Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

3-5 mayıs 2007 II. ulusal okul öncesi eğitimi öğrenci kongresi

Tepki Skoru
0
canım çok teşekkür ederim ben ilçe milli eğitim müdürlüğüne de araştırttım tutturmuşlar bu kongre size değil öğrencilere diye bir türlü üniversitenin sitesine giremedik gösteremedim siteden onlara.Artık benim sözüme inandılar,keşke görevli izinli olabilseydik ya yolluk falan önemli değil ama o hafta ek dersi komple yanacak yeni ek ders yönetmeliğine göre ne yapalım olsun hep olmuyorki bu kongre değil mi?ben gelcem vallahi,rapor mazeret izni patlatcaz bişey artık.15 nisan son para yatırma günüydü sanırım değil mi?teşekkürler canım

Tepki Skoru
0
kesinlikle katılmak istiyorum mesleki açıdan çok yararlı olucak
ayrıca bir cumhuriyet mezunu olarak eminimki ellerinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyorlardır

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben Cumhuriyet Üniversitesi öğrencisiyim. Bu konu ile Arş.Gör. Gözde BAYDEMİR ilgileniyor. Dünya tatlısı bir insan. Oda okul öncesi mezunu. Ve konaklama için Öğretmen evi ayarlandı ama sayı sınırlı olduğu için acele edin. Ve 20 YTL yatıranlar bildiri sunmak zorunda eğer bildirileri yoksa 10 YTL yatırarak izleyici olarak katılabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
canım ben giresundan geleceğim bir arkadaş kongre için bu tür şeyler çerez bence dedi yani öğrenciler sunduğu için ben ilk katılacağım ve izin alıp geleceğim maddi yönden sarsıcı olacak ama değer diye düşünüyorum haksızmıyım?????parayı en son 26 nisana kadar yatırmak gerekiyormuş öyle duydum

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar yukarıda adres verilmiş ama site açılmıyo (http://public.cumhuriyet.edu.tr/~okuloncesi/) daha geniş bilgi almak istiyorum. Nerden ve nasıl alabilirim?

Tepki Skoru
0
Şem' Alıntı:
Arkadaşlar yukarıda adres verilmiş ama site açılmıyo (http://public.cumhuriyet.edu.tr/~okuloncesi/) daha geniş bilgi almak istiyorum. Nerden ve nasıl alabilirim?

bende artık siteye giremiyorum.. yarın telefonla ulaşmaya çalışacam.... neler oluyor bizde artık anlayamıyoruz... yarın ulaşırsam sizleride haberdar ederim... yada numara burda istersen senda ara.....

tel:(346) 219 10 10 - 2400'dan 3124
- 2400'dan 3123
- 1878
- 2917

Tepki Skoru
0
http://egitim.cumhuriyet.edu.tr/okuloncesi/index.htm

burdan istediğin tüm bilgilere ulaşırsın... ama yarın son gün... mutlaka başvuruyu yapın...

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR HERŞEY TAMAMLANDI... KİMLER GELİYOR KONGREYE?... BİR SORUNU ÇIKAN ARKADAŞ VARSA YARDIMCI OLABİLİRİZ... GÖRÜŞMEK ÜZERE...

Tepki Skoru
0
[align=center]Evet arkadaşlar kimler gelecek kongreye artık görevliler olarak yardımlarımızı esirgemeyeceğiz. Her şey tamam sıra sizde gelin artık.[/align]

Tepki Skoru
0
Bizde geliyoruz(diğer grubun öğretmeni ile) ama kalacak yerimiz yok.Bu akşam köy hizmetleri misafirhanesinde yer bulduk ama diğer günler belirsiz.Bu konuda yardımcı olabilirseniz seviniriz.

Tepki Skoru
0
Gözde Baydemir hocamızla irtibata geçin. Öğretmen evi ayarlanmıştı ayrıca birde otelle anlaşma yaptılar. (gozdebaydemir@gmail.com) bu adresten ulaşabilirsiniz hocamıza. Elinden geleni yapar.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben şanlıurfanın viranşehir ilçesinde kadrosuz usta öğretici olarak görev yapıyorum ben nasıl baş vuracağımı bilmiyorum acaba nasıl ulaşabilirim bana bir fikir verin teşekürler

Tepki Skoru
0
arkadaşım kongre bitti... kesin değil ama önümüzdeki yıl çanakkale de gerçekleştirileceği kararı alındı... büyük bir ihtimalle önümüzdeki ulusal 3. kongrede 18 MART ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK... ONA KATILIRSIN İNŞ..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende çok ama çok katılmak istiyorum nereye ve nasıl baş vurulacağını bilmiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim lütfen cevap bekliyorum urfa viranşehirden saygılar

Tepki Skoru
0
önümüzdeki yıl duyurulur... bu formu takip edersen kaçırmazsın... :D:D:D

Tepki Skoru
0
ben bu yıl ki konu başlıklarını öğrenmek istiyorum. seneye katılmak istiyorum. konular farklı olur ama yinede ön bilgim olsun istiyorum.

Tepki Skoru
0
böcük hangi adresten baktın ben bulamadım... sadece çanakkalede yapılacağı duyrulmuş...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle