malatyanın çok rahat iyi olduğunu söylüyor kuzenim sevindim başarılarbende 70,964 le malatya yazıhan 14. tercihime atandım hemde malatyada okudum çok mutluyum darısı atanamayanların başına inşallah...
malatyanın çok rahat iyi olduğunu söylüyor kuzenim sevindim başarılarbende 70,964 le malatya yazıhan 14. tercihime atandım hemde malatyada okudum çok mutluyum darısı atanamayanların başına inşallah...
hocam ben üniversiteyi muşta okudum hayırlı olsun hangi okula atandınız.arkdaşlar muş nasıl görev yapan varmı
hımm hocam ben korkuta gitmedim merkeze kücük ama ben 4 yıl boyunca kaldım insanları harika çok cana yakınlar ayrıca korkut merkeze çok yakın bi ilçe eğer köyse servis falan kesin vardır git gel yapar merkezde kalırhocam ben değil de kardeşim için sordum korkut ilçesi ???
msn yazmıştım giremiormusunuz hocam özelden msj atmıştım size..Pupaa sana ulaŞamiyorum İ
istek gönderdim hocam gökçen tuba sizin profilde sevimli kurbacıklar var dimiPupaa ayŞe yerlİ kuru dİye face ara benİ
arkadaşım tebrik ederim ben malatya yaptım 24 tercihlerimden biride o okuldu 70.274 kendi çalıştığım okul oldu 25 ten 1 yıl sonra eş durumu bekleyeceğim artık hayırlı olsunbende 70,964 le malatya yazıhan 14. tercihime atandım hemde malatyada okudum çok mutluyum darısı atanamayanların başına inşallah...
hayır hocam ben erzurumluyum erzurum merkez nihat kitapcı ilk öğretim okuluna atandımfalgon-25 sizde mi pasinlerdesiniz
çok şanslısınız şehir iyi ama okulunuz nasıl olur bilemem.yazıhan merkeze yakın bir ilçemalatyanın çok rahat iyi olduğunu söylüyor kuzenim sevindim başarılar
hocam mağdem eş durumunuz vardı neden beklemediniz bu hafta klavuz yayınlanıyor zağten kötü olmuş 1 yıl daha bekliyeceksinizarkadaşım tebrik ederim ben malatya yaptım 24 tercihlerimden biride o okuldu 70.274 kendi çalıştığım okul oldu 25 ten 1 yıl sonra eş durumu bekleyeceğim artık hayırlı olsun