Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 haziran ataması ile ilgili bilgi paylaşımı

Tepki Skoru
0
klavuz yayınlandı en çok sını öğrt,o.ö 653, taban 70

Tepki Skoru
0
sevincimiz kısa sürdü 653 alımdan sonra kaç kişi sözleşmeli alır ki çok üzüldüm arkadaşlar

Tepki Skoru
0
atama bekleyen arkadaşların gözü aydın..hayırlı olur inşallah

Tepki Skoru
0
yine batı illerini açmamamışlar tek tük var batıda, hep kontenjalar doğu illerinde
tabanda 70 batıda çalışan arkadaşlar doğu illerini tercih etmeyecek ve yine kontenjan dolmayacak, taban puan 2 puan daha aşağıda olmalıydı
bu arada ben de sözleşmeliyim ve batı ilindeyim puanım 72.2 büyük ihtimalle tercih yapmam
herkese hayırlı olsun

Tepki Skoru
0
hocam puanınız 2009 puanıysa bekleyeceksiniz ama bazıları puanını son kez kullanacak o nedenle doğu da olsa tercih yapacaklardır..açık kontenjan kaldıığında tabanı arttırıyorlar..gecen atamada 76 ya çıkarmışlardı tabanı açık kalan 12 kontenjan için..

Tepki Skoru
0
ığdırda açık olan yerleri yazabilir misiniz rica etsem

Tepki Skoru
0
hocam şu anda sadece klavuz var açık okulları göremiyoruz
bu arada puanım 2009 puanı bir daha ki atama dönemini beklerim büyük ihtimalle zaten doğu görevi affını kaçırdık bundan sonra pek fark etmiyor 1,2 ay

Tepki Skoru
0
batı illerini açmamışlar deyince ben de başvuru ekranı açıldı zannettim açıldığında yazar mısınız unutmazsanız tabi :D doğudan korkmayın bence..geçtiğimiz atamada ığdır a geldim ve hiç pişman olmadım..diğer illeri bilemem ama karsı ve erzurumu da gördüm bence korkulacak bişiey yok..aksine bura biraz daha rahat :) hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Tepki Skoru
0
evet şimdi havamızı aldık ama umarım ağustosta havamızı almayız bizim için önemli olan artık ağustos ataması oluyor bu durum karşısında tekrar hepimize geçmiş ola ... :((((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nimet hanım bazı branşlarda puanlar çok düştü diyor ama rehber öğretmenleri 21 baraj puanı ile alıyor bakalım sözleşmeli alım yaparsa bizim baraj puannımız kaç olacak allah büyük bizlere 40 lı puanlarla atama yapıldı diye üstümüze çok geldiler şimdi ne diyecekler bakalım.şimdi 65 branşta atama yapacak hiç belli olmaz sözleşmeli alımda branş sayısını azaltıp bizim branşa kaydırabilir bir umut işte

Tepki Skoru
0
Haziran alımında boşalan sözleşmeli pozisyonlara görevlendirme yapılacak...
BASIN AÇIKLAMASI
Bakanlığımız, eğitim öğretim yılının kendi takvimine uygun, sağlıklı bir şekilde işletilmesi adına bu yıl itibariyle yeni bir uygulamaya geçeceğini ve öğretmen atama/ 2010 yılı yaz döneminde gerçekleştirileceğini; bu yıl 10.000 kadrolu öğretmen atamasının ilkinin Haziran ayı içerisinde yapılacağını, buna ek olarak, geriye kalan 30.000 kontenjan için diğer kadrolu öğretmen atamalarımızın Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirileceğini daha önce duyurmuştu.
Söz konusu atamalara başvuracak sözleşmeli öğretmenlerden puanlarına göre kadrolu öğretmenliğe atananların olması durumunda boş kalacak sözleşmeli öğretmen pozisyonları için ek alımın tarafımızdan yapılmayacağına dair herhangi bir resmi açıklama olmamasına rağmen, çeşitli internet siteleri ve çeşitli gruplar başta olmak üzere bazı basın organlarında konunun spekülatif olarak çarpıtıldığı ve bu haliyle ele alındığı gözlemlenmiştir. Kaldı ki 31.12.2009 tarihli basın açıklamamızda da ‘2006’dan bu yana Milli Eğitim Bakanlığı için tahsis edilen sözleşmeli öğretmen pozisyonun toplamda 70.000 olduğu ve sözleşmeli öğretmen pozisyonlarında herhangi bir nedenle eksilme olması durumunda 70.000’e kadar sözleşmeli öğretmen görevlendirilmesine devam edileceği’ belirtilmiştir.
Yukarıda belirtilen hususlara rağmen, bazı kesimler tarafından konunun spekülatif olarak ele alınmasından duyduğumuz rahatsızlığı belirtir, sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçişinin farklı bir düzenleme olduğunu; daha önce de açıklandığı üzere bu konudaki kanun taslağının Bakanlığımız tarafından Başbakanlığa sunulduğunu bu vesileyle bir kez daha vurgularız.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Tepki Skoru
0
hocam ek alım yapılacağını biliyoruz ama bizdem 653 kişi gibi bir rakam var bunlardan en fazla 500 kadarı kadroya geçer sözleşmeli sayısı 500 geçmez dua edelim de sözleşmeli kontenjanı artınsın meb

Tepki Skoru
0
yapılacak bir şey yok canım benim her şerde bir hayır vardır gün doğmadan neler doğar dur bakalım şansımız var daha hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
slm herkese. yahu 70 üstü hala o kadar kişi var mı?
ben de 200den fazla yoktur diyordum.

Tepki Skoru
0
hadi hayırlısı arkadaşlar.sayın bakanım haziranda ek alımı yap ,ağustostada geride kalanlarımız ata ,sende kurtul bizde kurtulalım bu sıkıntadan ya işkenceyi bitsin artık.

Tepki Skoru
0
Haziran alımında boşalan sözleşmeli pozisyonlara görevlendirme yapılacak...
BASIN AÇIKLAMASI
Bakanlığımız, eğitim öğretim yılının kendi takvimine uygun, sağlıklı bir şekilde işletilmesi adına bu yıl itibariyle yeni bir uygulamaya geçeceğini ve öğretmen atama/ 2010 yılı yaz döneminde gerçekleştirileceğini; bu yıl 10.000 kadrolu öğretmen atamasının ilkinin Haziran ayı içerisinde yapılacağını, buna ek olarak, geriye kalan 30.000 kontenjan için diğer kadrolu öğretmen atamalarımızın Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirileceğini daha önce duyurmuştu.
Söz konusu atamalara başvuracak sözleşmeli öğretmenlerden puanlarına göre kadrolu öğretmenliğe atananların olması durumunda boş kalacak sözleşmeli öğretmen pozisyonları için ek alımın tarafımızdan yapılmayacağına dair herhangi bir resmi açıklama olmamasına rağmen, çeşitli internet siteleri ve çeşitli gruplar başta olmak üzere bazı basın organlarında konunun spekülatif olarak çarpıtıldığı ve bu haliyle ele alındığı gözlemlenmiştir. Kaldı ki 31.12.2009 tarihli basın açıklamamızda da ‘2006’dan bu yana Milli Eğitim Bakanlığı için tahsis edilen sözleşmeli öğretmen pozisyonun toplamda 70.000 olduğu ve sözleşmeli öğretmen pozisyonlarında herhangi bir nedenle eksilme olması durumunda 70.000’e kadar sözleşmeli öğretmen görevlendirilmesine devam edileceği’ belirtilmiştir.
Yukarıda belirtilen hususlara rağmen, bazı kesimler tarafından konunun spekülatif olarak ele alınmasından duyduğumuz rahatsızlığı belirtir, sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçişinin farklı bir düzenleme olduğunu; daha önce de açıklandığı üzere bu konudaki kanun taslağının Bakanlığımız tarafından Başbakanlığa sunulduğunu bu vesileyle bir kez daha vurgularız.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği
hcm bu haber dün vardı,ama haziran boşalan yerlere ek alım yapılacak demiyordu,basın açıklaması başlığından önceki yazıyı siz mi eklediniz,bu basın açıklamasında haziranda yapılacak diye bi kelime geçmiyor dün bunu konuşmuştuk,bu dünkü yazı mı o üsteki yazıyı siz mi eklediniz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle