insallah arkadaşım allah hepimizin gönlüne göre versin..ek alım var,kadroludan hemen sonra haziran ortası hepimiz atanış olucaz arkadaşlar
insallah arkadaşım allah hepimizin gönlüne göre versin..ek alım var,kadroludan hemen sonra haziran ortası hepimiz atanış olucaz arkadaşlar
arkadaşlar abbas güçlünün sitesinde yazıyor,ek alım var:77wu[1]uanım 59 istanbul istiyorum, şimdiye kadar bazı sebeplerden atanamadım..herkese hayırlısı..
ya hcm pes valla,sağır sultan duydu ek atama haziranda diye ama hala bazıları buraya cıkıp yok diye ortalığı karıştımaya çalışıyor,ewt bu atamada sözleşmeliler başvuru yapacak yani sözleşmeliler kadroya geçicek(puanı yeterli olanlar)ama bazı nedenlerden dolayı atanamayan 70 ve üstü varsa onlarda başvuru yapabilecek,sizin puanınız gayet iyi ek alım olunca kesin ve kesin gidersiniz niye bu kadar ümitsizsiniz hala anlamadım,bende puanı yeterli olupta hala ümitsiz olanların yorumlarını gördükçe çıldıracağım valla,biz napalım peki,dersaneye devam ediyoruz derslere bi türlü adapte olamıyorum şu bikaç gündür,sürekli forulardayım ek alımla ilgili bi gelişme var mı diye,sizin puanınız aralık sözleşmeli taban puanının bile üzerindeyken nasıl hala bu kadar ümitsizsiniz valla şaşırdımarkadaşlar ben hiç bir şey anlamadım :S şuan sözleşmeliler kadroyamı geçiyor ??? ben hiç atanmayan magdurlardanım 53.9 puanım..forumda bir kısım haziran ortası diyor bir kısım umut yok diyor iyice karıstım..
Personel Genel Müdürlü?ü bu sayfaya girebiliyorum yani sayfam açılıyor.. o zaman tercih yapmalımıyım anlamadım ???
bu arada ücretli öğretmenlik yapıyorum..
bir fikri olan allah rızası için yazsın çıldıracagım :S
evt banada açılıyor o sayfa,arkadaşımada açıldı,ama iller çok az ve ilçe sayılarıda çok az baktıysan eğer tercihlere,ilk atamada bu kadar az olmaz il sayısı,toplasan 10 tane ancak vardı il orda,açıktan atama sayfası açılıyor sadece,haziran ilk atama sayfası açılıyor ama,yani bi karışıklık vararkadasım harikasın cevap ilaç gibi geldilakin o verdiğim linkte sayfam acılıyor şoka girdim
nie açılsınki madem haziranda ek alımda gireceksem S:
ewt haziranı bekle ilk gidecek olanlardansın ne güzel,inşalh 46 puan altı olanlarada sıra gelirarkadaslar allah razı olsun inşallah gönlünüzden gecen nereyse ora olur anlamayadıgım daha dogrusu corba olan konu kafama oturdu cok sukursayfamın acılması beni şaşırtmıstı e o da genelde olan sorunsa haziranı beklemedeyim
![]()
üsküdarda oturuyorum, yakın çevreyi yazmak istiyorum fakat kısmet bakalım..eşim de atanacak farklı bir branşta.. onun kadrolu karşıda okullar..belki ona bağlı karşı yazacağim belli değil..allh hakkımızda hayırlısını versin..:36897fd:sümeyra hocam ist nereleri yazacaksınız? ben maltepedeyim öncelik bu taraf,ama karşıyıda yazıcam...
Hayır hocam ne il içi ne il dışı isteyebilirsiniz.çünkü il içi için 2 yıl il dışı için ise 3 yıl çalışmanız lazımdı.mrb arkadaşlar. ben 26 ağustos 2008 de göreve başladım.26 ağustos 2009 da adaylığım kalktı.bu yeni yönetmeliğe göre doğu görevinden muaf tutuldum. ben bu sene il içi tayin isteyebili miyim acaba?
arkadaşım sen baya gerilmişsin arkadaş kendisi için zor demiş baksana tek dersten diplomayı alamamış bi rahat ol tamam ek alım var şimdi olması gereken baskı yapıp sayıyı çoğaltmak ben her aradığımda meb e söylüyorum oö cinden alım çok olsun bu hakksızlığa bi son verin bizi yeni mezunlarla yarıştırmayın diyorum sizdende destek hadi...haziranda ek alım zor diyenlere
Abbas Güçlüden Ek Alımla İlgili Son Dakika Bilgileri (Memurlar.Net - Forum)
hocam sorun ciddiyse cevabım şu çalışmalırımız sürüyor herşeyden haberimiz var hepinizi ayrı ayrı düşünüyor sayın bakanımız diyorlar.bu arada 40 yaş mağdurlarınıda soruyorum tabiki onlarla ilgilide haksızlığı gidermeye çalışacaklarını söylüyorlar.elfida arkadaşım peki ne cevap alıyorsun bu sorun karşılığında merak ettim de...