Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 kpss sonucları (kim kaç puan aldı)

Tepki Skoru
0
ohoooo p3753 kontenjanı sizin sınıf dolduracak sanırım..Ne böle yaaaaa ... walla moralim bozuldu ya nerde sevineceğimi nerde üzülecğimi bilemez oldum ..Bu gidişle bize sözleşmeli de gelmez...

Arkadaşlar bu sitede de sıralama var ..Ama yine site içerisinde yazanlar yazmış puanlarını bizim branş isterseniz bi bakın..

http://www.linkal.net/puans/index.php?bolum_id=11

dsk

Tepki Skoru
0
73.473 kadroya yetmez gibi duruyor sizin puanları okuyunca

Tepki Skoru
0
bu yıl taban panı yükselecek galiba. sonçlara baksanıza

Tepki Skoru
0
sınav çok zordu taban puanı aşağı çekerler die düşünüyodum bende hatta öle duyumlar almıştım sağdan soldan ama burdaki puanları okuyunca moral çöktü yani baksanıza 80 alanlar atanırmıyız die soruyolar 64 aldım 2009 a kadar susuyorum.seneye allah kerim

Tepki Skoru
0
ortmenım uzulme ya.kısmetten otesı olmuyormus.bende cocugumla gecemı gunduzume katıp calıstım.napalım olmayınca olmuyo.umudunu yıtrme bence yazanlar atıyoda olabılır.kım dogru kım yalan bılemessnkı.oldumu canım uzme kendını.ya tubım haberın varmı kac aldıgımdan.?

Tepki Skoru
0
ohoooo p3753 kontenjanı sizin sınıf dolduracak sanırım..Ne böle yaaaaa ... walla moralim bozuldu ya nerde sevineceğimi nerde üzülecğimi bilemez oldum ..Bu gidişle bize sözleşmeli de gelmez...

Arkadaşlar bu sitede de sıralama var ..Ama yine site içerisinde yazanlar yazmış puanlarını bizim branş isterseniz bi bakın..

http://www.linkal.net/puans/index.php?bolum_id=11

işte bu yüzden yazmak istemiyorum,alan bazında sıralama belli değil.arkadaşlarımın aldığı puanları paylaşmak istedim ama sanırım hata yaptım.
bu arada bir hocamız atıyorlarda olabilir demiş,ben üzerime aldım arkadaşlarımın kaç aldığını bilemem ama eğer isterse tc kimlik numaramı vereyim özelden baksın,kimseyle psikolojik savaş içinde değilimki moralinizi bozmak isteyeyim...

Tepki Skoru
1
arkadaşlar ben de 86 almışım herkesin hakkında hayırlısı

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ya valla sınavın sonucunu taban puanlar kadar merak etmemiştim. :D

74 puanım var benim de şimdi olmasa bile şubat atamaları için umutluyum inşallah. Bu arada gerçekten güzel puanlar var. Şimdiden hayırlı olsun arkadaşlara:)

Tepki Skoru
0
Umarım hakkımızda hayırlı olur hocam ...Sen yüksek almışsın tebrik ederim arkadaşlarında yüksek almış onları da tebrik ederim sen tabi ki de bildiklerini paylaşacaksın sonucta hepimiz bişeyler öğrenmek için burdayız .Bende 81 aldım ama walla umudum tükendi ya çevremdeki insanlar hep 82-92 arası ..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hiçbirimiz mağdur olmayız.
Aslında varya insanın küfredesi gelio o kadar açık varken niye bizi bu kadar perişan ediolar ya ..Hepimize yetecek kadar hatta artacak kadar ihtiyaç var .MEB açıklama yapmıştı 26 bin açık var okul öncesine diye neymiş efendim maliye yokmuş, neymiş efendim usta öğreticilerle tamamlayacaklarmış açığı...Ya tabii adamların güvendiği dal var o yüzden böyle rahatlar biliolarki atamasalar bile gelip asgari ücrete çalışacak birileri var.
Dedim ya hakkımızda hayırlısı ...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar geçen yıl 74le sözleşmeli atandım istifa ettim bu yılda 75 almışım inş bu sene istediğim yere sözleşmeli giderim
hiç olmazsa şubata beklyorum... gerçi puanlarınızı gördükten sonra zor görünüyo ama umut dünyası ne yaparsın...:36_6_3:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar geçen yıl 74le sözleşmeli atandım istifa ettim bu yılda 75 almışım inş bu sene istediğim yere sözleşmeli giderim
hiç olmazsa şubata beklyorum... gerçi puanlarınızı gördükten sonra zor görünüyo ama umut dünyası ne yaparsın...:36_6_3:
özel olmassaaa eger neden istifaa ettınızz o kadar mı kötüydüü ayrıca neredeydiniz??şubattaa gelir hocamm 75 puanlaa.. bu arada sıralamalardan ses seda yok daha...:((

Tepki Skoru
0
püfff ne zaman açıklanacak bu sıralama...gerçi ben 72aldım ve hiç umudum yok....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açıklanmadı mı daha şu sıralamalar bilen yok mu?...

Tepki Skoru
0
bende 82 almışım ama şu sıralama belli olsaydı keşke herkes genel olarak 80 üstü almış sanırım 80 ve 85 arasında fazla bir yığılma varmış duyduğum kadarıyla
umarım hepimiz için hayırlısı olur

Tepki Skoru
0
hala bi açıklama yok mu yaa...:((( 5 inde tercıhler başlıcak zaten neysee son 4 gun beklıyelım bakalımm...bıraz daha..!!

Tepki Skoru
0
valla bıktım artık her sabah sayfaları gezmekten akşam olduğunda bugünde bitti yarına inşallah açıklarlar demekten....burcuyu arayıp sıralamalar nolur diye sormaktan,stresten,beklemekten...kısacası yeter artık bi daha açmayacam bilgisayarı ne zaman birileri derse sıralamalar açıklanmış o an bakcam Allah yardımcımız olsun ben artık sabredemiyorum herkese bol şans...

Tepki Skoru
0
ortmenım uzulme ya.kısmetten otesı olmuyormus.bende cocugumla gecemı gunduzume katıp calıstım.napalım olmayınca olmuyo.umudunu yıtrme bence yazanlar atıyoda olabılır.kım dogru kım yalan bılemessnkı.oldumu canım uzme kendını.ya tubım haberın varmı kac aldıgımdan.?
teşekkür ederim arkadaşım insan üzülüyo yinede bir yıl bir yıl daha üst üste ağrına gidiyo insanın neyse kısmetimizde yokmuş hayırlısını nasip etsin allah diyorum ve maratonun başlamasını bekliycem artık

Tepki Skoru
0
arkadaslar gecen sene 72 cıvarı alan ark.turkıye genelınde basarı sıranız kactı bgısı olan cevap yazabılır mı..........................................

Tepki Skoru
0
arkadaslar gecen sene 72 cıvarı alan ark.turkıye genelınde basarı sıranız kactı bgısı olan cevap yazabılır mı..........................................[/QU

ben geçen sen 71.075 almıştım ve 66bin küsür bişeydim.. 72 puanda 60bin küsürlü bişidir heralde geçen sene. senin sıran kaç? geçen seneye göre hemen hemen aynı mı sıra acaba?

Tepki Skoru
0
arkadaslar gecen sene 72 cıvarı alan ark.turkıye genelınde basarı sıranız kactı bgısı olan cevap yazabılır mı..........................................[/QU

ben geçen sen 71.075 almıştım ve 66bin küsür bişeydim.. 72 puanda 60bin küsürlü bişidir heralde geçen sene. senin sıran kaç? geçen seneye göre hemen hemen aynı mı sıra acaba?--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 72 puanla 66 bınlerdeyım acaba cokmu puanlar yukseldı brc&cngz arkadasım sen sozlesmelı calısıyormusun?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle