Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
minik arı rondunu yaptırabilirsiniz.müziği internette kolaylıkla bulabilirsiniz.vız vız arı uçuyor.....diye başlıyor

ben bi kelebek rondu hazırlamıştım.onun melodisini ...............sitesinin çocuk şarkıları bölümünden aldım.umarım aradığın şarkıdır sevimli mi sevimli uçuyor renkli renli diye başlıyo

mum ile pervane rondunun müziği elinde olan arkadaşlar varsa bana özel mesaj yoluyla yollayabilirler mi çok acil lazım ve mesaj sayım yeterli olmadığından mesaj atamıyorum eğer bulamzsam çok zor olacak benim için :(

merhaba arkadaşlar ben köy okulunda çalışıyorum ve okul öncesi eğitim şenliği kutlaması için ben bir program hazırlayacağım.elinizde bu güne uygun şiir şarkı ront varmı yada siz neler yaptırmayı düşünüyorsunuz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

HOCAM DRAMA BÖLÜMÜNDEN FAYDALANABİLİRİSNİZ.BİRDE BEN DE KÖY OKULUNDA ÇALIŞIYORUM.23 NİSAN İÇİN BAYRAK GÖSTERİSİ YAPMIŞTIK.KISACA ANLATAYIM.KIRMIZI SON KARTONLARINI BİRLEŞTİREREK BÜYÜK BİR BAYRAK ZEMİNİ HAZIRLADIK.ÇOCUKLARDANDA ELLERİNDE OLAN BEYAZ KIYAFETLERİ GİYMELERİNİ İSTEDİM(KÖYDE OLUNCA İMKANLAR KISITLI).5 TANE ÇOCUĞA YILDIZ ŞEKLİNİ VERDİM.DİĞERLERİYLEDE HİLAL OLUŞTURDUM.SONRADA ANDIMIZA BENZEYEN ŞU YAZIYI BEN OKUDUM ONLAR TEKRAR ETTİ.
''GENCİM,YİĞİDİM,CESURUM,ŞEREFLİYİM,ŞAHSİYETLİYİM,ONURLUYUM,VAKARLIYIM,BAŞARILIYIM,AZİMLİYİM,GÜÇLÜYÜM.BEN TÜRK EVLADIYIM!HEDEFİM,KÜÇÜKLERİ KORUMAK,BÜYÜKLERİMİ SAYMAK,ÖRNEKLİĞİMİ HERYRDE VE HER ZAMAN BÜTÜN İNSANLARA GÖSTERMEKTİR.VATANIMI,MİLLETİMİ,BAYRAĞIMI SEVECEĞİME,KORUYACAĞIMA VE SAYGI DUYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM.(BURDA ÖĞRETMEN 3 DEFA SÖZMÜ DİYE SORUYOR ÖĞRENCİLER HER DEFASINDA SÖZ DİYOR)VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! ''

İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR AMA .ÇOK ETKİLEYİCİ OLUYOR TAVSİYE EDERİM HOCAM.SAYGILARIMLA

keremcik' Alıntı:
BAHSETTİĞİN ROND, ŞARKISI "YILDIZLAR GÖKYÜZÜNDE HEP  SIRALANIRLAR"  ŞARKISI MI?

keremcik eğer elinde o ront varsa bende istiyorum.2 yıl önce bir arkadaşım kullanmıştı ama cd mizi kaybettik,elinde varsa bana gönderirsen memnun olurum.:36_7_8:

Merhaba arkadaşlar okulöncsi eğitim şenlikleri için acil fikir lazım elinde bununlas ilgili ront şiir gösteri konuşma metni olan varsa lütfen bana gönderin .......................

Lütfen açtığımız başlığa ve yazdığımız mesajlara dikkat edelim..mail adresi vermek yasaktır..teşekkürler

müziği yok bendeama ev ve sınıf etkinlikleri antolojisi kitabında ve cd sinde var diye biliyorum umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir.

ARKADAŞLAR ACİL ARI RONDUNA İHTİYACIM VAR.SİTEDE VARDIR DİYE BAKTIM AMA BULAMADIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

benimde yıl sonu için gösteri düzenlemem lazım banada yardım edermisiniz?cocuklarım 4_5 yaş ne olur yardımlarınızı bekliyorumm

benim de acilen mantarlar ronduna ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

arı rondu derken hangisini soruyosun öslem

müzikler bölümünde arı vız vız diye bir şarkı var işinize yaramaz mı hareketlerini kendiniz uydurursunuz

ARKADAŞIM ARIYON AMA BENİMDE İHTİYACIM VAR VE KİMSEDE DAHA YAZMAMIŞ. OLURSA BULURSAM SANA ULAŞIRIM.

biz geçen sene çocuklara palyaço kıyafetleri giydirip, palyaço şarkısında dansetmelerini sağlamıştık.. sonra hepsi grubunun yalan şarkısıyla step yaptırmıştık.. sonra vals yaptırmıştık.. cici kızlar şarkısıyla çok cici danslar yapmıştık.. özellikle step ve palyaço da çocuklar çok eğleniyorlar.. tavsiye ederim..

bizde geçen sene palyaço kıyafetleriyle palyaço adlı şarkılı rondu yapmıştık. folklor olarakda hamçökelek adlı şarkıyı gösterime sunduk. birde bu sene 23 nisanda kelebek adlı rondu yapmıştık. veliler çok beğendi hepsini.

arkadaşım bizim 26 mayıs ta programımız var.bu sene 5 etkinlik hazırladım.4 sınıfız 16 veya 17 etkinlik çıkıyor.benimkileri söyleyim.mehteran takımı kurdum.ata demirer in küçük kurbağa remix çok hoş ve komik bir dans gösterisi var.dale don dale balonlu hip hop dansı var.(bu sitede bulmuştum tombul kral müziği var) tombul kral ve pranses balesi var.ilgilenirsen ayrıntıları da anlatırım.kolay gelsin .etkinlik bulmak kadar zor bişey yok.

:phzuihf:O.Ö.E ŞENLİKLERİNDE ÇOCUKLARIN ELLERİNE VERECEĞİM PANKARTLARA YAZMAK İÇİN Ö.O.E.ÖNEMİNİ ANLATAN SÖZLER ARIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER:phzuihf:
:36_1_6::36_1_6::36_1_6::36_1_6::36_1_6::36_1_6::36_1_6::36_1_6:

GEÇEN SENE BİZ YAZMIŞTIK.OKUL ÖNCESİ GELECEĞİN GÜVENCESİ,7 ÇOK GEÇ,GELECEK ELİMİZDE,YARINIMIZ İÇİN ELELE GİBİ.ŞİMDİLİK BUNLAR KLASİK AMA ETKİLİ BENCE.İNŞALLAH İŞİNE YARAR

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri