- Tepki Skoru
- 0
falgon-25 hocam pasinler erzuruma çok yakınmış,erzurumdan gidiş geliş yapanlar varmış ev durumu nasıl erzurumda(kira,kalorifer vs)
derincedeyim ben.bülent türker anaokulu.26 yı işaretlemedim kendi okulum bi tek bana açıktı o da olmadı...pişman değilim burası iyi...buralımısınız yoksa başka yerden mi geleceksiniz?hocam 77.693 ilie kartepe maşukiye anaokulu.. siz nerde görev yapıyorsunuzz
tebrik ederim atandığın için sevindim çünkü bende bekleyenlerdenim atanayımda neresi olursa olsun diyenlerdenim senin mesajını görünce üye oldum cevap yazmak için siirt eruha atandım deyince senin okulun güzel eruhtaki en iyi okul ama eruh çok kötü giderken görürsün kelimelerle tarif edemiyorum türkiyede böyle bir yer olduğunu oraya gitmeden önce düşünemezdim gittiğimde 1 hafta kendime gelemedim yollarını gördüğünde bile şok olursun terör çok fazla siirte 1 saat uzaklıkta ve otobüs diye bişey günde bir kez anca bulursun genelde taksi kullanılır ben izmirden uçakla gittiğim halde eve ulaşana kadar 10 saat geçiyo okadarda uzak halkı iyi ama yardımsever içten ama yinede kim olursa olsun orda yaşanmaz yaşamakta çok zor dayanabilirsin inşallah ben eruhu kelimelerle anlatamıyorum.muhakkak yanında birisiyle git annenle babanla yada evliysen eşinle.siirttede eruhtada kalcak otel falan yok unutma.dağın tepesinde 9000 nüfuslu batının en kötü köyünden çok çok daha kötü bi yer ve kiralamak için ev tutsan hepsi berbat kalabilirmisin bilmiyorum bunları yazdığım için çok üzgünüm ama orayı bilerek git orda ortada kalma orda gündüz 3te hava kararmaya başlıyo bunuda unutma ona göre erken gitki yer bul kendine gerçekten yazdıklarıma kızma lütfen keşke sana ulaşabilsem yardımcı olmak isterim
70.509 puanla şanlıurfa yakupkalfa ilköğretim okuluna atandım .hayırlısı olur insallah benımde dıger atanan arkadaslar ıcın atanamayan arkadaslar ıcın darısı basınıza ınsallah sızınde olur![]()
Bende aynı durumdayım.Kaygılı...Atananları tebrik ediyorum.Atanamayanlara da hayırlısı olsun diyorum.Ben henüz Okul Öncesi Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiym.Geçtiğimiz yıllar 50-60 puanla atanıldığını duyardık şimdilerde 70 ler bile zor atanıyor anladığım kadarıyla.Umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.Bakan 2015 e kadar sınırsız atama açıklaması yapmıştı.Siz ne diyorsunuz 4 yıl sonra ne olur.Gidişat ne?Sorunsuz atama yalanmı? Bu gidişle bizler mezun olduğumuzda 85 ile bile atanamayacağız belkide.Kaygılanıyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.