Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

54 puanın altında alıpta onaylatan arkadaşlar lütfen yazın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar istanbulda onaylıyorlarmı bende yarıngideceğim onaylatmaya esenlerde otururyorum ilçe mebe gidiceem ve bi sorum daha olucak. Diploma belge nosunu yazıyormuyuz başvuru formuna acil cevap birazdan kaydedicem çünki
yazmıyorsunuz zaten mezuniyet fotokopisiyeterli oluyor

Tepki Skoru
0
yok artık yaaa... bu sınav neden yapılıyor 54ün altında alanlar kendini nasl iyi hissediyor anlamiyorum bu sınav niye yapılıyor iyi kötü elebniyor hem sen gel 54ün altında al hem de atan iyi yaa toplum bilinçsiz aptal öğretmenlerle dolsun... geriliyoruz türkiyeeee

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ;
MEB den MEM lere bilgi aktarılmış.Neyse artık anlamadım talep çokmuş.Sınırlama getirmişler.54 puan ve üzeri. ( Normalde bu 54 puan alt sınır olacakmış.Ama pas geçmişler.Tüm adaylar demişler.)
Sonuçta mantıklı düşünürsek iki olay olabilir. ,1 ) tüm MEM lerde bugün onay olmuyordu.Sistemi kapatmışlardı.54 puanı açıkladıalr.Ne kerametse sistemde hemen açıldı.Hayırdır inşallah.
Onay yaptıranların da kabul edilmesine karşılık bilgisayar ortamında kuraya giremiyecekler.2) Bir şeyler karışıyor gibi.Çünkü bu işin yaygaraı çok olacak gibi geliyor.Sonunda bunlar bu 10.000 atamayı askıya almasınlar. veya başka birşeyler .HADİ HAYIRLISI.
amasya' da ücretli alınıyor. 54 den düşükler müracaat ediyor. 150 kişi alınacak mış!

Tepki Skoru
0
yok artık yaaa... bu sınav neden yapılıyor 54ün altında alanlar kendini nasl iyi hissediyor anlamiyorum bu sınav niye yapılıyor iyi kötü elebniyor hem sen gel 54ün altında al hem de atan iyi yaa toplum bilinçsiz aptal öğretmenlerle dolsun... geriliyoruz türkiyeeee
yüksek puan alıp atanan ama malesef cahilliğine toz kondurulamayacak insanlarda gördük benim puanım 54 altı değil ama insanın başına herşey gelbilir sınav esnasında herşey olabilir yazdıklarınız hiç hoş itamlar değil bence haksızlık ediyorsunuz bu sınav iyiyi kötüyü birbirinden ayırsa keşke oturup bütün yıl bütün bir konular çalışılır sınavdanda iyi bir puan alınır belki ama bu yeterli mi. hiçbir iletişim becerisi olmayan alacağı parayı ve süslenip püslenip gezmeyi düşünen ve doğru dürüst sınıfta bile durmayan maalesef atanmış bir sürü öğretmen var. bu sistem iyiyi kötüyü birbirinden ayırıyor ve bu atanan insanlar bilinçli ve aptal değil öylemi bence bir kez daha düşünün ve düşünce tarzınızı gözden geçirin

Tepki Skoru
0
ya arkadaşım bu sınav neden yapılıyor ben de hoşnut deilm bu sistemden alan sınavı olması gerekiyor ama olmuyor benm bi arkadaşım 48 alnmış daha kendi tarihini bilmiyor arkadaş ortamında bir laf diyor anca kendini küçük düşürüyor o kadar insan iyi yerlere gelmek için çabalıyor çalışıyor kiö,mi atandı kimi atanamadı aldıkları maaşı netreye verdikleri beni ilgilendirmiyor sadece biz öğretmenlerin daha iyi seçilmesi gerekiyor anaokulundaki öğrenciler ne kadar irdeleyici sorular soruyorlar onlara cevap verebilecekler mi ya da bi toplantıda susacaklar mı.. almasınlar kardeşim 54 altındakileri hatta 60 olsun sınıf bu bizim rezilliğimiz olur okul öncesi öğretmenlerinin değeri düşer hatta bir kez daha söylüyorum ilerde okul öbcesi öğretmenleri aptal öğretmenler olacak bu sistem yüzünden ve bu ezikliği bi başarı olarak görüp de tercih yapanları da kınıyorum

Tepki Skoru
0
DÜn ben onaylattim puanim 51 bu haber doĞrumu ank03ank arkadaŞim kafalari kariŞtirdin sen emİnmİsİn bİzlerİn atmasi olmayacaĞina

Tepki Skoru
0
kiraz hocam puanınız kac aceba sehır merkezımı tercıh ettınız.ben yıne belsın ve cıvarı tercıh ettım bakalım hayrlısı

Tepki Skoru
0
ya arkadaşım bu sınav neden yapılıyor ben de hoşnut deilm bu sistemden alan sınavı olması gerekiyor ama olmuyor benm bi arkadaşım 48 alnmış daha kendi tarihini bilmiyor arkadaş ortamında bir laf diyor anca kendini küçük düşürüyor o kadar insan iyi yerlere gelmek için çabalıyor çalışıyor kiö,mi atandı kimi atanamadı aldıkları maaşı netreye verdikleri beni ilgilendirmiyor sadece biz öğretmenlerin daha iyi seçilmesi gerekiyor anaokulundaki öğrenciler ne kadar irdeleyici sorular soruyorlar onlara cevap verebilecekler mi ya da bi toplantıda susacaklar mı.. almasınlar kardeşim 54 altındakileri hatta 60 olsun sınıf bu bizim rezilliğimiz olur okul öncesi öğretmenlerinin değeri düşer hatta bir kez daha söylüyorum ilerde okul öbcesi öğretmenleri aptal öğretmenler olacak bu sistem yüzünden ve bu ezikliği bi başarı olarak görüp de tercih yapanları da kınıyorum

Polemik yaratmaya çalışıyorsun sanırım cass. Herkes bu sınava çalışarak girmiyor sonuçta. Ama düşük puan almaları onları aptal olarak nitelendirmeni gerektirmiyor. Aptal olsalardı Öss sınavını kazanıp bu bölümü okuyamazlardı sanırım. Benim puanım 54 altı evet bu yıl hiç çalışmadan kendimi denemek amacıylagirdim aptalmıyım yani aptal olsam Marmara ünv. mezunu olmazdım sanırım yada anadolu lisesi çıkışlı. Gördüğün gibi konuşabiliyorum da. Sen kendini puana göre yeterli hissediyorsan o da senin problemin zaten...

Tepki Skoru
0
batıyoruz sayenizde.... marmara mezunu olmandan bana ne yaa merkezde iyi bir yerdeki okulun puanı tabi yüksektir bana bunu mu sunuyorsun ... peeehhhh

Tepki Skoru
0
Aptal kavramı için Marmara Mezunu dedim ben.
Ayrıca meslektaşlarına APTAL kelimesini kullanan bir öğretmen kim bilir öğrencilerine nasıl kelimeler kullanıyordur. Yazık birde senin sınıfına kaynaştırma öğrencisi verirlerse ne yaparsın öğrencini artık gerizekalılıkla özürlülükle suçlarsın heralde. Allah öğrencilerine yardım etsin. Gördüğün gibi puanım senden daha düşük olabilir ama en azından insanlara hitap etmeyi biliyorum...

Tepki Skoru
0
bak arkadaşım eğer yüksek bir puan almış olsaydın ve senin zorluklarını dikkate almadan senden sonra gelenleri hop diye alsalardı birşeyler senin gözüne de batardı ayrıca mesleki tecrubeme laf söyletmem seninle uzun uzun konuşmak isterdm ama çıkmam gerek ben ne dersem diyeyim kimse umursamıyor çünkü milletimz o kadar çıkarcı ki olsn da nasl olsn diyor avrupa birliği diyorz önce kendimizi gelşiştirmemiz gerekiyor... herkese iyi günler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 4.sınıf aöf öğrenciyim bu yıl kpss ye girmedim büt e girdim derslerimi verirsem bu yıl mezunum ben şimdi devlette hiçbir yere başvuramaz mıyım yardım ederseniz sevinirim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 4.sınıf aöf öğrenciyim bu yıl kpss ye girmedim büt e girdim derslerimi verirsem bu yıl mezunum ben şimdi devlette hiçbir yere başvuramaz mıyım yardım ederseniz sevinirim
kpss girmen şart arkadaşım bu sene ancak özel okulda çalışabilirsin belli olmaz belki kpss şartı aranmaksızın tekrar ücretli öğretmen alabilirler memur neti takip et

Tepki Skoru
0
Arkadaşım hadi sen başka şeylerle uğraş.Anlaşılan keyfin gıcır.

Tepki Skoru
0

Çok komiksiniz..:)
İlahi güldürdünüz beni..:36_6_3:
Ben Gazi mezunuyum hemde çok iyi bir dereceyle mezun oldum.
İlk tercihimdi çok yüksek puanla kazandım.
Ama kpss denilen olayda 55 geçemiyorum..
Tüm arkadaşlarım 2006 da atandı.
Neden mi?
Sınav sistemindeki saçmalıktann..
Ve kpss denilen olayın uzunluğundan..
Diklkat eksikliğimden..
Herkesin kendince bir nedeni var.
Ama ben ne yaptım Ales ten 60 aldım..:)
Buyur burdan yak..:D

Tepki Skoru
0
Çok komiksiniz..:)
İlahi güldürdünüz beni..:36_6_3:
joijee arkadaşımmm sana aynen katılıyorum.bırak konuşsun dursun bunlar.4 yıl boyunca ot yiyerek 1.sırada oturup ezberledikleri bilgilerle aldıkları 60-65 arası puanları bi halt zannediolar:))))) ben o puanı hiç çalışmadan aldım zamanında.özelde çalışmak işime geldi.geçen yıl da öylesine girdim sınava, 56 aldım.bu sene de ohhhhh sefam olsun o puanla tercih yapıyorum!!!! :):):):) yani evlere kapanıp ezber yapmaksa zekanın ölçütü ben de senin gibi sadece gülüyorum bunlara :36_11_6: bence kpss yerine mülakata alınsın adaylar ...

Tepki Skoru
0
ücretli öğretmenliğe başvurabilirsin. tabii bulunduğun ilde başvuru süresi geçmediyse. önlisasla başvuruluyo

Tepki Skoru
0
arkadaşım senin gibi ağzından çıkanı kulağı duymayan, insanlara nasıl hitap etmesini bilmeyen, terbiyeden yoksun insanlar öğretmen olabiliyorsa emin ol 50 li puan alan insanlardan çok daha güzel öğretmen olabilir. bunda bir sorun yok yani!!!

Tepki Skoru
0
okul öncesi öğretmeni demek hoşgörülü ve kendinden fazla başkasını mutlu eden,sabırlı,zeki,iyi niyetli,saygılı.... vb birçok iyi vasıf sayabilirim.hepimiz öğretmeniz ve hepimiz öğrenci yetiştirebileceğimizi ispat ettiğimiz için mezun olduk.40 puan almış yok 30 puan almış kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok.iyi niyet kazanır.sınav sitresini yaşamayan bilmez.o yüzden 54 altı puan alan arkadaşlar inşallah atanırsınız ve inşallah istediğiniz yer olur.kalbim sizinle....üzülmeyin sitres yapmayın sadece hayırlısını isteyin.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle