Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

21 tercih edipte gitmeyenler???

Tepki Skoru
0
Arkadaslar 21 tercıh edıpte sanırım gitmem dıyenler var.. Lütfen tercıh edıpte gitmeyeceksenız hem kendi önünüzü hemde bizim önümüzü tıkamayın... Ayrıca bunu yaparsanız bir yıl tercih yapmama cezası var... Birde bu kadar ihtiyacı olan insanın ahını almayın arkadaslar.. Iyi arastırıp iyi düşünün tasının esinizle ailenizle oturup istişare edin ona göre bu tercihi yapın yada yapmayın.. Lütfen bi başkasının hayatına önemli derecede etki etmeyin!!! önemle rica olunur!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
bence de ...ben mesela +21 kesin evet diyordum ama şimdi biraz tereddütteyim...gitmemeye karar versisem(düşünme aşamasındayım şu an) işaretlemeyeceğim en azından gidecek biri işaretler ve hem onun önünü kesmemiş olurum he de oranın boş kalmamamasını sağlamış olurum..gitmeyeceksek işaretlememnin bir anlamı yok diye düşünüyorum açıkçası

Tepki Skoru
0
arkadaslar destek!! lütfen bu konuda düşüncelerimizi paylasalım ve mantıklı düşünelim lütfen, kimsenin vebalini ahını almayalım gercektende cok ıhtıyacı olan var bu konuda hassas olalım ...

Tepki Skoru
0
ya atanmaya hepimizin ihtiyacı var..amaa atanıp da gitmeyeceksek yazmanın bir mantığı yok ben galiba +21 e gidemeyeceğim özel nedenlerimden dolayı ve bu yüzden de işaretlemeyeceğim hiç değilse gidecek birinin önü tıkamam benim illaki istanbul da kalmam şarttt

Tepki Skoru
0
lim10 hocam bu konudaki hassasiyetiniz için tesekkür ederim.. sizede inş.. allah gönlünüzdekini nasip etsin...

Tepki Skoru
0
inşallah hepimizn gönlüne göre versin allah...hepimiz bu ana gelene dek çok uğraştık çok emek sarf ettik dilerim hepimiz atanırız bu yıl..ben de herşeyden çok istiyorum ama şuanki şartlarım (Kızımın bazı sağlık problemleri var)doğuya gitmeye uygun değil..e ya batı çıkarsa deyip de +21 işaretleyip gitmemek çok büyük saygısızlık diye düşünüyorum oraya da gidebilecek olanlara bence bu konuda hassas olmak gerek...

Tepki Skoru
0
inşallah hepimizn gönlüne göre versin allah...hepimiz bu ana gelene dek çok uğraştık çok emek sarf ettik dilerim hepimiz atanırız bu yıl..ben de herşeyden çok istiyorum ama şuanki şartlarım (Kızımın bazı sağlık problemleri var)doğuya gitmeye uygun değil..e ya batı çıkarsa deyip de +21 işaretleyip gitmemek çok büyük saygısızlık diye düşünüyorum oraya da gidebilecek olanlara bence bu konuda hassas olmak gerek...
hocam cok gecmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın cocukla cok zor akıl karı deıl tabıkıde....

Tepki Skoru
0
hocam cok gecmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın cocukla cok zor akıl karı deıl tabıkıde....
teşekkürler canım,geçti sayılır allah a şükür 2,5 yıl oldu ama kontrollerimiz sürüyor,bu yüzden de istanbul avrupa yakası ile dolduracağım sanırım bir de kocaeli yazarım yakın buraya diye hayırlısı....tek tesellim kiraların yüksek olması bu tarafta belki olur belli mi olur:))

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 21 e evet deyin, Çünkü yaz döneminde ve Ağustosda atama olacak. Ve KPSS puanınız düşükse bu atamayı bence hiç kaçırmayın. Seneye binlerce mezun yeni kişiler gelecek belki puanlar çok yükselecek. En azından alacağınız maaşla kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 21 e evet deyin, Çünkü yaz döneminde ve Ağustosda atama olacak. Ve KPSS puanınız düşükse bu atamayı bence hiç kaçırmayın. Seneye binlerce mezun yeni kişiler gelecek belki puanlar çok yükselecek. En azından alacağınız maaşla kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz.
arkadaşım, 21 konusunda yüreklendiriyosun da beim bir arkadaşım yazdı 21'i doğunun bir köyüne gitti. yeni evliydi bebeği olduğunu öğrendi. şimdi bunalımdan bebeğini düşürdü. puanı da 65... şimdi eşinden ayrı kaldığına mı, yaşadığı sıkıntılara mı, kaybettiği bebeğine mi yansın... şimdi istifa edecekmiş 1sene cezalı. o yüzden dikkatli olmak ve şartları iyi gözden geçirmek lazım...

Tepki Skoru
0
hocam sız yanlış anladınız bızım bahsettıgımız konu bu deıl sanırım iyi okumamışsınız :S

Tepki Skoru
0
neyi yanlış anlamışım arkadaşım? 21 işaretleyin diyor ben de iyi düşünün diyorum????????????*

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 21le atama nasıl oluyo yani onun sıralamasını nasıl yapıyorlar

Tepki Skoru
0
bende 21 işaretleyemem zaten yazacağım yerlerde sınırlı kayserive yakınında birkaç yer 3yaşında kızım var eşimde gelemiyo nasıl yazarım 21 çocuk olunca çok zor seneye daha iyi puan almak için savaş verecem artık her şey kısmet allah herkezin gönlüne göre versin

Tepki Skoru
0
asudeyim hocama kesinlikle katılıyorum iyi düşünüp karar verin .1 yıl ceza almakta var baraj büyüzden yüksekte kalacaktır alt sıralarda bekleyenleri düşünün

Tepki Skoru
0
arkadaşlar seneye olacak atamalar çok fazla sizi korkutmasın seneye en az 13 il zorunlu olacak bu sene atanamayan olsa olsa 5.000 civarı seneyede 6.000 mezun verecek bir düşünün şu an bile bu kadar açık varken seneye katılacak illeride gözönüne alırsak ihtiyacı katşılamayacak bile

Tepki Skoru
0
neyi yanlış anlamışım arkadaşım? 21 işaretleyin diyor ben de iyi düşünün diyorum????????????*
koassa hocam sıze demedım zaten ....iguanes baslıgı iyi okumamış olsa gerek.... iguanes e dedım 21 konusunda tabıkıde sız haklısınız bu konuda sacmalamaya luzum yok insanların sartları ortada ve düşünmeden tercıh bızlerın gelecegı ile oynamak demek aynı zamanda....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 21le atama nasıl oluyo yani onun sıralamasını nasıl yapıyorlar.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 21le atama nasıl oluyo yani onun sıralamasını nasıl yapıyorlar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00