Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss İle kadro sayisi

Tepki Skoru
0
işin kötüsü arkadaşlar durum her sene değişiyor.geçen sene 72.355 te atanmış en son atanan.ondan önceki sene 70.9du.bu sene ne olur allah bilir.hani insan aldığı puana güvenemiyor bile.Benim kadro tahminim geçen sene şubat dahil toplam 2000 filandı bu sene ise 2500-3000 civarı diyorum.tabi gönlüm çok daha fazla olmasından yana.Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.

Tepki Skoru
0
03.08.2007
arkadaşım haber önceden yayınlanmış. altındaki tarihe bak.2007

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biliyorsunuz Sn. çubukçu bu sene öğretmen alımında ağırlığı okul öncesine vereceğini söyledi, verilen söz doğrultusunda puanımızın yükselmesi değil düşmesi sonucu ortaya cıkar,2008 72 küsürle kapandı 2009 da 70 küsürle kapanır diye tahmin ediyorum ben,,,
yalnız bu sadece bir tahmin herhangi net bir dayanağım yok, ben de merak ediyorum cevremde bir çok insan 70 in de altına düşeceğini söylüyor ama ben hiç sasnmıyorum

Tepki Skoru
0
bence usta öğreticilik tamamen kalkmadan kadrolaşmada tam sonuca ulaşılamaz diye düşünüorum.bu sene lise mezunları başvuramıycak seneyede usta öğretci adı altında bağımsız sınıflarda görev alınamayacağı kesinleşirse(çünkü hala dava devam ediyor) talep azalır doğal olarakta açık artar.ne diyelim şu mübarek kandil gecesinde hakkımzıda hayırlısı olsun herkez için

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle