İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

SERBEST KÜRSÜ

Yüzen şehir

İlk mesaj
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Küresel ısınma dünyanın en büyük sıkıntısı oldu artık. Bunu düşünen bilimadamları yeni yaşam alanları üretmeye başladı.
İşte yüzen şehirler
Küresel ısınma dünyanın en büyük sıkıntısı oldu artık. Bunu düşünen bilimadamları yeni yaşam alanları üretmeye başladı.
Yüzen şehiler projesinin adı Lilypad, yada Türkçesi yüzen nilüfer yaprağı. Yüzen Şehirler, son teknolojiyle yapılacaklar. Kendi enerjilerini kendileri sağlayacak bununla yetinmeyip atmosferdeki karbondioksiti işleyebilecek.
İşte yüzen şehirler
Her bir yüzen şehirde yaklaşık 50.000 kişi yaşayabilecek. Projenin ne zaman hayata geçireleceği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı ama küresel ısınma bu hızla devam ederse çok yakında yüzen şehirlere kavuşabiliriz.
teşekkürler dün gazetede okuduğumda benim de dikkatimi çekmişti
aaa çok ilginç yakındada uzaylılar gibi olacaz heralde.teşekkürler
çok ilginç görünüyorlar...
evet bana da öyle gelmişti...
ayyy ben toprağımı isterim...asla orda olmak istemem... rabbim o durumlara düşürmesin bizleri....toprak....toprakkk...toprakkk... ayağım basmalı...teşekkürler....arjin..
asos1907 şunu yazdı:
ayyy ben toprağımı isterim...asla orda olmak istemem... rabbim o durumlara düşürmesin bizleri....toprak....toprakkk...toprakkk... ayağım basmalı...teşekkürler....arjin..[/Q amin inşallah o günler gelmez.
çok ilginç bilgilendirme için teşekkürler
çok ilginç yav...sağol cnm...
haa bu arada "küresel ısınma bu hızla devam ederse çok yakında yüzen şehirlere kavuşabiliriz." denilmiş yaa..bence ısınma bu şekilde devam ederse asla kavuşamayız...
merak etme zaten türkiye o şehirlere kavuşamadan bizler boğuluruz

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.