Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss İle kadro sayisi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ne kadar kadro acılacağı sınavdan sonra bellı oluyor muhtemelen temmuz sonunda puanlar acıklandıktan 1 hafta sonra falan da hangı branştan kac kısı alıncağı acıklanıyor....herkese başarılar...

Tepki Skoru
0
2009 kpss de okul öncesi tahmini 3 bine yakın alması beklenmekte biz öyle tahmin ediyoruz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nimet çubukçu çok acil ivedi 10000 öğretmene ihtiyacımız var.okulöncesi eğitim 32 ilde mecburi oldu.o yüzden son kez sözleşmeli alcaz dedi.neden hala 3000 falan diyorsunuz.bence kasımla birlikte 10000 alınır.bakanın konuşmasından ben onu anladım.ağustosta 7000,kasımda 3000.merak ediyorum nimet çubukçunun son konuşmasını izleyen var mı?yoksa neler söylediğini ben yazım ve siz de anladıklarınızı söyleyin.gazeteci soruyor-sözleşmeli öğrtm alacakmısınız? bakan -biliyorsunuz 32 ilde okulön. eğt. mecburi oldu.bizim çok acil ivedi 10000 öğrtmn. ihtiyacımız var.meclisten kadro çıkışını bekleyemeyiz.son kez ağustosta alacaz ama kasımdakine almayacaz dedi. SİZCE NE YORUM

Tepki Skoru
0
2009 kpss de okul öncesi tahmini 3 bine yakın alması beklenmekte biz öyle tahmin ediyoruz
Nimet Çubukçu Ağustos atamasında en büyük payın okul öncesine ayrılacağını söylemişti. En büyük pay 3000 kişicikmi olacak yani:(

Tepki Skoru
0
bu açıklamadan sonra ben de ümitlenmiştim çok alacaklar diye ama sanırım usta öğreticiler ve ücretlilerle kapatacaklar yine açığı.. usta öğreticilerin sınıfta tek başına öğretmen olarak görev yapamayacağına dair mahkeme kararı var ama bunu kimsenin umursadığı yok anladığım kadarıyla. yoksa istanbul mem böyle birşey yayınlamazdı değil mi?........

(http://istanbul.meb.gov.tr/IcerikDe...ici---basvurulari-15-31-Temmuz-2009-tari.aspx)

Tepki Skoru
0
evt arkadaşlar kesinleşti ki bu yıl da usta öğreticilik altında emek gaspına devam edecekler.tabii davadan sonra değişen tek şey lise mezunlarının görev alamaması.açıköğretimliler içinde 3.4.sınıf sınırlaması getirilmiş.bu karardan sonra verilecek kadro sayısını hayal edip ümitlenmek hata olur.hepimize geçmiş olsun.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim bildiğim bu sene 10000 okulöncesi için öğrt. alınacak
bunun 3000 kadrolu 7000 son kez alınmak üzere sözleşmeli olacak
yeterli talep olazsa diğer branşlardan yan bransı anasınıfı olanlarda başvurabilecek
kasımda kesinlikle sözleşmeli alımda yok

Tepki Skoru
0
Bu güzel bir haber nereden duymuştunuz bu haberi? Ya kusura bakmayın ama ne bileyim benim inanasım gelmiyo artık:(

Tepki Skoru
0
bu haberi okulöncesi genel müdürlüğünden duydum bu konu için
maliyeyle görüşüyorlarmış

Tepki Skoru
0
2009 KPSS Sınavı yapılmadan kontenjanlar açıklanmaz.Ama meb bakanı diğer branşlardan bizim alana kaydırma yapacağını açıkladı galiba diğer yıllara göre iki kat fazla alım olacak
bünyamin hocam mrb nerde görev yaptığınızı öğrenebilirmiyim bide erkek öğretmenler için bu mesleğin avantajları ve dezavantajları nelerdir sizce.karşılaştığınız problemler ne oluyor genellikle. teşekkür ediyorum

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar eğer acilen 10000 okul öncesi öğretmenine ihtiyaç varsa ve bu son seçilen pilot illerin hepsinde mecburi olacaksa bu açığı bian önce kapatmak zorundalar.lise mezunları genelde çoğunlukta ustaöğreticilik yapanlar arasaındaydılar.Fakat şimdi onlarla birlikte aöf 1 ve 2 . sınıflarda çalışamayacaksa ben puanların 65 lere inebileceğini düşünüyorum.Arkadaşlar neden inanamıyosunuz ki puanların düşebileceğine anlamıyrm?Çünkü geçen yıl dinkültüründen hiç alım yokken bi anda bi alım arttı.2 arkadaşım 55 puanla atandı.Puanlar düştü yani...Onlarda böle olurken bizde zaten geç kalınmış ve telafi edilmesi gereken mecburi bi durum da söz konusu....Ben atanacağımı düşünüyorum açıkçası...

Tepki Skoru
1
Arkadaşlar eğer acilen 10000 okul öncesi öğretmenine ihtiyaç varsa ve bu son seçilen pilot illerin hepsinde mecburi olacaksa bu açığı bian önce kapatmak zorundalar.lise mezunları genelde çoğunlukta ustaöğreticilik yapanlar arasaındaydılar.Fakat şimdi onlarla birlikte aöf 1 ve 2 . sınıflarda çalışamayacaksa ben puanların 65 lere inebileceğini düşünüyorum.Arkadaşlar neden inanamıyosunuz ki puanların düşebileceğine anlamıyrm?Çünkü geçen yıl dinkültüründen hiç alım yokken bi anda bi alım arttı.2 arkadaşım 55 puanla atandı.Puanlar düştü yani...Onlarda böle olurken bizde zaten geç kalınmış ve telafi edilmesi gereken mecburi bi durum da söz konusu....Ben atanacağımı düşünüyorum açıkçası...
hocam siz inanabiliyor musunuz bu kadar öğretmen alacaklarını..öğretmenlerin ek derslerine ekonomik kriz bahanesiyle el koyanlardan ben atama yapacaklarını sanmıyorum...ilk atama 600 kadrolu,500 sözleşmeli atasalar ne ala.

Tepki Skoru
0
Bir ara nasıl muhasebecileri bile sınıf öğretmeni yaptılar aynen öyle....o zaman neden alındı o kadar insan?O zamanlar çok mu parlaktı ülkenin durumu? hayır.Bu kadar karamsar olmayın. eşim sınıf öğretmeni okulunda full ekders alıyor egzersiz çalıştırdığı için.Valla bizim ekdersimizde bi kesinti olmadı.Çatır çatır aldık paramızı Allah aşükür.Allah yine de devletimize zeval vermesin hocam.Şuanda gidin balkanlara 100 dolara çalışıyor devlet okullarında çalışna öğretmenler.Şükretmek lazım.

Tepki Skoru
0
Mahmut bey sizin yorumları okuyunca insanın morali bozuluyor .Ne kadar da kötümsersiniz.600 e 500 müş.Dalga mı geçiyorsunuz?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle