Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

21 tercih edipte gitmeyenler???

Tepki Skoru
0
arkadasım yıne puan üstünlügüne göre tercıh dısı atıyorlar, bos kalan tercıh edılmeyen acık olan yerlere puan üstünlügüne göre atanıyorlar, yani ardahanda olabılır izmirde olabılır karsda olabılır ankarada olabılır ama genelde kötü dogu cok tercıh edılmedıgı ıcın dogudan ücra yerler gelıyo..

Tepki Skoru
0
asüdeyim hocam çok güzel bir konuya değindiniz sizi yürekten kutluyorum, bende bu konuyu 2 gün önce dile getirdim... eger 21 işaretleyip gitmeyecek varsa yapmasın hem bize hemde kendine çok büyük kötülük etmiş olacak....bizim önümüz kapanacak diğeri ise kendi kpss den 100 bile alsa 1 sene tercih yapamıycak o yüzdendikkatli düşünüp net kararı verdikten sonra işaretleyin arkadaşlar....hayırlı olsun herkeze

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben açık yerlere baktım %80 hep köy okulları.kontejanı %65 dpğu yerlere baktım araştırdım çok kötü yerler ne yapacağımı bilmiyorum

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR OKULLARA BAKTIM EN ÇOK İHTİYACÇ DOĞUDA BÜYÜK İHTİMALLE ONLAR 21 DE DOLACAK.oKULLARA BAKTIM ÇOĞU DOĞUNUN KÖY OKULLARI.nE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM

Tepki Skoru
0
personel gov trden mı gırınıyonuz arkadaşlar bende gozukmuyo

Tepki Skoru
0
yönetici arkadaslara sesleniyorum en azından atama yapılana kadar bu konuyu sabitlermisiniz çünkü arkadaslar tercih yapmadan tekrar hatırlarlar...

Tepki Skoru
0
arkadaslar yönetim ekibine ulasabılen varsa lütfen durumu anlatsın ve konu sabit kalsın en azından atama süreci bitene kadar

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar, durumu zor olan arkadaşlar 21. tercihi işaretlesin demedim, seneye gelecek mezun arkadaşlar var öyle değilmi? 40000 atama olacak deniyor ama;
1. bunun hepsi kadrolu mu?
2. 25000 alıp ilk etap sözleşmeliden kadroluya geçenler olacak belki yani 25000 kadrolu arkasından boşalan yerlere 15000 sözleşmelide alabilirler.
3. Arkadaşlar eğer 21. tercihiişaretlersem ve çıkarsa (kendilerini en kötü duruma göre) düşünüp öyle işaretlesinler.
4. 21. Tercihi zaten düşünmeden işaretleyecek arkadaşların olacağını da düşünmüyorum.
Sadece seneye okul öncesi kaç bin kişi alacaklar? 2010 KPSS sınavı herkesin nasıl geçecek ve kadrolu atama puanı kaçta kalacak. Belki sözleşmeli öğretmenleri hizmet yılına göre kademeli olarak da kadroya albilirler, yani birçok ihtimal var. bir tane değil.
Şunu söyleyende çıkabilir; ben kadrolu olarak gideyim 1 yada 1,5 sene sonra durumuna göre tayinde isteyebilir. Eğer skıntısı varsa atamada arkadaşların 21 e kalmadan son tercihlerini ona göre yazsınlar. Hiçbir arkadaşımın üzülmesini ve zor durumda kalmasını asla ve asla istemem. Herkese şimdiden hayırlı ve gönlünce olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle