Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

3-4 Yaşa Uygun Etkinlikleri Burada Toplayabilir Miyiz?

Tepki Skoru
0
bu sene bende 3-4 yaş grubunu aldım inanılmaz keyif alıyorum size bol bol resim çekip en yakın zamanda dev bir arşiv ile döneceğim sözünü veriyorum...
en kısa zaman da merakla bekliyorum benimde büyük ihtimal 4 yaş olacak.Herkeze başarılar.Keyifli bir yılı burda paylaşalım..

Tepki Skoru
0
ben bunları neden açamıyorum yardım lütfen kafayı yiycem ilk defa 3-4 yaşla ilgileniyorum...:(

Tepki Skoru
0
ben de ılk defa 3-4yaşı aldım ama zrlanıyrum 5yıldr 6yaş grubndaydım.1 tane de knuşamayan çocuğum var ama çok mahzun çok tatlııııı.Ben yarn başlıyrum esasen bugun 1saat brlıkteydık ama gzum korkuyor.

Tepki Skoru
0
çocuğa bağlı benim kızım 4 yaşında anaokuluna başladı makası çok güzel kullanıyor ben önceden evde nasıl kullanması gerektiğini göstermiştim resimler verip kestirmiştim

Tepki Skoru
0
bende bu sene 3-4 yas grubuna başladım önceden 6 yas grubundaydım zorlanmıyordum ama bu sene cok zoruma gıttı alışmısım dıger grubuma bu grupta yapabıleceklerını sanıp verdım ellerıne makası ama zamanla alıstım basa dönmek zorunda olduguma.. açıkcası bende zorlanıorum değişik etkinlikler arıyorum ama çok istiyorlar makasla kesmek acaba nasıl alışltırabılırım ılk olarak nasıl başlamalıyım kesme işlemine.. teşekkürler..

Tepki Skoru
0
Genellikle küçük yaş grubunda makas kullanma çalışmaları yaptıracak öğretmenler haklı olarak zorluk çekiyor. ama makas kullanmadan önce bence çocuklarla kağıt,grafon kağıdı ,elişi kağıdı vs. yuvarlayın yırtın, kağıt hamuru yapın, birlikte çocuğun parmak kaslarının yada el koordinasyonunun geliştirebilmesi için bence makasa alıştırmak çokta mantıklı gelmiyor bana ,Çocuğun parmak kasları ne kadar kuvvetli olursa çocuk belirli bi zaman sonra makas tutmaya ve kullanmaya o kadar kabiliyetli olur :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bu ay 3-4 yaş grubuyla çalışıyorum bitkiler konusunda fon kartonu üzerine bir ağaç çizdim alt tarafına kahve rengi fon kartonu yapıştırdım. ağacın gövdesine daha önceden yıkayıp kuruttuğum yumurta kabuklarını bastırıp yapıştırdılar.ağacın dallarına kurutulmuş defne yaprakları yapıştırdılar kavun çekirdeklerinden de serpme çiçekler yaptık köklerinide kırnap ipinden yaptıkyumurta kabuklarını dakahverengi parmak boyası ile boyadık harika bir çalışma oldu öğretmenim de çok beğendi çocuklar çok zevk aldılar bu çalışma benim fikrimdi

Tepki Skoru
0
SLM ARKADAŞLAR!BENİM DE 4 YAŞ GRUBUYLA İLK SENEM VE ÇOK ZORLANIYORUM ÇÜNKÜ İLGİ SÜRELERİ ÇOK AZ VE MAKAS KULLANAMIYOLAR KÜT UÇLU MAKASLARIMIZ VAR ONLARI VERİYORUM SIK SIK AMA MAKASTAN ÇOK ELLERİYLE KESMEYE ÇALIŞIYORLAR VE FAALİYET ÇOK UZUYOR.HAKİKATEN ONLARA UYGUN ÇAILIŞMALAR BULMAK İÇİN ÇABA SARFEDİYORUM VE ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM BERABER YARDIMLAŞARAK BİŞEYLER YAPSAK DİYORUM SİZ NE DERSİNİZ?BEN MİNİK YILDIZLAR PLANINI KULLANIYORUM VE ÇOK AĞIR BİR PLAN.MESELA 23 NİSANDA NE YAPTIRCAĞMI BİLEMİYORUM FİKRİ OLAN VAR MI ?CEVAPLARINIZ BEKLİYORUM...

Tepki Skoru
0
slm bende 4 yaş öğretmeniyim bu 3. yılım olacak ama hep 6 yaşla çalıştım. bende zorlanıyorum ama dikkatilerini drama hikaye de daha çok çekiyorum. kuralları yeni yeni öğreniyorlar.yapabilecekleri şeyler sınırlı. 23 nisan için de arılar şarkısı, denizciler şarkısını, kelebekler şarkısını kullnabilirsin . basit ront yaptırabilirsin

Tepki Skoru
0
bence kesinlikle vermelisin arkadaşım çünkü inanılmaz bi merak ları var makaslara bendee en basiti yarım kartona düz çizgiler çizdim ve bunları kestiler daha sonra bunları birbirine geçirip bildiğimiz bi zincir yaptık en öndeki zincire göz burun çizdik pipetlerden de anten yaptık çok mithiş bi tırtıl oldu çok basit ama bitince gerçekten bunu ben mi yaptım diye şaşırdılarr herkese ii çalışmalar arkdşlar....selen

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlr ben bi haftalık 4 yaş öğretmeniyim. 4 yaş grubunun kolay olduğunu söyleyen arkadaşlarıma sesleniorum bndemi bi sorun war acaba:( sözümü dinletemiorum. çok çabuk dağılıyorlar. hepsini bir araya toplayamıorum oyunlarla geçiş yaptırmaya çalışıorum olmuyor lütfen bna yardm edin :( mevcudumuz 24 ama şu ana kadar en fazla 16 çocuk geldi. hepsi geldiinde neler yapacağımı bilemiyorum. etkinlikleri kendm yapıorm çoğu zmn. mesleği bırakma aşamasına gelmek üzereyim hepinizden yardm bekliorum :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle