Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
evet güzel oluyo bende yonca evcimiğin o şarkısını yaptırıyom çocuklara.hemen kavrıyolar çok güzel oluyo.denemenizi tavsiye ederim.

hiphop dansı yaptır.geçen yıl ben yaptırmıştım çok eylenceli oldu.çok şirin görüntüler ortaya çıktı.herkes çok beğenmişti.umarım işine yarar.

saolun arkadaşlar az bir zaman kaldı diye çakkıdı da oyun oynattırıyorum ama bu yonca evcimik şarkısını yıl sonu gösterisi için hazırlayayyım :)

sayın nunu grup destanın şarkısını arıyorum uzuuun bir süredir yardımcı olursanız sevinirim

ben 23 nisan da değil ama yılsonunda bir gösteri yaptırmıştım. Çok güzel olmuştu. Çocuklar palyaço kıyafeti giyip "Palyaço" şarkısında hareketler yapmışlardı. Hareketi unutmuşlardı ama sağa sola sallandılar ve çok beğenilmişti. 3 yaş çocuğu için bundan daha fazlası olur mu bilmiyorum..

arkadaşlar 23 nisanda mı yoksa sene sonunda mı yaptıracaksınız

BENCE HEPSİNE PALYAÇO KOSTÜMÜ GİYDİREREK PALYAÇO ŞARKISI İLE DANS ETSİNLER...

Bu Yonca Evcimik şarkısı "Haydi Sallayalım " ın klibi de mi var bilmiyordum biz de bu şarkıyı yapıyoruz hareketleri tamamını ben çıkardım klibi nerede bulabiliriz bakalım onların nasılmış karşılaştıralım:36_7_8::36_7_8:

İSPANYOL DANSI YAPTIRABİLİRSİN. DÜNYA ÇOCUKLARINI YAPTIRABİLİRSİN.HİNTLİ
ÇİN,ARAP,KOVBOY,TÜRK ÇOCUKLARINI KISA ŞARKILARALA BASİT HAREKETLERLE TAMAMLAYABİLİRSİN KOLAY GELSİN.BEN ÇAYDA ÇIRA ,ÇİFTETELLİ VE OSMAN AĞA TÜRKÜSÜ EŞLİĞİNDE DANS ÇIKARIYORUM

3 YAŞ İÇİN DALİN ŞARKISINI YAPTIRABİLİRSİN
BORNOZLARLA

Benim öğrencilerimde 3 yaşında kelebek rondunu veya Bedia Akartürkün Horozum adlı şarkıyı şöyle yapacağım Önce Bir horoz Arkasında tavuk arkasından bir yumurta kostümü giymiş çocuk arkadanda civciv kostümü giymiş çocuklar müziğe uygun oynayacaklar.üzel olacağını düşünüyorum denedim yapa biliyorlar kostümleride kendim kağıttan falan uyduracağım

3 yaş gösterisi için dalin reklamının müziğini yaptırabilirsin.sarı bornozlarla arka arkaya sıralanmış şekile omuzlarını tutarak yürürler.sözlerine uygun hareket ederler.
defilede olabilir.
yapabildikleri kadar tabi.

:36_7_8:kostüm diktirdiğiniz yerlerin adresini alabilirmiyim

musti_250' Alıntı:
Peki arkadaşlar 3 yaş çocukları için nasıl bir gösteri hazırlayabiliriz fikri olan varmı?
biz geçen yıl 3 yaş çocuklarıyla gel yanıma gir koluma müziği eşliğinde ront yapmıştık .folklorik kıyafetlerle çok güzel görünüyorlar sahnede.ve sadece sözlere uygun hareketler olduğundan onlar da zorlanmadan zevkle yapıyorlar

yaylalar müziğini erkek çocuklara uygulayabilirsiniz.çocuklar müzik eşliğinde koşarak gelir.müziğin sesi kesilir.komutan komut verir.sağa dön ,sola dön olmadı asker geriye dön.yat bakayım asker kalk bakayım asker,oyna bakayım asker.çocuklar oynar.komutan
siz böyle oynarsanız bu askerlik bitmez diyerek tek tek çocukların isimlerini söylerek takla attırır.en sonunda öğretmen komutanın yanına gelerek sobet eder selam göndermek istediğin kişiler var mı diye sorar.annesine babasına nişanlısına selam gönderir bir Türk on düşmana bedeldir der en sonunda Atatürk kostümlü çocuk çıkar hayır hayır asker bir Türk dünyaya bedeldir(2kere)der yine müzikle ayrılırlar.umarım işinize yarar

sefai acay hocamızın 'kuşları dinlebak ne güzel (bahar) şarkısına uygun hareketlerle hazırlayabilirsinz.çocukların elleride rafyadan ponpon yada mendiller le hareket katabilirsinz.
rond konusunda kendiniz şarkılara hareket uydurursanız daha doyurucu olacaktır bence.yada şarkılı oyunları düşününüz mesala değirmenci baba gibi ...vs
kolay gelsin.

baa arkadaşım çok guzel seçmişsin şarkıyı çok begendim:)teşekkrler paylaşım için

arkadaşlar merhaba! bana " kelebek" rondunun melodisi ve şarkı sözleri acil lazım. yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

23 nisan yönelik nasıl etkinlikler yaptırabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Hocam öncelikle hoş geldiniz.Konunuzu etkinlik istekleri bölümüne açmanız gerekirdi.Ben oraya taşıdım şimdi.Ayrıca yukarıdaki arama tuşuna basıp 23 nisan yazdıgınızda belki işinize yarayabilecek şeyler bulabilirsiniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri