ama beni yazmamışlar ordaa neyse sanırım 34. sırada ben varımarkadaşlar bu linke tıklayıp puanlarınızı girerseniz en azından şu anda internet başında olanlar arasında nerelerde olduğumuzu görebiliriz..bu arada hazırlayan arkadasa tşk.ler
ama beni yazmamışlar ordaa neyse sanırım 34. sırada ben varımarkadaşlar bu linke tıklayıp puanlarınızı girerseniz en azından şu anda internet başında olanlar arasında nerelerde olduğumuzu görebiliriz..bu arada hazırlayan arkadasa tşk.ler
arkandayım arkadaşım aynı puanı almışız ve 2 yıldır öğretmenlik yapıyorum öğretmen olarak mezun oluyoruz ama bunu devlete kanıtlamak zorundayız bu bana saçma geliyo emekli olması gerekenler emekli olsun bölümümüzün dışından öğretmen die zamanında aldıkları kişileri postalasınlar bak nasıl kadrolar açılıyo ama mazlumun ahı diyorum ben bu sene görev almayı düşünmüyorum sırf şu saçma sınavı kazanabilmek için çabalıycamo site tam bir fiyasko gibi görünüyor.. valla okudum tüm yazılanları içim daraldı..80 alan bile atanıcammı die soruyorsa öldüm ben..
64 aldım ben..benden öğretmen olmazmı yani..hadi canımm..gayette iyi bir öğretmenim..görevimde yapabildiğimin en iyisini sonuna kadar yapıyorum..ben utanmıyorum..beni eğitim fakültesine alıp sonrada 2 yıldır atayamayan devlet utansın..demekki eğitimini iyi vermedin..madem sınıycaksın bekleticeksin bu kadar adamı alma eğitim fakültesine..
dokunmayın bana çok doluyum...
ister bahane buluo diyin ister doğru sölüo diyin ama...
ben sıyırmak üzereyimmmm
işi felan bırakıyorum..kendimi kpss ye adıyorum..kurban istedi benden bende kurban veriyorum hayatımdan..dua edin banada..olucak bu sefer...arkandayım arkadaşım aynı puanı almışız ve 2 yıldır öğretmenlik yapıyorum öğretmen olarak mezun oluyoruz ama bunu devlete kanıtlamak zorundayız bu bana saçma geliyo emekli olması gerekenler emekli olsun bölümümüzün dışından öğretmen die zamanında aldıkları kişileri postalasınlar bak nasıl kadrolar açılıyo ama mazlumun ahı diyorum ben bu sene görev almayı düşünmüyorum sırf şu saçma sınavı kazanabilmek için çabalıycam
psikoloji felan kalmadı zaten yok öss yok kpss ondan sonra ne var sırada... doluyum bende senin gibi
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
p3753 arkadasım senın sınıfın da cok ıyıymıs hangı unıversıtedensın?
ben de cukurova 2008 mezunuyum. merak edıodum dıger unıversıterler naptı dıye cunku burda duyduklarım gayet guzel yapmıslar. artık acıklansın da su sıralamalar gorelım yerımızı bu arada senı tebrık etmeden gecemeyecegım ınsallah ıstedıgın gıbı olur