Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss İle kadro sayisi

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR MEB 2009 KPSS İLE ALACAĞI OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİ KADRO SAYISINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK? BİLGİSİ OLAN VAR MI?

KASIM ATAMALARINDA OKULÖNCESİ(73puan) VE ÇOCUK GELİŞİMİ(69puan) BÖLÜMLERİ AYRI AYRI PUANLANDIRILMIŞ. BEN GAZİ-ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ 4. SINIF ÖĞRENCİSİYİM. 2009 KPSS PUANIM İLE OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİNİ DE TERCİH EDEBİLECEK MİYİM? BİLGİSİ OLAN VAR MI?

TEŞEKKÜRLER...:36_3_12:

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenleri hem çocuk gelimi öğretmeni hemde okul öncesi öğretmeni olarak atanabiliyorlar.

Tepki Skoru
0
çok tuhaf yaa onlarda sadece çocuk gelişimi öğretmeni olarak atansalar madem dallara ayrıldık

Tepki Skoru
0
2009 kpss ile alacağı öğretmn sayısını ancak 2009 kpss den sonra yapacağı atamlarda açıklayacaktır.

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenleri hem çocuk gelimi öğretmeni hemde okul öncesi öğretmeni olarak atanabiliyorlar.
Arkadaşım bu durumun değiştiğini biliyorum. Herkes kendi bölümünden atanmayacakmı artık. Kpss sıralamalarında bile alanlarımız ayrıldı.

Tepki Skoru
0
ben kafayı yemek üzereyim uyku düzenim bozuldu çalıştığım dersleri anlamıyorum.offff of ne yapacam bilmiyorum.

Tepki Skoru
0
2009 KPSS Sınavı yapılmadan kontenjanlar açıklanmaz.Ama meb bakanı diğer branşlardan bizim alana kaydırma yapacağını açıkladı galiba diğer yıllara göre iki kat fazla alım olacak

Tepki Skoru
0
bende daha fazla alım yapılacağını duydum mebin yazısını okudum müdürlere yaazı göndermişler okul öncesi eğitimin önemi ile ilgiili. valla bence 3 yıla kadar atanmayan kalmayacak.zorunlu olunca 20 bin öğretmen açığı olacakmış. napıcaklar hem okul öncesi eğitim çok önemli deyip hem de ücretli öğretmen mi atayacaklar.atanıcaz inş.

Tepki Skoru
0
evka 3 izmir de oturuyorum bugün eve buraya bağlı okuldan öğretmen geldi çocuk varmı diye isim yazıyorlar ,kayıtlar için sanırım bu da bizim işimize gelir arkadaşlar inşallah atanırız

Tepki Skoru
0
bu yıl için kpss den 10 bin öğretmen alımı olacağını duydum alım sayısı yeterli gelmezse resim ve müzik bölümlerinden de alım olacakmış ama sayı konusunda maliyenin bir açıklaması olmadı her şey maliyenin açıklamasıyla belli olacak merakla bekliyorum

Tepki Skoru
0
resim ve müzik öğretmeni anaokulu öğretmeni olarak atanması bana çok tuhaf geldi ???? doğru mu acaba nasıl öğrenecez

Tepki Skoru
0
resim ve müzik öğretmeni olamaz bence alakasız çünkü.ben norm fazlası olan sınıf öğretmenlerinin kurs alarak anasınıfı öğretmeni olarak atanacağını duydum.arkadaşlar zaten 20 binden fazla mezun var sayı olarak yeterliyiz sadece alım olsun.bu sene 5-6 bin falan alım olur diğerini yine ücretli usta öğretici olarak kapatırlar

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Maliye teklife ne zaman cevap verecek? Sınavdan önce olmaz herhalde değil mi?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 2008 kpss alan bazında sıralamaya nerden ulaşabilirim.Bulduğum tüm linkler açılmıyor.

Tepki Skoru
0
nazlı arkadasım o lınk acılmıyo 2009 kpssden sonra yenı sıralamalarla bellı olur artık devletın polıtıkasını anlamak cok zor okul oncesı egıtımın onemı vurgulanıyo ama kpss ve puan sıkıntısıyla universıte mezunları atamayarak lıse mezunlarını atıyolar bu yıl bı cok ılde zorunlu oldugun ıcın sayıda artıs olacaktır mutlaka ama bu sayı yıne sozlesmelı ogretmen ve usta ogretıcılerle doldurulacaktır bu arada usta ogretıcı arkadaslar kesınlıkle yanlıs anlamasın aynu ısı yapıp sizn dusuk maas almanız yada acıkta bekleyen bır suru unıversıete mezunu cok karısık işler insallah sınava gıren herkes hayırlısıyla atanır hepınıze basarılar

Tepki Skoru
0
alım sayısı elbette artacak ama umutlanmaya korkuyorum.meb sağ gösterip sol vurmaz inş.

Tepki Skoru
0
dünya kadar mezun var.. 4000 sırf bu seneden. 10binden fazla da eski mezun. İşimiz zor anlayacağınız..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle