Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 kasım kpss puanlarımızı bu başıkta toplayalım

Tepki Skoru
0
sanirim, ilk defa sozlesmeli atanacaklar icin iyi bir haber bu

Tepki Skoru
0
hocam 3177-2308 yanlış bir hesap.3177'den daha önce sözleşmeli çalışıpta kadroya geçenleri düşebilirsin buda 2308'in ne kadarı olursa o kadardır.Tahminim 1500 kişi kadardır.
yani hocam bu rakamlarla şansım nedir.. nasıl bir sıralam olur bana... ya da 56.5 ile sözleşmeli olabilir miyim?? desem?

Tepki Skoru
0
Mezun olamayanlar, cezali sozlesmeliler, ailevi sorunlardan dolayi tercihte bulunamayanlar, askere gidenler vs vs

Toplasan kac eder ki, maksimum 500-1000
Evet, bir de o kişiler yüksek puan mı aldı bakalım... Bir de 40 yaş üzeri sınava alınıyormuş ama tercih yapamıyormuş, bizim branşta vardır... yaş küçültme olayını da zorlaştırmışlar...

Tepki Skoru
0
net olanı şu 70,4 taban taş çatlasa 69,7 ye düşer sözleşmeli de 65 de kalır.65 altı alan ders çalışmaya başlasın kesin bu 55 bin atama 2011 ağustos da tek olacak kimse birbirini kandırmasın bakanın açıklaması 65 den düşük alanlar ders çalışmaya başlasın ben 64 aldım başladım bugün itibari ile

Tepki Skoru
0
bazı arkadaşlar yazmış 53 e düşer mi die adamlar sıralama vermiş nasıl bu soruyu sorarsın hiç mi matematik bilgin yok 65 in altına milim inmez gecen seneki gibi ayrı bi sözleşmeli atama olursa ancak iner.

Tepki Skoru
0
size bi örnek daha gecen sene eylül ataması 5339 atama vardı 3700-3800 i sözleşmeli idi bu rakamla 64 dü sözleşmeli baraj kadrolu da 72 ydi.gerçekler bunlar.bu atamalarla 65 in altına insin ben burdayım yüzüme tükürün

Tepki Skoru
0
ElVinco hocam sayılarla aran iyi gibi :) rica etsem bi yorum yaparmısın bana tutunacak dal kalmadı medet umuyor insan

.Öncelik 60.331 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin"

9018 aday bulunmaktadır.

1.Öncelik 60.331 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"

2443 aday bulunmaktadır.
sıralamam bu sence kaç kişi kadroya gecer yani sözleşmelide bi umut varmı sence ?
yardım edersen sevinirim....

Tepki Skoru
0
size bi örnek daha gecen sene eylül ataması 5339 atama vardı 3700-3800 i sözleşmeli idi bu rakamla 64 dü sözleşmeli baraj kadrolu da 72 ydi.gerçekler bunlar.bu atamalarla 65 in altına insin ben burdayım yüzüme tükürün​

Tepki Skoru
0
net olanı şu 70,4 taban taş çatlasa 69,7 ye düşer sözleşmeli de 65 de kalır.65 altı alan ders çalışmaya başlasın kesin bu 55 bin atama 2011 ağustos da tek olacak kimse birbirini kandırmasın bakanın açıklaması 65 den düşük alanlar ders çalışmaya başlasın ben 64 aldım başladım bugün itibari ile​

Tepki Skoru
0
size bi örnek daha gecen sene eylül ataması 5339 atama vardı 3700-3800 i sözleşmeli idi bu rakamla 64 dü sözleşmeli baraj kadrolu da 72 ydi.gerçekler bunlar.bu atamalarla 65 in altına insin ben burdayım yüzüme tükürün
sozlesmelilere kendi okullarinin acilmasi durumunda sartlar degisir

Tepki Skoru
0
sozlesmelilere kendi okullarinin acilmasi durumunda sartlar degisir
ya da degismez, biraz kaffa yormak gerekir

sozlesmelilere kendi okullarinin aciliyor olmasi, sözlesmelilerin disinda kimlerin isine yarar, kimlerin yaramaz?

bence oncelikle , 70-75 puan araligindaki sozlesmeli olmayan ve kadrolu atanmak isteyen adaylari negatif etkileyebilir

sozlesmeli olacak adaylarin isine geliyor mu , onu epey 1 dusunmek gerekiyor

Tepki Skoru
0
Öncelikle yaptığınız mantıklı ve matematiksel yorumlar için teşekkür ederim. Bizim bölümdenmisiniz bilemiyorum ; ama sanırım değilsiniz. Olaylara objektif bir bakış açısı ile bakıp bizleri aydınlatıyorsunuz; fakat benim anlamadığım bir konu var. Bu yorumunuzda ,ilk defa söyleşmeli atanacaklar için, demişsiniz. İlk defa kadrolu atanacak olanları ilgilendirmiyor mu? Saygılarımla

Tepki Skoru
0
ElVinco hocam sayılarla aran iyi gibi :) rica etsem bi yorum yaparmısın bana tutunacak dal kalmadı medet umuyor insan

.Öncelik 60.331 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin"

9018 aday bulunmaktadır.

1.Öncelik 60.331 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"

2443 aday bulunmaktadır.
sıralamam bu sence kaç kişi kadroya gecer yani sözleşmelide bi umut varmı sence ?
yardım edersen sevinirim....
belki 63-64-65 lerde olsaydiniz sozlesmeli olabilirdi gibi, yine de umarim atanirsiniz,

hersey matematik degil, olur ya , belki önünüzdeki 1 kisim aday tercihte bulunmaz/bulunamaz , hersey mümkün

bakin, kopya skandalindan sizler gibi magdur duruma dusen bir kisim 2009 KPSS puanli sozlesmeli adaya, kendi okullari acilarak guzel 1 supriz oldu (memurlar nette bahsediliyor sozlesmelilere kendi okullarinin acilmasi)

heriste 1 hayir vardir derler

Tepki Skoru
0
tercih sayfasını açabilen arkadaşlardan ricam olacak lütfen giresun derelide hangi okulların açık olduğuna bakarmısınız

Tepki Skoru
0
Öncelikle yaptığınız mantıklı ve matematiksel yorumlar için teşekkür ederim. Bizim bölümdenmisiniz bilemiyorum ; ama sanırım değilsiniz. Olaylara objektif bir bakış açısı ile bakıp bizleri aydınlatıyorsunuz; fakat benim anlamadığım bir konu var. Bu yorumunuzda ,ilk defa söyleşmeli atanacaklar için, demişsiniz. İlk defa kadrolu atanacak olanları ilgilendirmiyor mu? Saygılarımla
tam anlayamadim, acarsaniz yardimci olmaya calisayim,

sozlesmelilere kendi okullarinin aciliyor olmasini ornekleyeyim isterseniz (rakamlar atmasyon)

istanbuldayim, 73 puanli sozlesmeliyim, 24 tercih yaptim, 25. ci tercihimi kendi okulum sectim (sadece bana acildigini varsayalim), ilk defa atanacak birisi de 74 puanda, ilin taban puani 72 oldu, ben atanirim, 74 puanli acikta kalabilir

74 puanli nasil acikta kalir? istanbulun 200 küsür okulundan en iyi ilk 50 si icinden tercihte bulunursa mesela (buna tercih hatasi diyelim)

yani ilk defa kadrolu atanacaklari olumsuz etkiler gözüküyor ama kadrolu atanamayan bu aday sozlesmeli olarak da en kral bir okula atanabilir ( 1 taraftan magduriyet, diger taraftan ödül, nasil kabul ederseniz)

Tepki Skoru
0
tam anlayamadim, acarsaniz yardimci olmaya calisayim,

sozlesmelilere kendi okullarinin aciliyor olmasini ornekleyeyim isterseniz (rakamlar atmasyon)

istanbuldayim, 73 puanli sozlesmeliyim, 24 tercih yaptim, 25. ci tercihimi kendi okulum sectim (sadece bana acildigini varsayalim), ilk defa atanacak birisi de 74 puanda, ilin taban puani 72 oldu, ben atanirim, 74 puanli acikta kalabilir

74 puanli nasil acikta kalir? istanbulun 200 küsür okulundan en iyi ilk 50 si icinden tercihte bulunursa mesela (buna tercih hatasi diyelim)

yani ilk defa kadrolu atanacaklari olumsuz etkiler gözüküyor ama kadrolu atanamayan bu aday sozlesmeli olarak da en kral bir okula atanabilir ( 1 taraftan magduriyet, diger taraftan ödül, nasil kabul ederseniz)

iste burda sinekten yag cikartalim, 74 puanli kadrolu atanamadi, sozlesmeli kendi okuluna atandi, bu 1 tane ek alim demek sozlesmeli yerlestirme icin (sozlesmelilere yaradi yani)

ek sozlesmeli alimi pozitif etkileyecegini düsünüyorum ama cok büyük bir etki degil gibi

Tepki Skoru
0
Sözleşmeli olan kişinin puanı 60 ise ve sadece ona açılırsa bu sayfa, diğer yüksek puan alan arkadaşlara çok büyük bir haksızlık oluyor. Bu şans değil büyük bir adaletsizlik.
Bir diğer durum da geçen sene sınava girip benden 35 net eksiz yapan bir arkadaşımla bu yıl aynı puanı paylaşıyorum. Ve aynı durumdayız :) Bu şaka gibi

Tepki Skoru
0
Sözleşmeli olan kişinin puanı 60 ise ve sadece ona açılırsa bu sayfa, diğer yüksek puan alan arkadaşlara çok büyük bir haksızlık oluyor. Bu şans değil büyük bir adaletsizlik.
Bir diğer durum da geçen sene sınava girip benden 35 net eksiz yapan bir arkadaşımla bu yıl aynı puanı paylaşıyorum. Ve aynı durumdayız :) Bu şaka gibi
oncelikle sozlesmeliler icin bu bir sans/firsat/imkan

diger adaylar icin adaletsizlige neden oluyor mu sorusuna gelince

nispi bir adaletsizlik sözkonusu olabilir, 60 puanli birine kendi okulu evet acilabilir fakat atanacak diye 1 kaide yok ki,

matematik hesaplarimiza göre, 68 yada 69 puanin altinda hic bir sözlesmelinin kendi okuluna atanma sansi yok
(il minimum puani 68 yada 69 altinda olamayacagi icin)

bununla birlikte, istanbul gibi buyuk sehirlerde 80 puanla da 72 puanla da atanan oldugu icin, ornegin 72-73 arasindaki sözlesmeliler kendi okullarina atanabilir , normalde 73 puanla atanamayacagi halde yine de atanabilir (belki bu imkan olmasaydi tercih hatasindan dolayi atanamayacakti)

Tepki Skoru
0
cok hakli bir noktaya parmak basmissiniz onu atlamisim, puanin 2 sene gecerli olmasi adaletsizlige neden oluyor, sizin bakis acinizdan 35 net fazla yaptim diye düsünebilirsiniz, 2009 lu bir aday da soyle dusunebilir, gecen sene x puanla kendi bransimda 1500. cü idim, 2010 da x puani alan kisi ilk binde, yani daha avantajli (boyledir demiyorum, adaleti saglamanin güclügünden bahsediyorum)

sorular her sene kolay yada zor olabiliyor, ya da 1 sene saglam kopya cekip gelecek sene guvenlik engeline de takilabiliyorsunuz , büsbütün haksizlik

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle