Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
arkadaşım hareketleri konusunda biraz açıklama yaparsan sevinirim bende dalga dalga bayrağım şarkısına ponponlarla hareket ayarlamaya çalışıyorum başarılar

Arkadaşlar anneler günü programı yapmayı düşünüyorum değişik oyunlar skeçler ve daha değişik şeyler arıyorum fikleinizi palaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar anneler günü programı yapmayı düşünüyorum değişik oyunlar skeçler ve daha değişik şeyler arıyorum fikleinizi palaşırsanız sevinirim.
:congratulationscut4

bende dalin reklamında ki civcivlerden kostüm diktirdim müzik eşliğinde dans ediyorlar.. öğrenci sayım az 6 kız 1 erkek :S etkinlik sıkıntısı çekiyorum.

arkadaşlar bu biz dünya çocuklarının melodisi olan varmı aranızda acaba.

meraba arkadaşlar bana hareketli cocuk şarkıları lazım aradım ama bulamadım hapsıde agır ritim varsa bildiginiz yazarmısınız ismini rica etsem acil

ben erzurumun bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum ve izmitten kafkas kıyafetlerini kiralamıştım 23 nisan gününden bir hafta önce geldi ve kıyafetler tam çıktı sizde böyle bişe düşünebilirsiniz.

Arkadaşlar halay delilo misket tarzı halk oyunları öğretseniz daha iyi olmazmı kendi kültürümüzü çocuklara empoze etsek daha iyi olur kanımca yüzlerce halk oyunumuz dururken neden başka arayışlara giriyoruzki ha bunu faşistlik olarak algılamayın lütfen.. isteyen olursa bu oyunları kameraya çeker paylaşa bilirim ben öğrenclerime halay öğrettim ve müthiş alkış aldı.. Kültürümüz çok zengin arkadaşlar biraz gayret gösterirsek çok daha fazla anlam katarız eminim..

hocam bende önce kendi kültürümüz diyorum varsa videolar bende görmek isterim paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşım
Geçen sene 23 Nisan'da Dünya çocuklarını canladırdık. farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 Nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir Dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
Biz bu dünyanın çocukları / olsada dilimiz farklı
Yüreğimiz karşıdır savaşa / Ellerimiz uzanır barışa
Biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı

23 nisan için erken . Ama oyunu hazırlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

hocam bana gönderirseniz videosunu harmandalının çok sevinirim...

Arkadaşım
Geçen sene 23 Nisan'da Dünya çocuklarını canladırdık. farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 Nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir Dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
Biz bu dünyanın çocukları / olsada dilimiz farklı
Biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı

23 nisan için erken . Ama oyunu hazırlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
merhaba hocam bende 23 nisanda dünya çocuklarını canlandırmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.en kısa sürede cevabınızı bekliyorum.

merhaba hocam ben de 23 nisanda dünya çocuklarını canlandırmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

ArkadaŞlar bana acİlen farkli ÇaliŞmalar lazim.geÇenyil deĞİl Öncekİ yil atİlla taŞ in ateŞ bÖceĞİ Şarkisi eŞlİĞİnde ateŞbÖceĞİ dans gÖsterİsİ yaptik,geÇenyil ben farkli bİr okuldaydim ve orda yİne ateŞ bÖceĞİnİ ÖĞrencİlerİmle sergİledİk.benİm buyil ÇaliŞtiĞim okulda geÇenyil yonca evcİmİk İn haydİ sallayalim dÜnyayi Şarkisiyla dans gÖsterİsİ yapmiŞlar buyil farkli bİr dans ÇaliŞmasina İhtİaycim var acİlen yardimlarinizi beklİyorum.kpss ye ÇaliŞiyorum Şİmdİden etkİnlİklere aĞirlik vermek İstİyorum.orjİnal fİkİrler beĞenİlen ÇaliŞmalar ariyorum bana Özel msjla gÖnderİrsenİz Çok mutlu olurum.herkese Şİmdİden teŞekkÜrler.

bende bu yıl sallayalım dunyayı şarkısını düşünüyorum, vıdeo falan varmı gecenyılkı okulunuza ait

Arkadaşlar bana çökertme lazım acil.......

arkadaşlar ben de netten takip etmiştim ördek dansı palyaço dansı sıra gecesi nemrutun kızı adlı şarkı ile birlikte bunun gibi değişik gösteriler olabilir.kıyafet konusu ise kiralayan yerler var yada kırsal kesimde iseniz her cocuk aynı renk giyr maskesini hazırlarsınız bir de popo kısmına kuyruklarını yaparsınız tabi ben fikir veriyorum ama kendim de karar vermedim büyük ihtimal ördek dansını yapacagım...

Arkadaşla yarına kadar geri dönüşüm konusuyla ilgili slayt bulmaya ihtiyacım var elinizde mevcutsa gönderirseniz sevinirim..teşekkürler

arkadaşlar palyaço oyununu oynatmak istiyorum ancak nette direk müzüğini bulamadım ve oyunun kendiside açılmıyo.. bana acil olan arkadaş varsa yollarsa çok mutlu olucam... bekliyorum. özel mesaj da atabilir...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri