Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
bende yılsonu atabarı halkoyununu,yoncaevcimiğin sallayalım dünyayı şarkısıyla dans gösterisi yaptırmayı arada skeçler tekerlemeler v.b. söyletmeyi düşünüyorum. heralde az çok herkes senesonu için bişeyler yaptırmayı tasarlamıştır.bu bölüme neler yaptıracağımızı yazarsak çok güzel paylaşımlarda bulunabileceğimize inanıyorum.bir örnek daha; geçen yıl 23 nisanda ayna grubunun ceylan parçasıyla kafkas oyunu oynatmıştım sonunda kızlar bayrak çıkarmıştı herkes çok beğenmişti tavsiye ederim paylaşımlarınız için teşekkürler...

merhabalar,
arkadaşlar bu siteyi bugün tesadüfen keşfettim.sık sık ziyaret edbileceğimi ümit ediyorum.bekliyorum kim kahve ısmarlıyacaksdiye.....
rond arayısında olan arkadaşlara tavsiyem kıvrak,ritimli (çocukşarkıları,halk müziği yada pop )secebilirler.ben radyoda mavilimavili mor çiçek türküsünü dinledim bayıldım.onu hazırlamayı düşünüyorum.gecen yılda yunanistanın erovisyon şampiyonu parcasını yapmıştım.çok nefis oldutavsiye ederim .selamlar sevgiler konyadan basarılar Allah yardımcımız olsun.

Teşekkürler..

:36_7_8:meraba ben bir stajer öğrenciyim alaşehirliyim
bana yardım edebilir misiniz
bana acilen ront lazım

Merhaba arkadaşlar!Bana çok acele olarak 23 Nisan için çocuklara oynatacağım bir oyun veya rond lazım.Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım.Teşekkürler.Hepinizi seviyorum...

merhaba arkadaşlar bana da yıl sonu gösterisi lazım.Şöle bişi yapsak yıl sonu gösterisi yaptığınız cd niz varsa buraya ekleyebilir misiniz? hepbirlikte öle yapsak nasıl olur hem harika kaynak olur..

arkadaşım,,diğer karışık etkinlikler bölümünde 11nolu sayfayı incelersen çok güzel etkinlikler bulabilirsin.kolaylıklar...

arkadaşım şu gibsy kings in şarkılarını da yollayabilirmisin

merhaba canım ben sınıfma yanı kızlara zennube sarkısında rıtmık oyun oynatacagım
.bellerıne shakıra kemerı dıyolar ondan baglayacaklar ve tabırı caızse sıbel can gıbı saga sola kıvıracaklar.cok tatlı oluyo.rıtım vuruslarında keskın bı kalca atıoylar muzıgı dınlersen ne demen stedıgımı anlarsın erkeklerde yabancı bır muzıkte takla popo ustu donus yapacaklar askı bol pantolon ve kep taktırıcam begendıysen fikir olursa yaptırırsın basarılar

Selam Arkadaşlar,

Ben de geçen sene 23 Nisan için Palyaçolar rondunu oynattım, harika oldu ve çok beğenildi.Çocuklar için kostüm diktirdik.Videoyu gönderebilirim ama yeni kayıt olduğum nereden nasıl göndereceğim bilmiyorum.

Teşekkürler arkadaşım...

Teşekkürler arkadaşım

Arkadaşım beni yönlendirdiğin Diğer Karışık etkinlikler bölümünde 23 Nisanda sergilenecek bir oyun veya rond yok.Sadece sınıfta uygulanabilen birkaç sıradan etkinlik var..

Teşekkürler..

Teşekkürler..

banu gülpembe iyice incelemedin herhalde..10-11 tane değişik etkinlikler var.resim yok ama güzel bi şekilde anlatılmış.bence bi daha kontrol et.diğer karışık etkinlikler sayfasında,en alttaki numaralardan en son yazana gir.iaturgut rumuzlu hocamız yazmış kolaylıklar.

:thumbsup:evet katılıyorum betül arkadaşımıza daha etkili olacağı kanısındayım

arkadaşlar bende önceki yılların cdleri var ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum..ve bende hala ne yaptıracağıma karar veremedim.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen birbirimize yardımcı olalım.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri