Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 haziran ataması ile ilgili bilgi paylaşımı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar abbas güçlünün sitesinde yazıyor,ek alım var:77wu[1]:puanım 59 istanbul istiyorum, şimdiye kadar bazı sebeplerden atanamadım..herkese hayırlısı..

sümeyra hocam ist nereleri yazacaksınız? ben maltepedeyim öncelik bu taraf,ama karşıyıda yazıcam...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanlarımızı ve hangi semtleri yazacağımızı yazalım. ben başlıyorum..

koassa::::55.765:::maltepe,kartal,kadıköy

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben hiç bir şey anlamadım :S şuan sözleşmeliler kadroyamı geçiyor ??? ben hiç atanmayan magdurlardanım 53.9 puanım..forumda bir kısım haziran ortası diyor bir kısım umut yok diyor iyice karıstım..

Personel Genel Müdürlü?ü bu sayfaya girebiliyorum yani sayfam açılıyor.. o zaman tercih yapmalımıyım anlamadım ???

bu arada ücretli öğretmenlik yapıyorum..

bir fikri olan allah rızası için yazsın çıldıracagım :S

Tepki Skoru
0
hocam haziran ayı içerisinde,kadrolu atamadan sonra ek alım var. şimdilik meb personelinin söylediği bu. eğer puann 53.9 ise ek alımda gidersiniz umarım.

zaten kadroya başvuramazsınız. taban puan 70. umarım yardımcı olabildim..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben hiç bir şey anlamadım :S şuan sözleşmeliler kadroyamı geçiyor ??? ben hiç atanmayan magdurlardanım 53.9 puanım..forumda bir kısım haziran ortası diyor bir kısım umut yok diyor iyice karıstım..

Personel Genel Müdürlü?ü bu sayfaya girebiliyorum yani sayfam açılıyor.. o zaman tercih yapmalımıyım anlamadım ???

bu arada ücretli öğretmenlik yapıyorum..

bir fikri olan allah rızası için yazsın çıldıracagım :S
ya hcm pes valla,sağır sultan duydu ek atama haziranda diye ama hala bazıları buraya cıkıp yok diye ortalığı karıştımaya çalışıyor,ewt bu atamada sözleşmeliler başvuru yapacak yani sözleşmeliler kadroya geçicek(puanı yeterli olanlar)ama bazı nedenlerden dolayı atanamayan 70 ve üstü varsa onlarda başvuru yapabilecek,sizin puanınız gayet iyi ek alım olunca kesin ve kesin gidersiniz niye bu kadar ümitsizsiniz hala anlamadım,bende puanı yeterli olupta hala ümitsiz olanların yorumlarını gördükçe çıldıracağım valla,biz napalım peki,dersaneye devam ediyoruz derslere bi türlü adapte olamıyorum şu bikaç gündür,sürekli forulardayım ek alımla ilgili bi gelişme var mı diye,sizin puanınız aralık sözleşmeli taban puanının bile üzerindeyken nasıl hala bu kadar ümitsizsiniz valla şaşırdım

Tepki Skoru
0
haa söylemeyi unutmuşum açıktan atama ve açıktan ilk ataa sayfası banada açılıyor,hatta diğer branşlar (rehberlik)bile açıldı,arkadaşımada sınıf öğretmenliği sayfası açılmış,geçen aralık atamasında da açılmıştı,böyle,sistemde sorun olabilir

Tepki Skoru
0
arkadasım harikasın cevap ilaç gibi geldi :) lakin o verdiğim linkte sayfam acılıyor şoka girdim :D nie açılsınki madem haziranda ek alımda gireceksem S:

Tepki Skoru
0
arkadaslar allah razı olsun inşallah gönlünüzden gecen nereyse ora olur anlamayadıgım daha dogrusu corba olan konu kafama oturdu cok sukur :D sayfamın acılması beni şaşırtmıstı e o da genelde olan sorunsa haziranı beklemedeyim :)

Tepki Skoru
0
arkadasım harikasın cevap ilaç gibi geldi :) lakin o verdiğim linkte sayfam acılıyor şoka girdim :D nie açılsınki madem haziranda ek alımda gireceksem S:
evt banada açılıyor o sayfa,arkadaşımada açıldı,ama iller çok az ve ilçe sayılarıda çok az baktıysan eğer tercihlere,ilk atamada bu kadar az olmaz il sayısı,toplasan 10 tane ancak vardı il orda,açıktan atama sayfası açılıyor sadece,haziran ilk atama sayfası açılıyor ama,yani bi karışıklık var

Tepki Skoru
0
arkadaslar allah razı olsun inşallah gönlünüzden gecen nereyse ora olur anlamayadıgım daha dogrusu corba olan konu kafama oturdu cok sukur :D sayfamın acılması beni şaşırtmıstı e o da genelde olan sorunsa haziranı beklemedeyim :)
ewt haziranı bekle ilk gidecek olanlardansın ne güzel,inşalh 46 puan altı olanlarada sıra gelir

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar. ben 26 ağustos 2008 de göreve başladım.26 ağustos 2009 da adaylığım kalktı.bu yeni yönetmeliğe göre doğu görevinden muaf tutuldum. ben bu sene il içi tayin isteyebili miyim acaba?​

Tepki Skoru
0
sümeyra hocam ist nereleri yazacaksınız? ben maltepedeyim öncelik bu taraf,ama karşıyıda yazıcam...
üsküdarda oturuyorum, yakın çevreyi yazmak istiyorum fakat kısmet bakalım..eşim de atanacak farklı bir branşta.. onun kadrolu karşıda okullar..belki ona bağlı karşı yazacağim belli değil..allh hakkımızda hayırlısını versin..:36897fd:

Tepki Skoru
1
mrb arkadaşlar. ben 26 ağustos 2008 de göreve başladım.26 ağustos 2009 da adaylığım kalktı.bu yeni yönetmeliğe göre doğu görevinden muaf tutuldum. ben bu sene il içi tayin isteyebili miyim acaba?​
Hayır hocam ne il içi ne il dışı isteyebilirsiniz.çünkü il içi için 2 yıl il dışı için ise 3 yıl çalışmanız lazımdı.

Tepki Skoru
1
pardon hocam il içi isteyebilirsiniz ama il dışı isteyemezsiniz.

Tepki Skoru
0
bunlar yüzünden öğrtmenlik mesleğinden soğudum yemin ederim azcık para bulsam anında lanet olsun diyip bırakacagım istediğim bir alanda yetiştireceğim kendimi..nasıl bir demokrasıdır yarabbim 3 çeş,t öğretmen türettiler herkes aynı görevi yapıpta sınıflara ayrılmış durumda..kadrolu sözleşmeli ücretli..nasıl bir günahın bedelidir bu :D

Tepki Skoru
0
arkadaşım sen baya gerilmişsin arkadaş kendisi için zor demiş baksana tek dersten diplomayı alamamış bi rahat ol tamam ek alım var şimdi olması gereken baskı yapıp sayıyı çoğaltmak ben her aradığımda meb e söylüyorum oö cinden alım çok olsun bu hakksızlığa bi son verin bizi yeni mezunlarla yarıştırmayın diyorum sizdende destek hadi...

Tepki Skoru
0
elfida arkadaşım peki ne cevap alıyorsun bu sorun karşılığında merak ettim de...

Tepki Skoru
0
elfida arkadaşım peki ne cevap alıyorsun bu sorun karşılığında merak ettim de...
hocam sorun ciddiyse cevabım şu çalışmalırımız sürüyor herşeyden haberimiz var hepinizi ayrı ayrı düşünüyor sayın bakanımız diyorlar.bu arada 40 yaş mağdurlarınıda soruyorum tabiki onlarla ilgilide haksızlığı gidermeye çalışacaklarını söylüyorlar.

Tepki Skoru
0
haa ben onların söylediğini söylüorum görüştüğüm kişi erol bey gerisini bilemem ama hak alınır bunu biliyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle