yumurta kolisinden süper çerçeve:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rpekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
teşekkürler...

cok güzell ellerine saglıkkk

harika hiç böyle birşey aklıma gelmemişti

Rica ederim,fikir olabildiyse ne mutlu...:)

çok hoş.teşekkür ederim

çok güzel görünüyor ellerine sğlık hocam

çok hoş gerçekten...

tşkler...

muhteşem çok orjinal buldum...

bu çerçeveyi yumurta kolisi ile uğraşarak birkaç şey deneyerek yapmıştım nasıl bulduğunuzu bilmiyorum 2007-2008 yılındaki sergimizden bir resim

Rica ederim ve ben de yorum yazan herkese çok teşekkür ederim..

bu çerçeveyi yumurta kolisi ile uğraşarak birkaç şey deneyerek yapmıştım nasıl bulduğunuzu bilmiyorum 2007-2008 yılındaki sergimizden bir resim

Bu resmi internette araştırma yaparken bulmuştum.Değişik ve çok güzel bir etkinlik olduğunu düşündüğüm için de paylaşmak istedim.Bu arada tekrar belirtmek isterim ki resmin altında
-alıntı- olduğu belirtilmiştir.Eğer siz yaptıysanız ve bunlar sizin resimlerinizse ellerinize sağlık...

değişik,teşekkürler

kesinlikle paylaşılması ve beğenilmesi çok güzel bir çok orjinal çalışmalar var en kısa zaman da paylaşmayı düşünüyorum

Rica ederim:)

kesinlikle paylaşılması ve beğenilmesi çok güzel bir çok orjinal çalışmalar var en kısa zaman da paylaşmayı düşünüyorum

Çok seviniriz çalışmalarınızı bizlerle paylaşırsanız:)Teşekkürler...

çok çok güsel olmuş bunlarrrr :)

Beğenmenize sevindim:)

bende bu hafta canım ailem konusunda velilerden ailece çekildikleri bir fotoğraf getirmelerini istedim mukavvalarla çerçeve hazırlıycaktık süsliycektik bu etkinlikde çok hoş çok hoşuma gitti ama ilk önce boyatmak lazım 28 çocuğa bıyatıp sonra süsletmek ne kadar zamanımı alır bilmiyorum ama bi deniycem bakalım. paylaşım içim çok ederim,sevgiler:)

:)Evet çok zamanınızı alır;fakat ben sonucun buna değeceğini düşünüyorum,denemekte fayda var:)
Kolay gelsin..

teşekkürler paylaşım için

Çok beğendim elinize sağlık diyorum.

gerçekten harika olmuşlar çok yaratıcı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri