Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2004 Mezunları Neredesiniz?

Tepki Skoru
0
hadi ya kiminle evlendi bilmiyordum valla kimseden haberim yok. sen ne yapıyosun çalışıyomusun neredesin

Tepki Skoru
0
Selam Halil Ben Aylin, Seni Burada Gördüğüme Sevindim...

Tepki Skoru
0
Saadetcim,selcende bu yaz evlendi kiminle bilmiyorum Türkçe öğretmeni olduğunu biliyorum sadece,beni davet etti ama gidemedim.Bende Gölcükteyim ücretli çalışıyorum atanamadım malesef..

Tepki Skoru
0
canım benim hayırlısı olsun benim oda arkadaşım vardı gökçe oda gölcükte gökçe cankurt

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim saadetcim,evet gökçede gölcükte çalışıyor,karşılaşıyoruz bazen milli eğitimde.Sen neler yapıyorsun ne zaman evlendin sen okul bitince mi?Ne güzel atanmışın çok sevindim senin adına.

Tepki Skoru
0
aylin bende seni gördüğüme çok sevindim hiç değişmemişsin

Tepki Skoru
0
herkese samsundan slmlr bu isimler bana tanıdık geldi :) uzun yıllar sonra sınıftan birilerini görmek güzel

Tepki Skoru
0
meraba ben 2004 mezunlarından 1.öğr ismail.saadet karslı saadet misin? nasılsın

Tepki Skoru
0
Merhaba ismail ben esra nasılsın,aynı sınıftaydık neler yapıyorsun ataman oldumu?

Tepki Skoru
0
merhaba esra inşllah iyisindir.ben mezun olduğum sene urfa'ya atandım.şimdi midyatta görev yapıyorum.sen ne yaptın nerde görev yapıyosun?sınıf arkadaşlarımızın ben izlerini bulamıyorum.burada da yoklar ya.neyse kal sağlıcaka,selamlar

Tepki Skoru
0
Merhaba oğuz,iyi olduğuna ve atanmana sevindim,ben kadrolu atanamadım ücretli öğretmenlik yapıyorum gölcükte,bende görüşüyorum bazı arkadaşlarla geçen adapazarındaydım gülay la gülnura gittim,gülnur atandı gülay kolejde çalışıyor,çoğu arkadaş atanmış bizden.Kendine çok iyi bak oğuz iyi günler

Tepki Skoru
0
selam saadet şentürk . inş iyisindir.aslında o mesajı gönderdikten sonra şentürk olduğunu anlamıştım.neler yapıyosun şimdi.nerdesin? evlendiğini yazmışın.buna sevindim.sana ömürboyu mutluluklar dilerim.enişteye de selamlar...hadi kal sağlıcakla.

Tepki Skoru
0
merhaba saadet düzcede olduğunu duymuştum. bende istanbuldayım.Şirin uzun zaman geçti değil mi? özledik

Tepki Skoru
0
Bu arada tüm arkadaşlara selam.İsmail Esra ve diğerleri ... Esra toprağım:) nasılsınız ben Şirin

Tepki Skoru
0
merhaba halil , saadet ,filiz
ben fatma
trabzondayım
bu site harika ve sizlerle burda karşılaşmakta..

Tepki Skoru
0
Mrhba Fatma Ben Derya Nasilsin Trabzon Merkezdemsn Sen Kenanla Ayni Yerdeydin Sanrm Iyice Kaybettik Birbirimizi Burda Yeniden Bulmak Güzel Kendine Iyi Bak

Tepki Skoru
0
şirin merhaba canım bencede uzun zaman oldu ya bende özledim arkadaşlarımı

Tepki Skoru
0
merhaba şirincim,nasılsın canım yaa,hemşerim benim çok özledim seni.Kendine çok iyi bak öpüyorum

Tepki Skoru
0
mrhb derya selçukta buralardaymış mrhb selçuk merkezde değilim ama servisle gidip geliyoruz kenan da burda görüşemiyoruz ki. evlendi o da.
sen neler yapıyorsun samsunda mısın ha bu arada semire yede mrhb .. sen nasılsın semire hepinizi öpüyorummmmmm. başarılar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle