diyen Bakanlığımızı da kabullendik..Ama atama başvurularını onaylayan bazı ilçe millieğitimleri kabullenemiyoruz. Güvendiğimiz devletimizin bizlere böyle bir ayrımcılık yapmasını, aldığı kararlarda tutarsız olmasını, ilçelerin farklı cevaplar vermesinden ötürü, keyfi davranmasını kabul edemiyoruz. Hakkımız yenmiştir. Bizlerin hakkını koruyabilecek yetkililere sesleniyorum. Lütfen bu nahoş duruma bir el koyunuz.
Gerekli mercilerle görüşüp, bazı ilçelerin onay verip, bazılarının vermediğini ispatlayan belgelerimle ile yasal haklarıma başvuracağım. Bilgilerinize.
Atama merkezine faks çektim bende arkadaşlar. Birsu arkadaşım, başvurusu onaylanan kişiler var dediğimde bana kimmiş onlar diyor, ben işte şu okulun öğretmeni felan desemde bu bilgi sözel hiçbir etkisi yok diyorlar. İspattan kastım bu. Yazılı ve net bir belge, daha önce dediğiniz gibi, büte kaldığını ama onay verildiğinin yazıya dökülen ispatı!nokta sen atama merkezine mail etteın mı arkadaşım verdim adresii düzenleme tarihine baksınlar diye not düş mailinde
arkadaşım bende var bir kaç taneAtama merkezine faks çektim bende arkadaşlar. Birsu arkadaşım, başvurusu onaylanan kişiler var dediğimde bana kimmiş onlar diyor, ben işte şu okulun öğretmeni felan desemde bu bilgi sözel hiçbir etkisi yok diyorlar. İspattan kastım bu. Yazılı ve net bir belge, daha önce dediğiniz gibi, büte kaldığını ama onay verildiğinin yazıya dökülen ispatı!
onaylayan illeri de yazın hocamarkadaşım bende var bir kaç tane
bana özelden msj at vereyim ok büte girmiş ama başvurusu onaylanmış atan mış ok
arkadasım ozelıne bakarsan sevınırımArkadaşım, bilgin kesinse yani eminsen kişi gösterebiliyorsan, birlik olup muhakkak hakkımızı aramalıyız. Yapmaya çalıştığım başkasını yerinden etmek değil, ben büte kaldığı halde onaylananlar var dedikçe hayır öyle birşey olmaz, olduysa da iptal edilecek dediler, atanan var diyorum kim diyor, kulaktan dolma bilgiyle gelmeyin diyor..
İspat edebildiğimiz taktirde hakkımızı yasal yollardan arayabiliriz böyle lafla kendimiz konuşup kendimiz işitiyoruz ancak!