sözleşmeli atama 46 ya kadar indi nerdeydiniz bu atamalarda biriniz 72 biriniz 51 istediğiniz yere de giderdiniz..Neyi beklediniz..puanım 72 kararsızım
haddini bil yoksa bu puana yazık kararsızmış hay allahım yapuanım 72 kararsızım
2.puanım:59-istanbul yazacağım,çok mutluyum..:36897fd::36_7_8:haydi arkadaşlar şimdiden başlayalım liste yapmaya...puanlarımız ve yanına tercih ediceğimiz il yada illeri yazalım...
1. pln01- 51-istanbul
hcm haziranda sonuçlar belli olsa bile büte kalabilme ihtimalleri var ve sınav sonuçları açıklansa bile diplomalarını alamayabilirler,o kadar da kötümser dşünmeyin arkadaşlar ya sanki tercihler geldi çattı da kapıya bizler kaç kişi kaldık diye hesaplamalara düştük,ya tamam mezun olsunlar olmasınlar demiyorum ama mezun olmayadabilirler,bu kadar kötümser düşünmeyin bence iş olacağına varır biz ne kadar yırtınsakta(artık kusura bakmayın kaba oldu ama malum eylülden beri bir sürü iniş çıkışlar yaşayınca herşeye hazırladım kendimi artık o yüzden bu tabiri kullandım)..rabbim yardımcımız olsun herkesin dilediği olsun inşalhhKızlar hesaplamadığınız bişey var...geçen sene tek dersten yada 2 dersten kalıpta 1 yılı uzayan mezun olamayan çok arkadaş var...onlarda nisanın ilk haftası 1.sınava mayısın son haftasıda 2. Sınava girecekler...haziranda da sonuçlar belli olup mezun olucaklar...tercih yapacaklar haziranda...bu yüzden yüksek alan arkadaşlar olduğuna inanıyorum...haziran atamasıda o arkadaşlara yarıyacak...tabii atamalar öne çekilmezse...hayırlısı olsun herkese...
puanın kaç ?iyide arkadaşlar haziran atamasında sözleşmeli ek atama olacak mı?bu konuda bilgilerinizi yazarsanız sewinirim.boşuna heveslenmemiş olurum
43.753puanın kaç ?
arkadaşım yeniden ümitlenmek ve ümit vermek istemiyorum ama beni hatırlarsanız başından beri biz bu sene atanıcağız diyordum yine söylüyorum atanacağız puan 44. 649 çalışmaya da devam bu puanla sözleşme sonra yüksek puanlarla kadro alacağız inşallah43.753