Saadetcim,selcende bu yaz evlendi kiminle bilmiyorum Türkçe öğretmeni olduğunu biliyorum sadece,beni davet etti ama gidemedim.Bende Gölcükteyim ücretli çalışıyorum atanamadım malesef..
teşekkür ederim saadetcim,evet gökçede gölcükte çalışıyor,karşılaşıyoruz bazen milli eğitimde.Sen neler yapıyorsun ne zaman evlendin sen okul bitince mi?Ne güzel atanmışın çok sevindim senin adına.
merhaba esra inşllah iyisindir.ben mezun olduğum sene urfa'ya atandım.şimdi midyatta görev yapıyorum.sen ne yaptın nerde görev yapıyosun?sınıf arkadaşlarımızın ben izlerini bulamıyorum.burada da yoklar ya.neyse kal sağlıcaka,selamlar
Merhaba oğuz,iyi olduğuna ve atanmana sevindim,ben kadrolu atanamadım ücretli öğretmenlik yapıyorum gölcükte,bende görüşüyorum bazı arkadaşlarla geçen adapazarındaydım gülay la gülnura gittim,gülnur atandı gülay kolejde çalışıyor,çoğu arkadaş atanmış bizden.Kendine çok iyi bak oğuz iyi günler
Mrhba Fatma Ben Derya Nasilsin Trabzon Merkezdemsn Sen Kenanla Ayni Yerdeydin Sanrm Iyice Kaybettik Birbirimizi Burda Yeniden Bulmak Güzel Kendine Iyi Bak
mrhb derya selçukta buralardaymış mrhb selçuk merkezde değilim ama servisle gidip geliyoruz kenan da burda görüşemiyoruz ki. evlendi o da.
sen neler yapıyorsun samsunda mısın ha bu arada semire yede mrhb .. sen nasılsın semire hepinizi öpüyorummmmmm. başarılar.