arkadaşım hareketleri konusunda biraz açıklama yaparsan sevinirim bende dalga dalga bayrağım şarkısına ponponlarla hareket ayarlamaya çalışıyorum başarılar
Arkadaşlar halay delilo misket tarzı halk oyunları öğretseniz daha iyi olmazmı kendi kültürümüzü çocuklara empoze etsek daha iyi olur kanımca yüzlerce halk oyunumuz dururken neden başka arayışlara giriyoruzki ha bunu faşistlik olarak algılamayın lütfen.. isteyen olursa bu oyunları kameraya çeker paylaşa bilirim ben öğrenclerime halay öğrettim ve müthiş alkış aldı.. Kültürümüz çok zengin arkadaşlar biraz gayret gösterirsek çok daha fazla anlam katarız eminim..
Arkadaşım
Geçen sene 23 Nisan'da Dünya çocuklarını canladırdık. farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 Nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir Dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
Biz bu dünyanın çocukları / olsada dilimiz farklı
Yüreğimiz karşıdır savaşa / Ellerimiz uzanır barışa
Biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı
23 nisan için erken . Ama oyunu hazırlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar harmandalı isterseniz videosu ile size gönderebilirim... Yüzde yüz Kendi kültürümüz Efelere bayılacaksınız...
merhaba hocam bende 23 nisanda dünya çocuklarını canlandırmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.en kısa sürede cevabınızı bekliyorum.Arkadaşım
Geçen sene 23 Nisan'da Dünya çocuklarını canladırdık. farklı kültürden 9 ülkenin kostümleriyle beraber o kültürlerin müziklerini ve kültürün bilinen dans veya (örn ispanyol flamenco) hareketleriyle (örn- japonlar bir iki karete hareketinden sonra meşhur selamlrını verir) bir gösteri düzenledik. ben de bir ilçede çalışıyorum ilçenin stadında yapmıştık. oyunumuz hareketleriyle kostümleriyle çok beğenildi. kaymakam gösteriden sonra okula gelip bizzat tebrik etti. Eğer aynı okulda çalışmasaydım mutlaka tekrar o oyunu hazırlardım. 23 Nisan'ın anlamını en güzxel şekilde açıklayan bir oyun. Her kültürün çocuğu müziği ve hareketleriyla kendini tanıttıktan sonra bir Dünya kıyafeti giydirilen bir çocuğun etrfaında halka olunup el ele tutuşarak şu şarkıyı söylerler:
Biz bu dünyanın çocukları / olsada dilimiz farklı
Biz bu dünyanın çocukları / olsada rengimiz farklı
23 nisan için erken . Ama oyunu hazırlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
ArkadaŞlar bana acİlen farkli ÇaliŞmalar lazim.geÇenyil deĞİl Öncekİ yil atİlla taŞ in ateŞ bÖceĞİ Şarkisi eŞlİĞİnde ateŞbÖceĞİ dans gÖsterİsİ yaptik,geÇenyil ben farkli bİr okuldaydim ve orda yİne ateŞ bÖceĞİnİ ÖĞrencİlerİmle sergİledİk.benİm buyil ÇaliŞtiĞim okulda geÇenyil yonca evcİmİk İn haydİ sallayalim dÜnyayi Şarkisiyla dans gÖsterİsİ yapmiŞlar buyil farkli bİr dans ÇaliŞmasina İhtİaycim var acİlen yardimlarinizi beklİyorum.kpss ye ÇaliŞiyorum Şİmdİden etkİnlİklere aĞirlik vermek İstİyorum.orjİnal fİkİrler beĞenİlen ÇaliŞmalar ariyorum bana Özel msjla gÖnderİrsenİz Çok mutlu olurum.herkese Şİmdİden teŞekkÜrler.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!