Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

54 puanın altında alıpta onaylatan arkadaşlar lütfen yazın

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende bu sabah onaylattım tercihlerimi İstanbul / esenler ilçe meb.te
Bende 54 altı alanlardanım. İlçe meb.in şube müdürüne
- " 54 puanın altında alan adayların başvurularının onaylanmayacağına yönelik söylentiler var oysaki bizler taban kaldırıldı diye biliyorduk bu doğrumu " diye sordum ve
- " Evet sizler şanslısınız taban kaldırıldı bu sene. " dedi.
Daha sonra ise
- " Pekiii bu alımlar için usta öğreticilik deniyor sözleşmeli öğretmenlik diye biliyorduk öyle değil mi ? " dedim
- " Evet sözleşmeli " cevabını verdi.
İlgilenen arkadaşlara duyurulur...
Bu arada benim sayfam açılıyor bi problem yok, onaylandı yazısı var ve sayfamın üzerinde her hangi bir oynama yapılamıyor. Bende açıldı sayfa diğerlerinde niye açılmıyo ben anlamadım. Başvurumda bi sorun olduğunu sanmıyorum inş. hakkımızda hayırlısı olur sadece bunu diliyorum ve yarını iple çekiyorummm.... :)) Bakalım atanabilecekmiyizzzz

Tepki Skoru
0
Çok komiksiniz..:)
İlahi güldürdünüz beni..:36_6_3:
Ben Gazi mezunuyum hemde çok iyi bir dereceyle mezun oldum.
İlk tercihimdi çok yüksek puanla kazandım.
Ama kpss denilen olayda 55 geçemiyorum..
Tüm arkadaşlarım 2006 da atandı.
Neden mi?
Sınav sistemindeki saçmalıktann..
Ve kpss denilen olayın uzunluğundan..
Diklkat eksikliğimden..
Herkesin kendince bir nedeni var.
Ama ben ne yaptım Ales ten 60 aldım..:)
Buyur burdan yak..:D

Aynen joiee bende alese hiç çalışmadan 76 aldım ne olcak şimdi:)) Ama bu arkadaş hitabeti, yeteneği kpss KPSSye odakladığı için artık bişi diyemiyorum bakış açısı bu kadar dar işte.

Tepki Skoru
0
DÜn ben onaylattim puanim 51 bu haber doĞrumu ank03ank arkadaŞim kafalari kariŞtirdin sen emİnmİsİn bİzlerİn atmasi olmayacaĞina
Dün MEM de söylentilere istinaden o bilgi çıktı.Ama saat15:00 den sonra alt puan aranmaksızın onay işlemleri devam etti.Hatta bugünde devam.Atamaları olmayacak diye birşey yok hocam.Bu bir şans.onay olduysa inşallah.Her öğretmen atanır inşallah.

Tepki Skoru
0
okul öncesi öğretmeni demek hoşgörülü ve kendinden fazla başkasını mutlu eden,sabırlı,zeki,iyi niyetli,saygılı.... vb birçok iyi vasıf sayabilirim.hepimiz öğretmeniz ve hepimiz öğrenci yetiştirebileceğimizi ispat ettiğimiz için mezun olduk.40 puan almış yok 30 puan almış kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok.iyi niyet kazanır.sınav sitresini yaşamayan bilmez.o yüzden 54 altı puan alan arkadaşlar inşallah atanırsınız ve inşallah istediğiniz yer olur.kalbim sizinle....üzülmeyin sitres yapmayın sadece hayırlısını isteyin.

Hocam doğru söylüyorsunuz.Ne olursa olsun hak eden kazansın.Yüksek puan alan ve az puan alan öğretmenlerin hepsi eğitimci değilmi ? Evet.
Kavga neden? Ben yüksek puan aldım atanamadım sen düşük aldın atandın muhabbeti.Puanına o kadar çok güveniyorsun ya .Demek olamıyabiliyormuş?21 işaretleyen bu dönem kazanır arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
cass isimli üyenin yönetim tarafından uyarılmasını öneriyorum arkadaşlar..
Mesleğine ve meslektaşlarına saygısı olmayan, haddini bilmeyen bir arkadaşın burda işinin olmadığını düşünüyorum..
Forum başlığı nedir???
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ....

Tepki Skoru
0
bende onaynattım. nete bakim dedim sayfam açılmıyo. umarım bir yanlışlık yoktur

Tepki Skoru
0
nasıl kabul etmezler ben bugün onaylattım.netten görebiliyorum.puanım çok düşük.kocaeli

Tepki Skoru
0
ya arkadaşım bu sınav neden yapılıyor ben de hoşnut deilm bu sistemden alan sınavı olması gerekiyor ama olmuyor benm bi arkadaşım 48 alnmış daha kendi tarihini bilmiyor arkadaş ortamında bir laf diyor anca kendini küçük düşürüyor o kadar insan iyi yerlere gelmek için çabalıyor çalışıyor kiö,mi atandı kimi atanamadı aldıkları maaşı netreye verdikleri beni ilgilendirmiyor sadece biz öğretmenlerin daha iyi seçilmesi gerekiyor anaokulundaki öğrenciler ne kadar irdeleyici sorular soruyorlar onlara cevap verebilecekler mi ya da bi toplantıda susacaklar mı.. almasınlar kardeşim 54 altındakileri hatta 60 olsun sınıf bu bizim rezilliğimiz olur okul öncesi öğretmenlerinin değeri düşer hatta bir kez daha söylüyorum ilerde okul öbcesi öğretmenleri aptal öğretmenler olacak bu sistem yüzünden ve bu ezikliği bi başarı olarak görüp de tercih yapanları da kınıyorum
öğrencilerin karakterlerinin oturmasındada yardımcı olmamız gerekmekte ama görüyorum ki sen bu konuda psikolojisi bozuk bireyler yetiştirme kapasitesine ulaşmışın zaten hem sınav sistemini yargılayıp hemde alınan puanlara takılmanda saçma burdaki kimse alan bilgisinden 54 ün altında almaz arkadaşım ayrıca genellemelerle kitaplarda yazılanlarla birebir uyumlu atandığın okuldada kitaplar değil kanlı canlı çocuklarla olacaksın ben çok yüksek puan alanları yadırgıyorum asıl o sınavda kimse bize şu konu yada bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz die sormuyor ben oturup freud a görede piage e görede insan sınamak zorunda değilim
şu dakkadan sonra sana ahlak derside verilecek durumda değil sende bu tür fikirlerini kendine sakla bence

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 54 puan bir önceki alımda kurumlar arası ataması olan memurun puanı.meb'in puan sınırı yok bu yüzden başvurularınızı yapabilirsiniz.onalatamayanlar meb'deki çalışanların acizliğine uğramasın.Allah gönlünüze göre versin.

Tepki Skoru
0
şimdi kızacaksınız ama 78 puanla köyde öğretmenlik yapıyorum ve millet daha düşük puanlarla şehir merkezindeki en güzel okullara giriyor gözüm yok öğretmen olmak emek veren herkesin hakkı ama bana biraz koydu açıkcası

Tepki Skoru
0
şimdi kızacaksınız ama 78 puanla köyde öğretmenlik yapıyorum ve millet daha düşük puanlarla şehir merkezindeki en güzel okullara giriyor gözüm yok öğretmen olmak emek veren herkesin hakkı ama bana biraz koydu açıkcası

arkadaşım sen çok haklısın ama bu sadece bizim bölümümüze olmuyor sınıfçılarda matematikçilerde her sene bunu yaşıyor mağlesef bak benim ablam 87 ile ağrıda arkadaşı 76 ile maraşta biri eylül biri şubat ataması işte zamanında sıralama belli olmadığındada barajı geçemiyenler göreve getiriliyordu şükredelim bu sene henüz böyle bi durumla karşılaşmadık

Tepki Skoru
0
havuz problemini çözen kendini zeki zannediyorsa aşağılık kompleksi vardır bence takılmayalım böyle tiplere...
arkadaşlar başvuru kabul etmiyorum diyenlerin direk ismini soyismini alıp arayın bakanlığı. gerekirse üst yazılı bir yazı versinler size biz şu kişinin puanının 54 altında olma gerekçesiyle başvurusunu yapmıyoruz diye. hakkımızı arayalım arkadaşlar.
herkesin istediği olsun

Tepki Skoru
0
öğrencilerin karakterlerinin oturmasındada yardımcı olmamız gerekmekte ama görüyorum ki sen bu konuda psikolojisi bozuk bireyler yetiştirme kapasitesine ulaşmışın zaten hem sınav sistemini yargılayıp hemde alınan puanlara takılmanda saçma burdaki kimse alan bilgisinden 54 ün altında almaz arkadaşım ayrıca genellemelerle kitaplarda yazılanlarla birebir uyumlu atandığın okuldada kitaplar değil kanlı canlı çocuklarla olacaksın ben çok yüksek puan alanları yadırgıyorum asıl o sınavda kimse bize şu konu yada bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz die sormuyor ben oturup freud a görede piage e görede insan sınamak zorunda değilim
şu dakkadan sonra sana ahlak derside verilecek durumda değil sende bu tür fikirlerini kendine sakla bence

cass adlı üyenin kullandığı tabir ne kadar çirkinse kusura bakmayın ama hocam siznde "ben çok yüksek puan alanları yadırgıyorum" tabiriniz bi o kadar komik...Freudları Piagetleri ezberlemeseydikde ne yapsaydık acaba.Keşke bilseydik şu meşhur 2. atamayıda bizde bütün sene el ense yatsaydık adımızı soyadımızı yazzıp çıksaydık sınavdan.Lütfen komik olmayalım...!

Tepki Skoru
0
havuz problemini çözen kendini zeki zannediyorsa aşağılık kompleksi vardır bence takılmayalım böyle tiplere...
herkesin istediği olsun
yok ya zeka meselesi değil de hocam her gün sabahın köründe daha karga kahvaltısını yapmadan yola düşmek, köyün tezek kokusuyla, bitiyle, piresiyle uğrasmak bazen insana ağır gelebiliyo... yoksa dediğin gibi herkesin istediği olsun tabi işsizlik zor haaa kompleks meselesine gelince sen bu yazıdan onu çıkardıysan diyecek bişeyim yok.

Tepki Skoru
0
yadırgıyorum demek aşşalıyorum demek değildir arkadaşım önce bi kelimenin anlamını irdelemek lazım bana ilginç geliyor bunun nedeni bu adamların aman çok çok çalışıp kitaplardan başlarını kaldırmaları değil belkide derslerde olanları tamamen benimsemiş olmaları da olabilir lütfen herşeyi kendi aleyhinize algılamayın o zaman bende kurcalamıcam adımızı yazıp çıkardık cümlesini :D

Tepki Skoru
0
İrdele arkadaşım niye irdelemeyesinki..Adını soyadını yazmaktan kasıtın ne olduğunuda anlıyacak kadar akıllı görünüyorsun burdan bakınca.Artık sizde kabul edin ki bu bir HAKSIZLIKTI...!

Tepki Skoru
0
burda kimse haklıdır ben senden daha fazla hakediyorum diye çıkışmıyor büşracım sende çok akıllıymışın bak belli ediyorsun ama biraz sinirlerin bozulmuş sanırım bu tartışma birbirimizi yanlış anlamaya devam etmekten öte gitmicek gibi uzamasını istemem sanada görevinde başarılar dilerim :D

Tepki Skoru
0
Arkadaşım bnm sinirlerim filan bozuk değil çok şükür kendi memlektime atandım daha fazla ne isteyebilirimki ama tuzum kuru bananeci olamıyor işte insan.Tabiki daha fazla hakeden taraf her zaman vardır.Bu durum çok normal bir durummuş gibi yapılan konuşmalar insanı çileden çıkaracak cinsten.Güzel dilekelrin için teşekkürler.Sanada başarılar...!

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar artık tartışmak yersiz bu öğleden sonra zaten göreceğiz atanıp atanamayacağımızı... Kimi 47 ye düşer diyo. Kimi düşmez diyo offf çok sitresli ya ömrümden ömür gitti. İnş. hakkımızda hayırlı olur. Geçsin şu saatler artık....:(((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar.birbirinizin kalbini kırmaya gerek yok.herşey bugün öğleden sonra belli olacak.Eğitimcilere yakışmayan polimiklere girmeyelim lütfen.Sonuçta bizler için büyük bir olat.10.000 atama.Şu anda okul öncesi eğitim 32 pilot okulda mevcut.Bu en kısa zamanda sanırsam tüm türkiye geneline yayılmak zorunda.Olacakta.Daha ne 10.000 ler alınacak.Herkese bol şans.Danıştay dan dönen sayıda 7.000 tane daha açık var.KASIM 2009 da ve ŞUBAT 2010 da tekrar atama olabilir diye düşünüyorum.Kendi düşüncem.Çünkü toplam 32.681 tane ilköğretim okulu var. (200-2009 kayıtı )Her olulda ilköğretim sınıfı kadar okul öncesi sınıfı açılacağını düşünürsek hesaplamak zor olmaz.Geç olsun ama güç olmasın atanmamız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle