Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 kasım kpss puanlarımızı bu başıkta toplayalım

Tepki Skoru
0
ya Allah aşkına biri cvp versin bana lütfennnnnnn şimdi iptal edilen sınavda sıralmalar verildi sınava giren sayısı 17779 ve şimdiki en son kişinin sıralamsı 28263 ya anlamadım gitti nerden çıktı bu kadar kişi​

Tepki Skoru
0
Siralamalari verdiler ama yeterince buyuk bir beyin bulmak zor yorumlama yapmak icin

Puanlar dustu diye biliyorduk, sanki 70 puan uzeri icin 2 puan yukselmis gorunuyor

Siralamalarda sacma sapan bir hal var

Kadrolu 69-70
Sozlesmelin 65 in altina inme sansi yok gibi

Umarim herzamanki gibi yanilirim da taban puanlar daha dusuk olur

Matematik bunu diyor, daha dogrusu bu siralamalara gore
matematik bunu soyluyor

2009 da 75 puan uzerinde sozlesmeli sayisi 40-50 tane ancak kalmisken
220 civarinda sozlesmeli var diyor, 2010 da sozlesmeli calisip da 75 uzeri alan 150-200 kisi olmali

En sacma sonuc 60 puan uzerinde 9300 tane kadrolu bekleyen
2500 tane sozlesmeli, 6800 kisi mi var sozlesmeli calisip 60 puan uzerinde olan,
2009-2010 dahil, hadi buna da itiraz etmedik 2000 kisi sozlesmeli calisirken 2010 kpss den 60 puan uzeri aldi

Cok da akla uzak degil, 2010 kpss de 60 puan uzeri 4500 kisiden 2500 tanesi ne sozlesmeli ne kadrolu

Eski ve yeni siralamada gene de bir bit yenigi var, insanin kafssini kurcaliyor

Tepki Skoru
0
ya Allah aşkına biri cvp versin bana lütfennnnnnn şimdi iptal edilen sınavda sıralmalar verildi sınava giren sayısı 17779 ve şimdiki en son kişinin sıralamsı 28263 ya anlamadım gitti nerden çıktı bu kadar kişi​
hocamm baştaki açıklamayı okumadınız mı 2009 ve 2010da sınava girmiş ve iki puanı olanlardan da yüksek olanı sıralamaya alınmış hali bu. bizim önceki öğrendiğimiz sadece 2010da sınava girenler arasındaki sıralamamızdı yani bu daha iyi olmuş bencee

Tepki Skoru
0
hocam nerden çıkar bu kadar kişi,zaten 18.000 civarıydık,28.263 nasıl olur yahu,mümkün mü allah aşkına.bu sıralamalarında hatalı olduğunu söylüyorlar.neye inanalım şaşırdık artık .

28 binin 17 bini 2010, 11 bini 2009 girisli

Tepki Skoru
0
arkadaşlar söyledim ya bu sıralamaların içinde 2009 puanlarıda var,yani 2009 ve 2010 puanları beraber verilmiş.bu nedenle 28 bin küsürat görünüyor..yoksa bu kadar değiliz..

Tepki Skoru
0
hocamm baştaki açıklamayı okumadınız mı 2009 ve 2010da sınava girmiş ve iki puanı olanlardan da yüksek olanı sıralamaya alınmış hali bu. bizim önceki öğrendiğimiz sadece 2010da sınava girenler arasındaki sıralamamızdı yani bu daha iyi olmuş bencee
bencede ama çok karışık, bir çıkarımda bulunmak tahmin yürütmek çok zor...

Tepki Skoru
0
Mezun olamayanlar, cezali sozlesmeliler, ailevi sorunlardan dolayi tercihte bulunamayanlar, askere gidenler vs vs

Toplasan kac eder ki, maksimum 500-1000

Tepki Skoru
0
arkadaşlar söyledim ya bu sıralamaların içinde 2009 puanlarıda var,yani 2009 ve 2010 puanları beraber verilmiş.bu nedenle 28 bin küsürat görünüyor..yoksa bu kadar değiliz..
peki ozaman sözleşmeliyi bekleyenler için o sayı doğrumu mesela ben 44 küsür puanım ve sözleşmeli atanmak için önümde 6700 kişi var

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim anladığım kadarıyla bu kadrolu atama için yazan yer 2009 ve 2010da sınava girmiş ve sözleşmeli çalışıp da kadroluya başvurabilecek durumdaki kişilerin de olduğu bir sıralama sözleşmeli atama için yazan yer ise sadece bu yıl girmiş ve ilk kez atanabilecek durumdaki kişlerin sıralaması çünkü sözleşmeli alıma geçen yıl girip de sözleşmeli çalışanlar dahil değil.

Tepki Skoru
0
kadrolu 68,5 puanı görebilir ama sözleşmeli 65 in altını zor görür....2300 kişi fazla değil....sözleşmelilere kendi okulları da görüneceğinden yerinden memnun ve puanı yüksek bir çok sözleşmeli kendi okulunu tercih edebilir bu durumda sözleşmeden kadroya geçen sayısı az olur dolayısıyla sözleşmeli alım az olur

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmelilere kendi okulları açılıyor diye düşünmeyin. ben daha önce de başvurduğum için biliyorum geçen yıldan bu yana kendi okulumuz bize de görünmüyor. görünse tercih yapacağım ama ne yazık ki görünmüyor. sınıfım o kadar güzel oldu ki çok şükür nerdeyse eksiğim kalmadı diye düşünüyorum. bireysel dolap ve bilgisayar ile yazıcılı fotokopi makinamız de dahil çok şükür var ve ben bu sınıfımı bırakıp kadrolu başka bir yere tabi kısmet olurda gidersem açıkçası gelecek olan öğretmen adına seviniyorum ama kendi adıma da düşünmeye başladım. acaba kendi gideceğim okul nasıl olacak diye...tabi yine söylüyorum gidecek olursam şayet... bakalım hakkımızda hayırlısı...

Tepki Skoru
0
kızmayın arkadaslar bana.suan sozlesmelıyım.63,450 puanım var.26 yı da tercıh yapsam kadro gelır mı sızce.olumsuzda olsa bıseyler yazar mısınız.??????

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ya benim sözleşmeli sıralamam 3177... 3177-2308=869 yapıyor.. sözleşmeli alımda bu sıradayım yani.. sizce olur mu? kafayı yemek üzereyim 60 net gkgy 80 net eb 56.5 eder mi ya.. çaresizlikten uyuştum.. iptal edilen sınava çalışmak için de ücretli öğretmenlikten istifa etmiştim ve artık ücretli çalışma şansım da yok elim kolum bağlı kaldı... ne yapabilirim bir fikriniz var mı??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ya benim sözleşmeli sıralamam 3177... 3177-2308=869 yapıyor.. sözleşmeli alımda bu sıradayım yani.. sizce olur mu? kafayı yemek üzereyim 60 net gkgy 80 net eb 56.5 eder mi ya.. çaresizlikten uyuştum.. iptal edilen sınava çalışmak için de ücretli öğretmenlikten istifa etmiştim ve artık ücretli çalışma şansım da yok elim kolum bağlı kaldı... ne yapabilirim bir fikriniz var mı??
hocam 3177-2308 yanlış bir hesap.3177'den daha önce sözleşmeli çalışıpta kadroya geçenleri düşebilirsin buda 2308'in ne kadarı olursa o kadardır.Tahminim 1500 kişi kadardır.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmelilere kendi okulları açılıyor diye düşünmeyin. ben daha önce de başvurduğum için biliyorum geçen yıldan bu yana kendi okulumuz bize de görünmüyor. görünse tercih yapacağım ama ne yazık ki görünmüyor. sınıfım o kadar güzel oldu ki çok şükür nerdeyse eksiğim kalmadı diye düşünüyorum. bireysel dolap ve bilgisayar ile yazıcılı fotokopi makinamız de dahil çok şükür var ve ben bu sınıfımı bırakıp kadrolu başka bir yere tabi kısmet olurda gidersem açıkçası gelecek olan öğretmen adına seviniyorum ama kendi adıma da düşünmeye başladım. acaba kendi gideceğim okul nasıl olacak diye...tabi yine söylüyorum gidecek olursam şayet... bakalım hakkımızda hayırlısı...
sozlesmeliler icin ek bilgi, yalniz teyit etmeniz gerekiyor

sozlesmelilere kendi okullari cidden acilmiyor mu? MEB in bu konuda sozlesmelilere 1 supriz yaptigini duydum, bu konuda fikri olan var mi?

oncelikle yapmaniz gereken listede kendi okulunuz geldigini görmek, sonra baska bir arkadasiniza rica edip onun bakmasini istemek, size görünüp de ona görünmüyorsa sadece size acilmis olabilir

ya da, soyle de olabilir, sozlesmeli calistiginiz okul eger kadro acmissa , sadece size acmis da olabilir
cunku hemen hepsi kadro acamayabilir

Tepki Skoru
0
alin size ugrascak yeni 1 konu :), kafalar iyice karissin

İlgili Madde: Sözleşmeli öğretmenler, görevli bulundukları “il”de kendi alanlarında kontenjan bulunması halinde bulundukları eğitim kurumlarını tercih edebileceklerdir. Söz konusu eğitim kurumları sadece, sözleşmeli öğretmenlerin tercihine sunulacak olup bunlar kendi eğitim kurumlarını 25 kurum tercihi arasından istedikleri sırada tercih edebileceklerdir. Hâlen sözleşmeli öğretmenlerin görev yaptığı eğitim kurumlarına, ihtiyaç nedeniyle, il milli eğitim müdürlüğü tarafından kontenjan verilmiş ise bu eğitim kurumları, diğer adaylar tarafından da tercih edilebilecektir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle