yani hocam bu rakamlarla şansım nedir.. nasıl bir sıralam olur bana... ya da 56.5 ile sözleşmeli olabilir miyim?? desem?hocam 3177-2308 yanlış bir hesap.3177'den daha önce sözleşmeli çalışıpta kadroya geçenleri düşebilirsin buda 2308'in ne kadarı olursa o kadardır.Tahminim 1500 kişi kadardır.
Evet, bir de o kişiler yüksek puan mı aldı bakalım... Bir de 40 yaş üzeri sınava alınıyormuş ama tercih yapamıyormuş, bizim branşta vardır... yaş küçültme olayını da zorlaştırmışlar...Mezun olamayanlar, cezali sozlesmeliler, ailevi sorunlardan dolayi tercihte bulunamayanlar, askere gidenler vs vs
Toplasan kac eder ki, maksimum 500-1000
sozlesmelilere kendi okullarinin acilmasi durumunda sartlar degisirsize bi örnek daha gecen sene eylül ataması 5339 atama vardı 3700-3800 i sözleşmeli idi bu rakamla 64 dü sözleşmeli baraj kadrolu da 72 ydi.gerçekler bunlar.bu atamalarla 65 in altına insin ben burdayım yüzüme tükürün
ya da degismez, biraz kaffa yormak gerekirsozlesmelilere kendi okullarinin acilmasi durumunda sartlar degisir
belki 63-64-65 lerde olsaydiniz sozlesmeli olabilirdi gibi, yine de umarim atanirsiniz,ElVinco hocam sayılarla aran iyi gibirica etsem bi yorum yaparmısın bana tutunacak dal kalmadı medet umuyor insan
.Öncelik 60.331 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin"
9018 aday bulunmaktadır.
1.Öncelik 60.331 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
2443 aday bulunmaktadır.
sıralamam bu sence kaç kişi kadroya gecer yani sözleşmelide bi umut varmı sence ?
yardım edersen sevinirim....
tam anlayamadim, acarsaniz yardimci olmaya calisayim,Öncelikle yaptığınız mantıklı ve matematiksel yorumlar için teşekkür ederim. Bizim bölümdenmisiniz bilemiyorum ; ama sanırım değilsiniz. Olaylara objektif bir bakış açısı ile bakıp bizleri aydınlatıyorsunuz; fakat benim anlamadığım bir konu var. Bu yorumunuzda ,ilk defa söyleşmeli atanacaklar için, demişsiniz. İlk defa kadrolu atanacak olanları ilgilendirmiyor mu? Saygılarımla
tam anlayamadim, acarsaniz yardimci olmaya calisayim,
sozlesmelilere kendi okullarinin aciliyor olmasini ornekleyeyim isterseniz (rakamlar atmasyon)
istanbuldayim, 73 puanli sozlesmeliyim, 24 tercih yaptim, 25. ci tercihimi kendi okulum sectim (sadece bana acildigini varsayalim), ilk defa atanacak birisi de 74 puanda, ilin taban puani 72 oldu, ben atanirim, 74 puanli acikta kalabilir
74 puanli nasil acikta kalir? istanbulun 200 küsür okulundan en iyi ilk 50 si icinden tercihte bulunursa mesela (buna tercih hatasi diyelim)
yani ilk defa kadrolu atanacaklari olumsuz etkiler gözüküyor ama kadrolu atanamayan bu aday sozlesmeli olarak da en kral bir okula atanabilir ( 1 taraftan magduriyet, diger taraftan ödül, nasil kabul ederseniz)
oncelikle sozlesmeliler icin bu bir sans/firsat/imkanSözleşmeli olan kişinin puanı 60 ise ve sadece ona açılırsa bu sayfa, diğer yüksek puan alan arkadaşlara çok büyük bir haksızlık oluyor. Bu şans değil büyük bir adaletsizlik.
Bir diğer durum da geçen sene sınava girip benden 35 net eksiz yapan bir arkadaşımla bu yıl aynı puanı paylaşıyorum. Ve aynı durumdayızBu şaka gibi
cok hakli bir noktaya parmak basmissiniz onu atlamisim, puanin 2 sene gecerli olmasi adaletsizlige neden oluyor, sizin bakis acinizdan 35 net fazla yaptim diye düsünebilirsiniz, 2009 lu bir aday da soyle dusunebilir, gecen sene x puanla kendi bransimda 1500. cü idim, 2010 da x puani alan kisi ilk binde, yani daha avantajli (boyledir demiyorum, adaleti saglamanin güclügünden bahsediyorum)Sözleşmeli olan kişinin puanı 60 ise ve sadece ona açılırsa bu sayfa, diğer yüksek puan alan arkadaşlara çok büyük bir haksızlık oluyor. Bu şans değil büyük bir adaletsizlik.
Bir diğer durum da geçen sene sınava girip benden 35 net eksiz yapan bir arkadaşımla bu yıl aynı puanı paylaşıyorum. Ve aynı durumdayızBu şaka gibi