Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 aralık ataması sonuçları ...

Tepki Skoru
0
empati arkadaşım bende diyarbakıra atandım nasıl bir yer bilgi verirmisinz diyarbakır silvan

Tepki Skoru
0
50 ile urfa sivereke atandım .atanamayan arkadaşlarada bu duyguyu yaşatsın Allahım.

Tepki Skoru
0
ankaraya atananlar kim acaba çok merak ediyorum.bileniniz varmı arkadaşlar?

Tepki Skoru
0
ben de diyarbakıra atandım öncelikle tüm atananlara hayırlı olsun atanamamış arkadaşlara da RABBİM bu mutluluğu yaşatsın

Tepki Skoru
0
çok güzel bir puanla çok güzel bir yere atnamışsınız hayırlı olsun hocam.artık tatil için yanınıza geliriz:)
Tercihlerinizi bilmiyorum.İstediğiniz yerdir umarım Fakat puanınızla yazmış olsaydınız ; İST - BURSA -BİLECİK - KÜTAHYA alabilecek konumda görübüyor.

Tepki Skoru
0
ankaraya atananlar nerde ya çok merak ediyorum kaç puanla atandılar ankaraya

Tepki Skoru
0
bende atanamadım.. puanların düşmeyecegi belli idi ama bu kadarda beklemiyodu gercekten... atanan arkadasları gönülden kutluyorum umarım insanlıga faydalı güzel insanların karekterleri ve başarıları altına imzalarını atarlar... benim gibi atanamayan arkadaslarada hayırlısı olsun üzülmeyelim diyorum... vardır bundada bi hikmet... mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...

Tepki Skoru
0
maras turkogluna atandım sekeroba yunusemre ılogretım okulu bılgısı olan varmı

Tepki Skoru
0
atanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. bende 47.859 la urfa ceylanpınar a atandım

Tepki Skoru
0
bende atanamadım.. puanların düşmeyecegi belli idi ama bu kadarda beklemiyodu gercekten... atanan arkadasları gönülden kutluyorum umarım insanlıga faydalı güzel insanların karekterleri ve başarıları altına imzalarını atarlar... benim gibi atanamayan arkadaslarada hayırlısı olsun üzülmeyelim diyorum... vardır bundada bi hikmet... mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...
çok sağolun hocam. allah sizede atanmayı nasip etsin inş.atanamamanıza çok üzüldüm gerçekten.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle