Arkadaşlar, durumu zor olan arkadaşlar 21. tercihi işaretlesin demedim, seneye gelecek mezun arkadaşlar var öyle değilmi? 40000 atama olacak deniyor ama;
1. bunun hepsi kadrolu mu?
2. 25000 alıp ilk etap sözleşmeliden kadroluya geçenler olacak belki yani 25000 kadrolu arkasından boşalan yerlere 15000 sözleşmelide alabilirler.
3. Arkadaşlar eğer 21. tercihiişaretlersem ve çıkarsa (kendilerini en kötü duruma göre) düşünüp öyle işaretlesinler.
4. 21. Tercihi zaten düşünmeden işaretleyecek arkadaşların olacağını da düşünmüyorum.
Sadece seneye okul öncesi kaç bin kişi alacaklar? 2010 KPSS sınavı herkesin nasıl geçecek ve kadrolu atama puanı kaçta kalacak. Belki sözleşmeli öğretmenleri hizmet yılına göre kademeli olarak da kadroya albilirler, yani birçok ihtimal var. bir tane değil.
Şunu söyleyende çıkabilir; ben kadrolu olarak gideyim 1 yada 1,5 sene sonra durumuna göre tayinde isteyebilir. Eğer skıntısı varsa atamada arkadaşların 21 e kalmadan son tercihlerini ona göre yazsınlar. Hiçbir arkadaşımın üzülmesini ve zor durumda kalmasını asla ve asla istemem. Herkese şimdiden hayırlı ve gönlünce olsun