Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 haziran ataması ile ilgili bilgi paylaşımı

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar yapmayın söylendiği gibi 2008 sıralaması o sıralama. 2008 kpssden sonra kaç defa atama oldu biliyosunuz. eski puanlamaları ısıtıp ısıtıp koymayın önümüze. atamayla yatıp atamayla kalktığımız şu günlerde bari yapmayın. bilerek moral bozmak için mi yapıyosunuz bilmiyorum ama artık öyle düşünmeye başladım...
Herkesin hakkında hayırlısını diliyorum arkadaşlar!!
er ya da geç atanıcaz bunu biliyorum, biliyoruz... er olması iyi olur tabiii hepimiz için :D
hayırlısını dileyin Allah'tan...

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR günaydın.bunların çoğu atanmıştır.bi rahat olun az kaldı soru çözün bunları düşünmeyin herşey güzel olacak haziran olmazsa ağustos böyle düşünün hayırlısıyla

Tepki Skoru
0
Bu sıralama 2008 in o sıralamaya kalsaydı şimdiye orada atanamayanlardan birkaç bini gitmiş olurdu.Geçen yıl zaten 15 000 kişi civarında alındı kadrolu+sözleşmeli.2008 yılında da Ağustos dan sonra alım yapıldı.Mantıken düşündüğümüzde 2. defa sınava girenlerin çoğunluğu 1. girdiklerinden daha yukarı puan almıştır.Buna göre o kadar fazla kişinin o puan aralığında olması imkansız.

Tepki Skoru
0
amacım kımseyı uzmek degıldı :( bende sızın dertteyım arkadaslar ek alım beklıyorum ve bende bıran bu kadar kısıyı sasırdım....bana 2008 15.264 dıyor eee 15 atandı dıyorum kendı kendıme ...bende sasırdım yanı .....sızın gıbı dusunuyorum mumkun degıl bu kadar kısı olması ....

Tepki Skoru
0
amacım kımseyı uzmek degıldı :( bende sızın dertteyım arkadaslar ek alım beklıyorum ve bende bıran bu kadar kısıyı sasırdım....bana 2008 15.264 dıyor eee 15 atandı dıyorum kendı kendıme ...bende sasırdım yanı .....sızın gıbı dusunuyorum mumkun degıl bu kadar kısı olması ....
sıkma canını arkadaşım boşver hesap yapma önümüze bakalım az kaldı hayırlısıyla herşey güzel olacak

Tepki Skoru
0
bazen paronayak olduğumu düşünüyorum abarttığımı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar benden daha fazla olmuş ya,başlık açan arkadaşım adı üstünde 2008 puan sıralaması diyor orda dimi,2008 den bu yana kaç bin okulöncesi atandı hepimiz biliyoruz bunu,bu kadar telaş edip bu başlığı açmana anlam veremedim doğrusu,bence başlık kapatılmalı sayın editörlerimiz tarafından,başlığı görünce yüreğim yerinden fırlıcaktı,2008 i görünce rahatladım,listeyede bakmama gerek yok zaten başlığından anlaşılıyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar meb bilgi edinme aralık atamasına başvuran 40 puan ve üst 2341 kişi var diyor siz neden bahsediyorsunuz inanmayın böyle haberlere bunun 853 atandı geriye 1488 kişi kaldı onlarında 650 civarı ek atamada gidecek rahat olun

Tepki Skoru
0
inşallah öyledir arkadaşım ya 838 kişi kalıyor geriye.benim 40ın altında ama inşallah bu sene iyi bir puan alırım.benim gibi atanamayan arkadaşlar ağustos atamasında atanır hayırlısı ile.

Tepki Skoru
0
Hocam hiç merak etmeyin 25 il daha zorunlu olacak olursa ağustosta en az 7-8 bin civarı o.önceci alınır.Mezun olmuş olan ve yeni mezun olacak olanlar bu sayıyı anca tamamlar gibi geliyor bana.

Tepki Skoru
0
hocam zorunlu evet biliyorum da hatta aydında zorunlu olacak memleketimde, 2014e kadar da atamalarda zorluk çekmiycez ama ben bu devlete güvenmiyorum açıkçası bir gün dedikleri diğer güne uymuyor ki sınıfçıları alacağız diyorlar falan...bir an önce atanalım artık bunların ne yapacağı belli olmaz.inşallah hepimiz atanırız.

Tepki Skoru
0
arkadaş eski bir haber ama bakın isterseniz

konu:Nimet Çubukçunun 30.000 O.Ö.Ö ataması ile ilgili açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu 2009-2010 eğitim döneminde 30 ilde pilot olarak uygulamaya girecek “Zorunlu Ana Okulları Projesi” ile okula başlama yaşının 3’e kadar ineceğini söyledi: “2013-2014 arasında üç yaş grubunda yüzde 18’lik okullaşma oranı hedefliyoruz”

Mİllİ Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu -------- yayınlanan röportajında 32 pilot ilde uygulanacak, okul öncesi eğitim çağına gelen çocukların zorunlu eğitime alınması projesi ile 30 bin ana okulu öğretmen kadrosu açılacağını söyledi. Bakan Çelik döneminde okul öncesi eğitimin 6 yıl içinde yüzde 11’den yüzde 33’lere çıkarıldığını aktaran Çubukçu, “Hedeflerimiz arasında 2013 -2014 yılı arasında 3 yaş grubuna yüzde 18, 4 yaş grubuna yüzde 39 ve diğer gruplarda da yüzde 70-80 aralığında bir okullaşma oranını hedefliyoruz. İnşallah bunları başaracağız” dedi.

Okul öncesi eğitim alan az suça karışır

İşte Çubukçu’nun yeni projeyle ilgili açıklamaları: “Son dönemde ekonomik kalkınma planlarında ve gelişmişlik göstergelerinde eğitime önem veren ülkelerin geldikleri noktada okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu görüyoruz. Okul öncesi eğitim alan çocukların daha az suça karıştıklarını, üniversiteye gitme oranlarının yükseldiğini, sosyal uyumlarının daha yüksek olduğunu, dil becerilerinin geliştiğini görüyoruz.”
06.14.2009 tarihli filizer adlı arkadaşımız yorumundan

Tepki Skoru
0
bence bunların bircoğu 2009 kpss yüksek alıp atandı.bu kadar yok o zaman 2009 u versinler

Tepki Skoru
0
selam arkadaslar.birşey sorcaktım.eş durumundan tayın ısteyebılmek ıcın en az ne kadar sure bulundugumuz yerde calısmak zorundayız.ben ocak 15 de goreve baslayanlardanım.adaylıgım tabıkı devam etmekte.yardımcı olursanı sevınırımç1 yıl dıye bılıyorum fakat bırkac arkadas 6 ay da olabılır deyınce sasırdıımm........
cevabınıı beklıyorum acıl lutfen:)

Tepki Skoru
0
bıldıgınız kadarıyla cevaplar mısınız lutfen,cok merak edıyorum...............

Tepki Skoru
0
Arkadaslar bekliyorum lutfen bir cevap,bildiginiz kadariyla.............

Tepki Skoru
1
benim puanım 66 bartın istiyecem.olur mu acaba?
Hocam Bartın 3 kşi alıyor.Puanınız fena değil ama işte il içi ve ildışından tercih edenlerin puanları sizden yüksek büyük ihtimal.onlar yerleşebilir.ama tabi sadece tahmin.siz deneyin.umarım gidersiniz.Bartın güzeldir.bende düşünmüştüm bir ara

Tepki Skoru
1
bende 52 puanla konya yazacağım elazığ malatya falan bakalım pek zannetmiyorum
Malatya 22 , Elazığ 9 , Konya ise 17 kişi alıyor.Konya olmayabilir ama belki de diğer iller olabilir.ama siz yine de tercih edin hocam her yeri..3 ili yani.çünkü il içiciler ve il dışından gelenlerin puanları sizinkinden yüksektir büyük ihtimal.bu sene bir değişik oldu.bakalım herkes bir şekilde yapacak ama nasıl yapacak.umarım gidersiniz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle