hocamm baştaki açıklamayı okumadınız mı 2009 ve 2010da sınava girmiş ve iki puanı olanlardan da yüksek olanı sıralamaya alınmış hali bu. bizim önceki öğrendiğimiz sadece 2010da sınava girenler arasındaki sıralamamızdı yani bu daha iyi olmuş benceeya Allah aşkına biri cvp versin bana lütfennnnnnn şimdi iptal edilen sınavda sıralmalar verildi sınava giren sayısı 17779 ve şimdiki en son kişinin sıralamsı 28263 ya anlamadım gitti nerden çıktı bu kadar kişi
hocam nerden çıkar bu kadar kişi,zaten 18.000 civarıydık,28.263 nasıl olur yahu,mümkün mü allah aşkına.bu sıralamalarında hatalı olduğunu söylüyorlar.neye inanalım şaşırdık artık .
arkadaşlar söyledim ya bu sıralamaların içinde 2009 puanlarıda var,yani 2009 ve 2010 puanları beraber verilmiş.bu nedenle 28 bin küsürat görünüyor..yoksa bu kadar değiliz..ya Allah aşkına biri cvp versin bana lütfennnnnnn şimdi iptal edilen sınavda sıralmalar verildi sınava giren sayısı 17779 ve şimdiki en son kişinin sıralamsı 28263 ya anlamadım gitti nerden çıktı bu kadar kişi
bencede ama çok karışık, bir çıkarımda bulunmak tahmin yürütmek çok zor...hocamm baştaki açıklamayı okumadınız mı 2009 ve 2010da sınava girmiş ve iki puanı olanlardan da yüksek olanı sıralamaya alınmış hali bu. bizim önceki öğrendiğimiz sadece 2010da sınava girenler arasındaki sıralamamızdı yani bu daha iyi olmuş bencee
peki ozaman sözleşmeliyi bekleyenler için o sayı doğrumu mesela ben 44 küsür puanım ve sözleşmeli atanmak için önümde 6700 kişi vararkadaşlar söyledim ya bu sıralamaların içinde 2009 puanlarıda var,yani 2009 ve 2010 puanları beraber verilmiş.bu nedenle 28 bin küsürat görünüyor..yoksa bu kadar değiliz..
Benimde 3 bin küsür biraz zor görünüyor amaAllahdan ümit kesilmez.Keşkede şubatta atama olsa idi.peki ozaman sözleşmeliyi bekleyenler için o sayı doğrumu mesela ben 44 küsür puanım ve sözleşmeli atanmak için önümde 6700 kişi var
hocam çok karışık bende onu anlamaya çalışıyorum.hesap kitap yapıyorum ama işin içinden çıkamıyorum..peki ozaman sözleşmeliyi bekleyenler için o sayı doğrumu mesela ben 44 küsür puanım ve sözleşmeli atanmak için önümde 6700 kişi var
70,2 'nin altı kadrolu olamayacak gibi hocam..kızmayın arkadaslar bana.suan sozlesmelıyım.63,450 puanım var.26 yı da tercıh yapsam kadro gelır mı sızce.olumsuzda olsa bıseyler yazar mısınız.??????
hocam 3177-2308 yanlış bir hesap.3177'den daha önce sözleşmeli çalışıpta kadroya geçenleri düşebilirsin buda 2308'in ne kadarı olursa o kadardır.Tahminim 1500 kişi kadardır.arkadaşlar ya benim sözleşmeli sıralamam 3177... 3177-2308=869 yapıyor.. sözleşmeli alımda bu sıradayım yani.. sizce olur mu? kafayı yemek üzereyim 60 net gkgy 80 net eb 56.5 eder mi ya.. çaresizlikten uyuştum.. iptal edilen sınava çalışmak için de ücretli öğretmenlikten istifa etmiştim ve artık ücretli çalışma şansım da yok elim kolum bağlı kaldı... ne yapabilirim bir fikriniz var mı??
sozlesmeliler icin ek bilgi, yalniz teyit etmeniz gerekiyorarkadaşlar sözleşmelilere kendi okulları açılıyor diye düşünmeyin. ben daha önce de başvurduğum için biliyorum geçen yıldan bu yana kendi okulumuz bize de görünmüyor. görünse tercih yapacağım ama ne yazık ki görünmüyor. sınıfım o kadar güzel oldu ki çok şükür nerdeyse eksiğim kalmadı diye düşünüyorum. bireysel dolap ve bilgisayar ile yazıcılı fotokopi makinamız de dahil çok şükür var ve ben bu sınıfımı bırakıp kadrolu başka bir yere tabi kısmet olurda gidersem açıkçası gelecek olan öğretmen adına seviniyorum ama kendi adıma da düşünmeye başladım. acaba kendi gideceğim okul nasıl olacak diye...tabi yine söylüyorum gidecek olursam şayet... bakalım hakkımızda hayırlısı...