Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
BEN DE CD YOK ARKADAŞLAR AMA BEN BU SENE 23 NİSANDA okusunlar diye her çocuğa bir kıta ardim onu da şu şekilde dizilerek okuyacaklar ilk okuyan bayrak açacak ikincisi elinde 2 yi tutacak onun yanındaki 3 onun yanındaki N...İ...S...A...N... VE EN SON YİNE BAYRAK VE İKİ KİŞİ ATATÜRK ÇERÇEVESİ OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ FAALİYETİ TUTARAK GETİRECEK. BÖYLE BİR ŞEY YAPICAM

Peki arkadaşlar 3 yaş çocukları için nasıl bir gösteri hazırlayabiliriz fikri olan varmı?

denisse' Alıntı:
3 yaş mı? Onlar pek bişey yapamazlar ki... Şiir belki... birde serbest dans olabilir... ya da kurallı ama kısa sözlü ve az hareketli...

Bu söylediklerinizi bende biliyorum ama malesef müdürümüz anlamıyor.Çok şey istiyor çok güveniyor.O yuzden ne yapcam bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar bayram gösterisi için defile olabilir.Ben bahar şenliğinde yapmıştım büyük beğeni toplamıştı.Eğer ortam uygunsa farklı kıyafetler[arap.hint,gelinlik,spor vb kıyafetleri uygun müzikle sunabilirsiniz.

kolay gelsin
cd ekleme fikri güzel fakat nasıl yapacağız??????

Arkadaşım nes_cel özür dilerim aceleyle bakıp çıkmıştım gerçekten tam incelememişim söylediğin sayfayı.gercekten çok güzel etkinlikler var.cok tesekkür ederim.tekrar kusuruma bakma.

3 yaş için gösteridüşünmek ne kadar saçma...onlar daha minicik yaaa..ne yapabilirler ki onlar 23 nisan için....kendileri
yeter zaten....haksız mıyım arkadaşlar....

canım cumhuriyetten bu günü kadar gelmiş kıyafetleri defile yaparak müzik eşliginde(her kıyafete uygun müzikle) tanıta bilirsin

ateş böcegi şarkısı eşliginde (gençlik başimda duman ilk aşkım ilk heyecan) ponponlarla dans edebilirler

Miçoşarkılı oyunu yada palyaçolar şarkısı eşliğinde gösteri yaptırabilirsiniz 3 yaşa gayet uygun
diye düşünüyorum. Hareketleri şarkının sözlerine uyugn olarak yapılıyor.

Peki benim o çocuğum var 2 gösteri fazla mı olur? birisi kısa diğeri biraz daha uzun ...

kralın oğlu rondu tam 3 yaşa göre bence.kıyafetlerinide kendin ayarlayabilirsin.birde bugi bugi dansı olabilir.çocuklar rahatlıkla yapabilir bence
:36_7_8:

istersen sözlerini ayrıntılı yazabilirim

bende geçen yıl 23 nisanda barış mançonun el salla ve kara sevda şarkılarıyla gösteri hazırlamıştım... yıl sonu gecemizde de ateş böceği şarkısıyla bir gösteri hazırlamıştım... bu yıl ne yapacağım bende bilemiyorum :(

çok teşekkür ederim arkadaşlar işima yarayacak galiba :thumbsup:
:thumbsup:

canım ya şu palyaço işi çok güzel oluyor biyerde izlemiştim 3 yaşı için iyi olur derbest oynuyorlar

merhaba arkadaşlar ben köy okulundayım.o yüzden kıyafetli bişey yapamıyorum.şarkıcıları taklit yaptırıp ayrıca beraberce yapabilecekleri hareketli bişeyler düşünüyorum ama müzik bulmakta zorlanıyorum.bu yüzden varsa haretleri kolay yapılabilecek bi şarkı tavsiyelerinizi bekliyorum.

3 yaş dik dur kardeşim şarkısında çok guzel bir gosteri yapabiliyor. eğer şarkı elinizde varsa çok hoş oluyo.

higen' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben köy okulundayım.o yüzden kıyafetli bişey yapamıyorum.şarkıcıları taklit yaptırıp ayrıca beraberce yapabilecekleri hareketli bişeyler düşünüyorum ama müzik bulmakta zorlanıyorum.bu yüzden varsa haretleri kolay yapılabilecek bi şarkı tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben geçen yıl yıl sonu gecemizde petek dinçöz ün hasta ettin şarkısının taklidini yaptırmıştım. kızlardan birisi hemşire oldu kartondan kep filan yaptık. beyaz etek ve gömlek giydi.
erkeklerden birisine de asker kıyafeti giydirdik. hemşireyle karşılıklı geçtiler ve hemşire askee hatta ettin filan diye söyledi güzeldi. tabi dans ediyorlardı öylece durup söylemdiler.

hepsine bornoz giydirip dalin reklamının şarkısı ile oynatabilirsin....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri