Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss'ye girecekler

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar açıköğretim 4.sınıfa geçtim ve 2009 da kpss ye gireceğim,Türkiye geneli bir dersaneye yazıldım kaynakları ihtiyaç yayınlarıymış aynı zamanda güvendeden de faydalanacağım ve açıköğretimin dersleri olacak+usta öğreticilikte devam edecek,yorucu bir sene geçireceğim ve inşallah sonunda yüzüm(üz) gülecek.her ne kadar taban puan 70 olarak açıklansada 85 den aşağı almamamız gerekiyor.2008 kpss eğitim bilimleri bana göre tam bir hezimet. size sorum benim gibi aynı şeyden müzdarip arkadaşlar kpss ye hazırlanmak için nasıl bir program yaptınız

Tepki Skoru
0
ben daha program bile yapmadım arkadaşım :)
sadece dersaneye yazıldım onların da geçen sene ihtiyaç yayınlarından faydalandığını biliyorum ama şimdi kendi yayınlarına döneceklermiş bu seneki sorular yüzünden!!!

ama ben ihtiyaç seti ve dersaneyle yetinecem Umarım yeterli olur

kolay gelsin hepimize ;)

Tepki Skoru
0
valla her türlü kaynağa çalışarak girdim ama bu yıl ki sorular genelde yedi iklim yayınlarına yakındı. ihtiyaç + yedi iklim çalışmanı ve eğitim bilimlerini ikinci döneme bırakmanı tavsiye ederim

Tepki Skoru
0
teşekkürederim arnazar piyasada o kadar çok kaynak var ki neye nasıl çalışacağımı şaşırdım yedi iklimin soru bankasından faydalanayım birde.esinticiğim sanada kolay gelsin işimiz zor valla :(

Tepki Skoru
0
Ben Sinav Dergİsİ Dersanesİne Aİt Konu Anlatimli Kaynaklara BaŞladim Dersaneye GİdemeyeceĞİm ÇÜnkÜ BulunduĞum Yerde Yok Ama Son Zaman Belkİ Bİr Hocadan Matematİk İÇİn HizlandirilmiŞ Kurs Alabİlİr Mama Bİlmİyorum Önce EĞİtİm Bİlİmlerİnİ Hatİm Etmem Gerekecek.............
İhtİyaÇ Yayinlarini Ve GÜvenderİ Tavsİye Edİyorlar Genellİkle Ben Sinavin Kİtabini Aldim Fİyati Uygundu O YÜzden Denedİm Ama Memnunum

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben bugün atanlardanım ve 80.701 puan almıştım kadrolu atandım kpssye çalışırken dersaneye gitmedim ve çok gerekli olduğunu da düşünmüyorum eğer matematik yapabiliyosanız çünkü dersaneye gidipte 70 alan arkadaşlarım var ben yargı ve ihtiyaç yayınlarından faydalandım özellikle yargının konu anlatımlı kitaplrı gerçekten çok faydalı oldu. açıkcası çok sıkı çalıştığımı da söylemem ama son iki ay gecemi gündüze katmıştım hakkınızda hayırlısı olsun inş başarılar dilerim...

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben bugün atanlardanım ve 80.701 puan almıştım kadrolu atandım kpssye çalışırken dersaneye gitmedim ve çok gerekli olduğunu da düşünmüyorum eğer matematik yapabiliyosanız çünkü dersaneye gidipte 70 alan arkadaşlarım var ben yargı ve ihtiyaç yayınlarından faydalandım özellikle yargının konu anlatımlı kitaplrı gerçekten çok faydalı oldu. açıkcası çok sıkı çalıştığımı da söylemem ama son iki ay gecemi gündüze katmıştım hakkınızda hayırlısı olsun inş başarılar dilerim...
teşekkürederim arkadaşım ,senin adına inan çok sevindim görevinde başarılar diliyorum,inşallah bizlerde o günleri görürüz .dersaneyi aslında bende pek düşünmüyordum fakat açıköğretim son sınıf olunca dersleride ihmal etmek istemedim oturupta adam akıllı bir program hazırlayamazdım en azından dersane olursa beni sınava daha kuvvetli bağlayabileceğini düşündüm.çok hırs yaptım 2009 da mutlaka atanmalıyım aksini düşünmek bile istemiyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sene çıkan eğitim bilimleri sorularına yakın hazırlayan eğitim bilimleri kitabı olarak ne tavsiye edersiniz. bir ana önce eğitim bilimleri kitabı alıp başlamak istiyoruım.

Tepki Skoru
0
gazıler bende kayserıdeyı ve aöf 4 sınıf ogrencısıımbende dershaneye yazılmayı duşunuyorumhangısıne yazıldın kaynaklrdanda benımsana önerebilecegim yargıdam kımse vazgecme dıyorlar bu sene stajı nerde yapacaksak

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben de bu yıl kpss ye gireceğim.aof den bu yıl mezun oldum,açıkcası ders,staj,usta öğreticilik derken bir de kpss kursunu kaldıramazdım o yüzden önceliği aof ve derslere verdim ve mezun oldum.aof ve kpss yi beraber götürmeyi planlayan arkadaşıma Allah kolaylık versin işin zor gerçekten.Ben cesaret edemedim umarım sen altından kalkarsın.Şimdiden başarılar dilerim.

Tepki Skoru
0
gazıler bende kayserıdeyı ve aöf 4 sınıf ogrencısıımbende dershaneye yazılmayı duşunuyorumhangısıne yazıldın kaynaklrdanda benımsana önerebilecegim yargıdam kımse vazgecme dıyorlar bu sene stajı nerde yapacaksak
canım ben sana özelden yazım dersanemi forum kurallarında sanırım isim vermek yasak.evet bu sene uygulamayı nerede yapacaksak bilmiyorum,
3.sınıfta zorlandım ama 4 daha kolay olacağa benziyor.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben de bu yıl kpss ye gireceğim.aof den bu yıl mezun oldum,açıkcası ders,staj,usta öğreticilik derken bir de kpss kursunu kaldıramazdım o yüzden önceliği aof ve derslere verdim ve mezun oldum.aof ve kpss yi beraber götürmeyi planlayan arkadaşıma Allah kolaylık versin işin zor gerçekten.Ben cesaret edemedim umarım sen altından kalkarsın.Şimdiden başarılar dilerim.
.
programımı hazırladım bile öğleden sonra en fazla 2 saatimi anasınıfındaki çocuklarım için ayıracağım(plan).hergün 1 saat 4.sınıf derslerine,akşamları dersane ve geriye kalan zamanım ki hafta sonu tam gün kpss için ayıracağım.zaten yaz tatili başladığından beri kpss konularına çalışıyorum.sınava kadar ölmesemde iğne ipliğe dönerim kesin :36_11_13:

Tepki Skoru
0
bende 2009 da giricem kpssye nasıl hazırlanıcam napıcam bilmiyorum hem okul hem kpss nasıl yürütücem şimdiden çok sitresliyim ya acaba ikinci dönem dersaneye gitsem hızlandırma gibi nekadar faydası olur en az 80 almamız lazım :(

Tepki Skoru
0
hızlandırılmış kursda hocada yetiştiremiycem konuları die stres oluyo öğrencide yani biz bende ekimde kursa başlıyxcam ama şimdiden tarihi ve coğrafyaya başlamak istiyorum 2008 eğitim bilimleri çok yıktı beni bu kadar zor olurmu ya dedirtti ve hemen peşinede eğitim bilimlerine yüklenicem matematiğim ii maaşallah geçen yıl bir kursa başladım hiç beğenmedim hocalarınıda eğitim sisteminide isim isteyenlere özelden verebilirim daha sonra başka bir kursa başladım orası mülkemmeldi ve oray devam edicem ama hızlandırmaydı tatiller felan baya aksatma oluyo en iyisi kursa gitmeyi düşünen arkadaşlar için sölüyorum ne kadar erken başlarsanız okadar ii okadar çok konu varki basamak basamak hazmederek gitmek en iyisi

Tepki Skoru
0
Benim önümüzdeki yıl 5. girişim olacak:((( dersaneye de gittim. Matematik ve hız yapamadığım sürece bu iş olmayacak:( puanlar da her yıl artıyor bir arkadaş 90 üstü ile atanmış. Aynı olimpiyat maraton koşusu gibi,finale yaklaştıkça geride kalıyorsun.Ama ümitliyim bu sene olacak inşallah. Hırs yaptım:)

Tepki Skoru
0
ya anlamadıgım bir şey var yardımcı olur mususuz.o.ö.ögt. her sene 4500 mezun veriyor (AÖF dahil).her yıl en fazla 1500 kişi atanıyor.bazen daha az.bu 4-5 sene sonra yığılmaya sebep olmazmı.ne yapıyor bu kadar mezun

Tepki Skoru
0
sölim ne yaptıklarını bu yıl istanbula tam bilmiyorum ama 37 yada 38 kişi aldı ama usta öğretici olarak 1200 kişi alıcak YANİ BEDAVAYA ÇALIŞTIRACAK kpssyi kazanamayanlarda mecbur boş durmaktansa usta öğretici olarak çalışalım dicek ki ölede oluyo birimiz çalışmazsa onun yerine mutlaka biri çalışıcak lise mezunları bile!! öğretmen olmak istiyor sırada bekleyen çok anlıycan ARKADAŞLAR KPSSYİ KAZANMAMIZ ŞART.biz kadro isteyip duralım az önce hbrlerde okudum torpili olan müdür yardımcısı hatta müdür olarak atanmış yatacak yerleri yok valla . bu yıl KAZANICAZ

Tepki Skoru
0
dersaneyi düşünen arkadaşlar hızlandırılmış kursu çıkarın aklınızdan örtmen arkadaşında dediği gibi sınava kadar konular yetişecek mi stresi bi taraftanda sınav stresi adamı mahveder hem ne kadar verimli olunabilirki.diğer illerdeki kursları bilmem ama kayseri'de ki dersaneler bayramdan sonra başlayacaklarmış,geç değil mi diye sordum rahat yetiştiririz konuları dediler ama benim için geç yinede.

2009 kpss de muhakkak kazanacağız arkadaşlar ilk iş kendinize güvenmeniz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle