Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 kpss sonucları (kim kaç puan aldı)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu linke tıklayıp puanlarınızı girerseniz en azından şu anda internet başında olanlar arasında nerelerde olduğumuzu görebiliriz..bu arada hazırlayan arkadasa tşk.ler
ama beni yazmamışlar ordaa :( neyse sanırım 34. sırada ben varım

Tepki Skoru
0
o site tam bir fiyasko gibi görünüyor.. valla okudum tüm yazılanları içim daraldı..80 alan bile atanıcammı die soruyorsa öldüm ben..
64 aldım ben..benden öğretmen olmazmı yani..hadi canımm..gayette iyi bir öğretmenim..görevimde yapabildiğimin en iyisini sonuna kadar yapıyorum..ben utanmıyorum..beni eğitim fakültesine alıp sonrada 2 yıldır atayamayan devlet utansın..demekki eğitimini iyi vermedin..madem sınıycaksın bekleticeksin bu kadar adamı alma eğitim fakültesine..
dokunmayın bana çok doluyum...
ister bahane buluo diyin ister doğru sölüo diyin ama...
ben sıyırmak üzereyimmmm
arkandayım arkadaşım aynı puanı almışız ve 2 yıldır öğretmenlik yapıyorum öğretmen olarak mezun oluyoruz ama bunu devlete kanıtlamak zorundayız bu bana saçma geliyo emekli olması gerekenler emekli olsun bölümümüzün dışından öğretmen die zamanında aldıkları kişileri postalasınlar bak nasıl kadrolar açılıyo ama mazlumun ahı diyorum ben bu sene görev almayı düşünmüyorum sırf şu saçma sınavı kazanabilmek için çabalıycam

psikoloji felan kalmadı zaten yok öss yok kpss ondan sonra ne var sırada... doluyum bende senin gibi

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Tepki Skoru
0
BU ARADA YÜKSEK PUAN ALAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM HELAL OLSUN DİYORUM DARISI SENEYE BAŞIMIZA İNŞALLAH... DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN ŞİMDİDEN ÇALIŞMAYA BAŞLIYCAM YAPACAK BİŞEY YOK GEÇMEK ZORUNDAYIZ ( ondan sonra adını bile duymak istemiyorum) :))

Tepki Skoru
0
bende yüksek not alan arkadşları teprik ediyorum darısı artık seneye başımıza olsun inş

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ösym sıralamayı ne zaman açıklayacak??? Lütfen bilgisi olan bizi de bilgilendirsin

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar tercihleri ne zaman yapacakmışız? Duyduğum kadarıyla Agustos 21 açıklanacakmış atamaların nereye olacağı...

Tepki Skoru
0
tercihler 5inde başlayacak, 21 inde de yerler belli olcak.. ama önce şu sıralamayı görebilseydik.. açıklandığı zaman görenler linki mutlaka buraya da yollasın arkadaşlar..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de okulöncesi öğretmenliği mezunuyum. 79.828 aldım. herkes için hayırlısı olur umarım..

Tepki Skoru
0
ben de sınıfımda bulunanların puanlarını yazayım...
93,92..(bu ben),91,85,84,83,82,82,81,80,74,74,68,66 bizim sınıf genel olarak böyle... öğrendikçe eklerim....

Tepki Skoru
0
p3753 arkadasım senın sınıfın da cok ıyıymıs hangı unıversıtedensın?

Tepki Skoru
0
arkandayım arkadaşım aynı puanı almışız ve 2 yıldır öğretmenlik yapıyorum öğretmen olarak mezun oluyoruz ama bunu devlete kanıtlamak zorundayız bu bana saçma geliyo emekli olması gerekenler emekli olsun bölümümüzün dışından öğretmen die zamanında aldıkları kişileri postalasınlar bak nasıl kadrolar açılıyo ama mazlumun ahı diyorum ben bu sene görev almayı düşünmüyorum sırf şu saçma sınavı kazanabilmek için çabalıycam

psikoloji felan kalmadı zaten yok öss yok kpss ondan sonra ne var sırada... doluyum bende senin gibi

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
işi felan bırakıyorum..kendimi kpss ye adıyorum..kurban istedi benden bende kurban veriyorum hayatımdan..dua edin banada..olucak bu sefer...
ama sıyırdım mı ? evet yazık banada bende insanım çalışmadım mı deliler gibi çalıştım herşeyi bi güzel birbirine kattım..
iyi güzel hoş puan alan arkadaslara tebrikler...darısı başımıza inşallah..seneye bende yazarım umarım atandım sonunda die...
devlet sonunda benide öğretmen olarak kabul etti die..

Allah hepimizin yardımcısı olsun...iyi puan alan arkadaslarımızda kendileri için hayırlı yerlere atanırlar inşallah

saygılar...

Tepki Skoru
0
evet enjoyable ben sıralamaya bakmıştım. senin puanını görünce ne kadar yakın puanımız demiştim kendi kendime
tercih yaparken aynı yerleri yazmayalım :)))))

Tepki Skoru
0
ben de cukurova 2008 mezunuyum. merak edıodum dıger unıversıterler naptı dıye cunku burda duyduklarım gayet guzel yapmıslar. artık acıklansın da su sıralamalar gorelım yerımızı bu arada senı tebrık etmeden gecemeyecegım ınsallah ıstedıgın gıbı olur

Tepki Skoru
0
ben de cukurova 2008 mezunuyum. merak edıodum dıger unıversıterler naptı dıye cunku burda duyduklarım gayet guzel yapmıslar. artık acıklansın da su sıralamalar gorelım yerımızı bu arada senı tebrık etmeden gecemeyecegım ınsallah ıstedıgın gıbı olur

iyi dilekleriniz için teşekkürler hocam,bilmukabele.
bizim hocalarımız alan için çok sarstı bizi kendileri de bunu biliyor ama aldığımız parayı hak etmemiz lazım,sizinde alacağınız parayı haketmeniz için yaptık diyorlar.ama kpss adına okulda bişey yapmadık biz bu da bir gerçek,yanılmıyorsam bazı okullarda kpss kursu bile varmış hatta dersi bırakıp test çözüyorlarmış.
ha bir de şu var ben yada başkası yüksek alsa bile ben öğretmenliğini görmeden onun atanmasını istemem,çok saçma ama sistemin dışında kalamıyoruz ekmek parası ...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle