Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

08 - 09 Anadolu Üni AÖF Okul Öncesi Öğretmenliği Staj Yerleri

Tepki Skoru
0
:36_11_13:4. sınıf staj yerleri www.oolp.aof.edu.tr adresinden bakılıyırmuş ama 4. sınıf ile ilgili olan kısım açılmıyor ( öğretmenlik uygulama sı dersi için mi )

Ayrıca bu sene çıkardıkları yeni icat bi ders olan topluma hizmet uygulamarı dersini yapacağımız okulu nerden öğreneceğiz onuda bilmiyorum bilen yazsın lütfen
Ayrıca bu yazdığım adreste staj 14 hafta yazıyor kitaplarda öğretmenlik uygulaması 1 ve 2 olarak toplam 24 hafta yazıyor

Ayrıca topluma hzimet uygulaması da 24 hafta olarak kitaplarda belirtilmiş

bildiğim kadarı ile okulların kapanmasına 25 hafat kalmış ken ve daha hangi okullarda yapacağımız bile belli değilken aklım karmakarışık olmuşken

NE YAPMALIYIM BİRİ BANA ANLATSIN BU KARMAŞIKLIĞI LÜTFEN

Ayrıca hem öğretmenlik uygulaması ve topluma hizmet uygulaması derslerini aynı okullarda mi yoksa farkı olkularda mı ve aynı günlerde mi yoksa farklı günlerdemi yapacağız bunuda bilmiyorum

Tepki Skoru
0
Offf arkadaşlar yaaa biz 4. sınıflar ne kadar şanssızsak siz 3. sınıflar bi o kadar şanslısınız yaaa
Hem bizim geçen yıl gördüğümüz bilgisayar ve resim derslerinden muafsınız hemde bizim geçen yıl yaptığımız 24 haftalık staj sizde 14 hafta olmuş oysa tam tersi olmalıydı.Bbiz bu yıl 14 hafta staj görememiz gerekirken 24 hafta görüceeezzz müfredattaki değişiklik bunu gerektiriyo.
Ayrıca bize bizden önceki 4 lerin görmediği cillop gibi 2 yeni ders daha eklendi bunlardan biride başka bir staj oluyo işin kaymaklı tarafı oda 24 hafta
Aaaaah ahhh keşke şu öss sınavını ya 2004 te yada 2006 da kazansaydım 2005 bana ve benim gibi 4 lere yaramadı PİYANGO DÖNDÜ DÖNDÜ DÖNDÜ BİZE VURDU (zaten ne zaman şansım olduki)sözlerim yanlış anlaşılmasın sitemim asla öğrenci arkadaşlara değil çünki bunun sorumlusu başkaları bu derdimi anlatmak istedim yoksa içimde dert olcaktı valla :)) - madalyonun öteki yüzü :((

hislerime tecüman olduğun için çoookkk teşekkür ederim canım.böyle bir saçmalık görmedim ben 4. sınıfta daha az yüklenmeleri gerekirken zorladıkça zorluyorlar.inşaallah bitireceğiz bu seneyi.Bir de kpss var yandık ki ne yandık.Allah yardımcımız olsun.

Tepki Skoru
0
Evet ben de size katılıyorum ama elimizden gelen herşeyi yapalım.Bizim mezun olmamızı istemiyorlar.Çünkü oöö.de bir yığılma var herkes bu bölümü tercih ediyorlar.Doğal olarak da eleme yolu olarak bunu bulmuşlar.

Tepki Skoru
0
güncelleme yapılmamış mı nasıl olur oolp duyurular bölümünden gir ve tıkla sonuç karşında

Tepki Skoru
0
4.sınıf staj yerleri saat 16 00 itibari ile belli oldu baktım arkadaşlar www.oolp.aof.edu.tr
AYRICA TOPLUMA HİZMET UYGULAMARI DERSİ NE OLCAK NASIL YAPIŞCVAK BELLİ OLAN BİŞEY VARMI ONU BİLMİYORUM:77wu[1]:

Tepki Skoru
0
tubacım biliyorum o okulu..evime çok yakınn...ve çok iyi bir okul.....kalabalık bir okul....biraz zorlanırsın ama rahat edersin....

Tepki Skoru
0
Teb Ataşehir Anaokuluna çıkmışım eve yakın sayılır okulda baya kalabalık inş ii bi yerdir..

Tepki Skoru
0
benımde ızmır altındag anaokuluu cok tedırgınım nasıl gececek staj offfff

Tepki Skoru
0
tşk ederim haber verdiginiz için.. bu sitede olmasa ne yapardık biz..... neden daha önce keşfetmemişim ki???? ben kastamonuya baglı bir ilçede oturuyorum.. merkeze tam 2 saat burası ve kastamonu merkezde bir okul çıkmış ... behiye barut anaokulu... herkese iyi stajlar..... allah kolaylık versin..amin...

Tepki Skoru
0
sormayı unuttum 4.sınıfların stajının başlama tarihi belli yazmışlar şubat.... ama bizimki ne zaman başlıyor biliyormusunuz????? yani 3.sınıfların...

Tepki Skoru
0
kızlar 3. sınıf staj yerleri belli oldu. ben baktım sayfa açılıyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar staj yerleri belli olmuş. mervem arkadaşin verdiği adresi tıklarsanız görürsünüz

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar nihayet öğrenebildik:)hepimiz için hayırlı uğurlu ve de başarılı bir yıl geçmesi dileğiyle.....

Tepki Skoru
0
mesajı yanlış yazdım neyse benimkide konya merkez de kardelen anaokulu hepimize hayırlı olsun, kolay gelsin arkadaşlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 9 şubatta başlıyormuş staj aöf büroyu ararsanız ayrıntılı bilgi alırsınız

Tepki Skoru
0
ben baktım arkadaşlar benim staj okulum görünüyo bulunduğum ildeyim hemde tahmin ettiğim okuldayım heralde açıklanmış

Tepki Skoru
0
of of of yaa aglamak ıstıyorum cok uzak
kucukcekmece yaa
bana 1 2 saat yol
nasıl degısıklık yapılıo bılen varmı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat