Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

08 - 09 Anadolu Üni AÖF Okul Öncesi Öğretmenliği Staj Yerleri

Tepki Skoru
0
metrocıty nın karsı caddesıne gecın cami vardı oralarda bı yerde sokakta sorsanız gosterırler guzel bı okul

Tepki Skoru
0
beşiktaş yıldız erten anaokulu benim geçen yılki staj yerimdi yol tarifi hangi semtten gidiceğinize göre değişir ama yer olarak 1. levent durağında indikten sonra sümbül sokağına doğru ilerleyin biraz iç kısımlarda kalıyo indiğiniz durak tarafındaki yola doğru sapıcaksınız o yolun sonunda bir cami var onun biraz ilerleyince onun minaresini görürsünüz zaten okulda hemen o caminin yanında caminin ismini çıkaramıyorum ama eski bir camii okul iki katlı bir okul bir ilköğretim okulu ile aynı bahçe içerisinde bulunuyor aslında yol o kadarda karışık değil umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Tepki Skoru
0
yazmayı unutmuşum melikgazi anaokulu ,eylemciğim aynı yerdeyiz.mediha hocaaam bekle biz geliyoruz :D
ayrıca arkadaşlar biraz araştırmacı olsanız ileti yazdığınız sayfa dışına çıksanız 4.sınıf uygulamasının 29 aralıkta başlayacağını öğrenirsiniz.
ya canım ben ve arkadaşım melikgazideydik 2 arkadaşımızıda nermin eminoğluna vermişler şimdi baktım bzi nerminoğluna onları melikgaziye gözüküyo internette nasıl oldu bu iş anlamadı hayırlısı olsun artık

Tepki Skoru
0
bahçeşehirde olan varmı? ben bahçeşehirdeyim ama eyüpte oturuyorum :(( yol istanbul trafiğiyle 2-2.30 saat kesin ne yapıcam bilmiyorum

bende 2 yıl önce yıldız ertendeydim metrocty yi geçince sağ tarafta büyük bir halı dükkanı var o sokaktan giriyosunuz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba staj yerleri belli olmuş isterseni tekrar kontrol edin ben öğrendim çünkü

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler arkadaşalar yıldız erten okulu tarifleriniz için çok yardımcı oldu teşekkürler...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar beşiktaş akatlar anaokulunu bilen varmı buyıl orda staj yapıcam ama yerini bilmiyorum
esenler tarafından gelicem bu okul tam olarak beşiktaşın neresinde bilenler tarif edebilirlermi acaba çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
Esenler de oturuyorsan oradan öncelikle Şişli ye gelebilirsin. Şişli Cevahir in önünden 59K Karanfildere/Şişli arabasına binebilirsin. Karanfil Taksi durağının orada inip okula kısa bir mesafede yürüyerek ulaşabilirsin. Okul Beşiktaşta değil. Etiler Akmerkez'in karşısında Karanfildere yolunda. 59K sık geçen bir vasıta olmadığı için 59R Rumelihisarüstü/Şişli ya da 59N Fatih Sultan Mehmet/Şişli otobüslerine binerek Akmerkez in önünde inebilir okula yürüyebilirsin. Eğer bu arabalara binip yürürüm dersen Akmerkez in karşısındaki otobüs durağının hemen sağındaki yola girerek aşağıya doğru yürümelisin. Düz yürüdükten sonra karanfil taksi durağının aşağısından yol ayrılıyor. Kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
Esenler de oturuyorsan oradan öncelikle Şişli ye gelebilirsin. Şişli Cevahir in önünden 59K Karanfildere/Şişli arabasına binebilirsin. Karanfil Taksi durağının orada inip okula kısa bir mesafede yürüyerek ulaşabilirsin. Okul Beşiktaşta değil. Etiler Akmerkez'in karşısında Karanfildere yolunda. 59K sık geçen bir vasıta olmadığı için 59R Rumelihisarüstü/Şişli ya da 59N Fatih Sultan Mehmet/Şişli otobüslerine binerek Akmerkez in önünde inebilir okula yürüyebilirsin. Eğer bu arabalara binip yürürüm dersen Akmerkez in karşısındaki otobüs durağının hemen sağındaki yola girerek aşağıya doğru yürümelisin. Düz yürüdükten sonra karanfil taksi durağının aşağısından yol ayrılıyor. Kolay gelsin

PORTA

TEŞEKKÜRLER PORTA ... :))

Tepki Skoru
0
2008-2009 Öğretim Yılı Akademik Takvimi
24 Kasım - 26 Aralık 2008 Kayıt Yenileme
15 Aralık 2008 3. ve 4. Sınıf Öğrenci Atamalarının İnternetten Duyurulması (AÖF)
29 Aralık 2008 4. Sınıf Öğretmenlik Uygulaması ve THU Derslerinin Başlangıcı (24 Hafta)
09 Şubat 2009 3. Sınıf Okul Deneyimi Dersinin Başlangıcı - ePortfolyo (14 Hafta)
20 Mart 2009 4. Sınıf Öğretmenlik Uygulaması Ara Sınav Dosyalarının Uygulama Öğretmenlerine Teslim Edilmesi (Öğretmen Adayları)
27 Mart 2009 3. Sınıf Okul Deneyimi Dersinin Ara Sınav Etkinliklerinin Tamamlanması- ePortfolyo (Öğretmen Adayları)
03 Nisan 2009 4. Sınıf THU Ara Sınav Dosyalarının Uygulama Öğretmenlerine Teslim Edilmesi (Öğretmen Adayları)
04-05 Nisan 2009 AÖF Ara Sınavları
15 Mayıs 2009 3. Sınıf Okul Deneyimi Dersinin Bitişi - ePortfolyo
30-31 Mayıs 2009 AÖF Final Sınavları
19 Haziran 2009 4. Sınıf Öğretmenlik Uygulaması ve THU Derslerinin Bitişi.
arkadaşlar bu senenin takvimi hepsi burda yazıyor daha önce verildimi bilmiyorum inş verilmemiştir:)

Tepki Skoru
0
arkadaslar oöö açık öğretim fakültesi 3.sınıf a-b yardımcı kitapları gerek nasıl temin edebilirim....

Tepki Skoru
0
bu sene kitaplar yenilendigi için ve derslerde degişiklikler oldugu için yardımcı kitap yok....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yozgatta olup sakarya anaokuluna atananlar varmı

Tepki Skoru
0
Eskişehirde yenikent anaokuluna stajı çıkan var mı arkdaşlar ? Benim oraya çıktı ...

Tepki Skoru
0
slm staj yerini degiştirme ile ilgili bilgisi olan varmı?varsa bana da bilgi verebilirmi.geçen hafta staj için okula gittim.öğretmenler aöf nin kitapçıklarını dikkate almadan normal uygulama yaptırıryorlar her iki ders içinde aynı sinir oldum.benim bildigim stajlar aöf den gelen kitapçıklarda ki bilgilere göre yapılması gerekiyor ama staj okulumdaki öğretmenler notu biz verecegiz diyerek normal uygulama yaptırıyorlar .

Tepki Skoru
0
levent yıldız ertan anaokuluna çıkmış yerim lise arkadsaşımla ayını yerdeyim ne şans demi:) aynı okulda olan var mı başka

Tepki Skoru
0
arkadaslar bu sene kayit yenileme ne zaman basliyor

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben de bir türlü staj dosyalarını bulamadım yardımcı olursanız çook sevinirim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle