Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

6 Aralık Atama Sonuçları Tek Başlık Burada

Tepki Skoru
0
hocam ben değil de kardeşim için sordum korkut ilçesi ???

Tepki Skoru
0
hocam ben değil de kardeşim için sordum korkut ilçesi ???
hımm hocam ben korkuta gitmedim merkeze kücük ama ben 4 yıl boyunca kaldım insanları harika çok cana yakınlar ayrıca korkut merkeze çok yakın bi ilçe eğer köyse servis falan kesin vardır git gel yapar merkezde kalır

Tepki Skoru
0
bende 70,964 le malatya yazıhan 14. tercihime atandım hemde malatyada okudum çok mutluyum darısı atanamayanların başına inşallah...
arkadaşım tebrik ederim ben malatya yaptım 24 tercihlerimden biride o okuldu 70.274 kendi çalıştığım okul oldu 25 ten 1 yıl sonra eş durumu bekleyeceğim artık hayırlı olsun

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşlara hayırlı olsun.Yeni görev yerlerinde başarılar dilerrim.

Tepki Skoru
0
Atananları tebrik ediyorum.Atanamayanlara da hayırlısı olsun diyorum.Ben henüz Okul Öncesi Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiym.Geçtiğimiz yıllar 50-60 puanla atanıldığını duyardık şimdilerde 70 ler bile zor atanıyor anladığım kadarıyla.Umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.Bakan 2015 e kadar sınırsız atama açıklaması yapmıştı.Siz ne diyorsunuz 4 yıl sonra ne olur.Gidişat ne?Sorunsuz atama yalanmı? Bu gidişle bizler mezun olduğumuzda 85 ile bile atanamayacağız belkide.Kaygılanıyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
atanan arkadaşları tekrar tebrik ediyorum mesajlarda dikkatimi çekti hep bir yardımlaşma dayanışma içerisindeyiz :) herkes kendi iline atanan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyor gerçek bir aile olduğumuz bir kez daha ortada hepinize canı gönülden teşekkürler. balıkesire atanan arkadaşlar ben de diğer arkadaşlar gibi her zaman yardıma hazırım :)

Tepki Skoru
0
arkadaşım tebrik ederim ben malatya yaptım 24 tercihlerimden biride o okuldu 70.274 kendi çalıştığım okul oldu 25 ten 1 yıl sonra eş durumu bekleyeceğim artık hayırlı olsun
hocam mağdem eş durumunuz vardı neden beklemediniz bu hafta klavuz yayınlanıyor zağten kötü olmuş 1 yıl daha bekliyeceksiniz :(

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşları tebrik ediyorum.ALLAH yolunuzu açık etsin başarılar hep sizinle olsun.atanamayan arkadaşlarımada ben de dahil hayırlısının nasip olmasını temenni ediyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle