Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
slm arkadaslar.benimde çook acil yıl sonu gösterisine ihtiyacım var.valla yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürlerr...

Arkadaşlar bende güzel rondlar var yarın sabah yazarım uykum geldi de:)ve eğer ihtiyacınız olursa bu rondlara uygun kostüm diktirdiğim yerler var yıllardır çalışıyorum çok uygun fiyatlarla çalışıyorum selamlar...

arkadaşlar meslekte yeniyim acilen 23 nisanda oynatmak üzere toplu gösteriye ihtiyacım var bana yardımcı olursanız sevinirim danslı gösteri:10:

ARKADAŞLAR PENGUEN RONDUNUN MÜZİĞİNİ VE SÖZLERİNİ ARIYORUM.

hani kimsecikler rond yazmamamış...........

YIL sonu gösterisinde uygulamak için ilginç fikirlerinizi bekliyorum. herşey olabilir halk oyunu, tiyatro, rond.......:36_1_21:
biz bi çocuk giyim firmasıyla anlaşıp defile yapmayı düşündük ama........ başka parlak fikirlerede açığım.

:thumbsup:merhaba arkadaşlar bende yeniyim ve 23 nisan için ront çalışmalarına ihtiyacım var köy okulunda olduğum için çok kapsamlı olmayan rontlara ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim:36_1_21:

arkadaşlar,lütfen yardımınıza ihtiyacım var.19öğrencim var ve 23nisan bayr.çok az bir zaman kaldı.ben ilçede yaşıyorum ve burda 23nisan etkinlikleri anasınıfları için çok önemli.canlı,pratik,gösterişlive çocukların zevk alabileceği etkinliklere ihtiyacım var.acilen fikirlerinizi bekliyorum. ayrıca çaldığınız müzikler çok hoş...herkese kolaylıklar:36_15_4:

http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=7485 daki linki incelediniz mi ?

evet Selçuk bey inceledim ama ne yazıkki bişey bulamadım.lütfen yardım edinn..

herkes aynı dertten yanıyor. ben bi oyun yazacağım umarım doğru yere yazarım. drama etkinliklerine yazmayı düşünüyom

bu arada arkadaşlar şu kelebek rondunu müzik ve hareketleri ile yollaybilirmisiniz ben bilmiyorumda.

arkadaşlar...valla benimde çooook acil ront ve benzeri oyunlara ihtiyacım var..nolur yardım ediiiin...sevgiler....

arkadaşım arama yazan yeri tıklayıp sonrasında ront yazarsan karşına biçok örnek çıkacaktır..

canım arkadaşım çok ama çok teşekkür ederim...iyiki varsınız...

kara kedi mırnav pist ronduda güzel

[size=medium]
benim adım kelebektir
işim gücüm eğlenmektir
kanatlarım tülden ipek
dolaşırım çiçek, çiçek

kon kon kelebek
yaldızlı böcek
al işte sana
bir gonca çiçek.......

[/size]
UYGULAMA: çocuklardan bi kelebek seçilir. önceden hazırlanan kelebek kanatları ona takılır. elline de bi çiçek verilir. diğer çocuklar halka şeklinde yere otururlar. şarkıyla beraber kelebek çocukların etrafında kelebek öykünmesiyle yürür. 2. mısraya geçildiğinde hızlanıp koşmaya başlar. "al işte sana bir gonca çiçek..." bölümünde de elindeki çiçeği kendi seçtiği bi arkadaşına verir. bu sefer kelebek o olur. ront bu şekilde devam eder. ÇOCUKLARIN ÇOK HOŞUNA GİDİYOR. ama ezgisinide bilmek gerekir. keşke onuda duyurabilsem:36_1_6:

biri kelebek rontu nasıl gönderiri demişte burdan bulması kolay olur diye yazdım. rondun devamı için sağol canım!

4 yaş için kralın oğlu rondu iyi olur.çabuk öğrenirler
önce içeri davul çalan bir çocuk girer ve düt dürü düüüüüüüüüttt(2)
duyduk duymadık demeyin kralın oğlu şehrimize gelecek güzel bir kız seçip sarayına götürecek der.ve şarkı başlar.
birgün kralın oğlu çıkmış gelmiş atıyla meydandaki kızları süzmüş gözü ucuyla.(bi grup bu kısmı söyler.ardından kralın oğlu söylemeye başlar.
kimi seçsem acaba içlerinden en güzeli buldum buldum galiba buldum buldum galiba der ve seçeceği kızın önünde diz çöker kızı atına bindirir ve yerlerine dönerler.böyle devam eder.herkes eşini seçince dans müziği çalar ve dans ederler.oklavaya at başı resmi yapıştırıp at oluşturabilirsin.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri