Hayırlı olsun hocam.bnde muğla fethiye Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokuluna atandım)
Hayırlı olsun hocam.bnde muğla fethiye Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokuluna atandım)
bitlis ahlattaki okul çok güzel bir okul ya van gölü manzaralı mükemmel bir yer hayırlı uğurlu olsun benimde son tercihimde 53 puanla önceki tercihim geldi konya orası olmadıbenimde 21 den bitlis ahlat
Hocam mutlaka konuşalım orada buluşuruz şimdi hangi işlemler yapılcak ...asi mavi hocam; bende balıkesirliyim. suruç bilgi ilköğretim okuluna atandım![]()
Hüşa hocam vardı.acaba atanabildimi.Bilen varmı.67 puanı vardı.Aydın istiyordu galiba.bende çok merak ettim hocam, ama yazmadı sonucunu..
çok saolun arkdaşlarrtebrikler hocam
hocam hayırlı olsun puanınız kaçtı.bnde muğla fethiye Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokuluna atandım)
64.087 saolun hocammhocam hayırlı olsun puanınız kaçtı.
çok güzel bir puanla çok güzel bir yere atnamışsınız hayırlı olsun hocam.artık tatil için yanınıza geliriz64.087 saolun hocamm
Tercihlerinizi bilmiyorum.İstediğiniz yerdir umarım Fakat puanınızla yazmış olsaydınız ; İST - BURSA -BİLECİK - KÜTAHYA alabilecek konumda görübüyor.çok güzel bir puanla çok güzel bir yere atnamışsınız hayırlı olsun hocam.artık tatil için yanınıza geliriz![]()
Burdayım hocam..Atandıımmm..İlk tercihim olan Aydın/Yenipazara..Hatırladığın için teşekkürler..Herkese hayırlı olsun..Hüşa hocam vardı.acaba atanabildimi.Bilen varmı.67 puanı vardı.Aydın istiyordu galiba.
çok sağolun hocam. allah sizede atanmayı nasip etsin inş.atanamamanıza çok üzüldüm gerçekten.bende atanamadım.. puanların düşmeyecegi belli idi ama bu kadarda beklemiyodu gercekten... atanan arkadasları gönülden kutluyorum umarım insanlıga faydalı güzel insanların karekterleri ve başarıları altına imzalarını atarlar... benim gibi atanamayan arkadaslarada hayırlısı olsun üzülmeyelim diyorum... vardır bundada bi hikmet... mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...