Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Selam arkadaşlar 23 Nisanda çocuklara gösteri yaptıracağım ve ilk defa olacak bu. Güzel yabancı bir müziğe ihtiyacım var bu konuda fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdide teşekkürler.

teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben meslekte yeniyim fikirlerinize ihtiyacım var 23 nisanda müzikli gösteri hazırlamak istiyorum bir çok video izledim ama hepsi birbirine benzior acaba fikir verebilcek olan varmı...??

teşekkür ederim sevgili gamze..

mantarlar rondunun hareketleri nasıl yardımcı olurmusunuz

Ben bu 23 Nisanda Mehteran yaptırmayı düşünüyorum.
Kolay gelsin canım

meslekler ile ilgili bi rond vardı ancak melodisini ve sözlerini hatırlayamıyorum.kız hiç bir meslekteki damat adayını beğenmez ve en sonnda davulcuya kaçıyordu.bilen varsa ban sözleri lazım mümkünse melodiside arkadaşlar.teşekkür ederim.

arkadaşlar bn yeniyim bana 23 Nian etkinlikleri lazım acil tarafından benim veliler cimri hoca tutacaktım folklör tarzı olur diye amaaassaassrrre

23 nisanda dans gösterisi için şarkı arıyorum bana yardımcı olur musunuz?:36_3_12:

ben köyde öğretmenlik yapıyorum.23 nisana için ront gösteri vb. için şarkı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

çiçekler rondu olabilir şarkıbölümünde melodi ve şarkısı var daha birçok ront yapabileceğiniz müzikleri oradan edinebilirsiniz

arkadaşlar mesleğimde ilk yılım olduğu için 23 nisan çalışmaları ile ilgili etkinliklere ihtiyacım var lütfen yardımcı olun şimdiden tşkler

. aradığın nasıl bi etkinlik?
istediğin çalışma hakkında daha açıklayıcı şeyler yazarsan eminim herkes yardımcı olmaya çalışcaktır.
ama öncelikle arama yaparsan istediğin her tür etkinlikten çok iyi çalışmalar bulabilirsin

grup destanın Türkiye parçasını hazırlıyoruz bu yıl arkadaşımla.Çocuklar şarkıyı çok sevdi hemde şarkı güne çok uygun.ekleyemedim çünkü dosya boyutu fazla kopyalamıyo ne yazıkki.şarkıyı kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim.çocuklar hareketleride çabuk öğrendiler ayrıca.kolay gelsin

daha öncede istemiştim leblebici rondunu hala bulamadım bilen varsa eklesin lütfeennn.melodisiyle birlikte lazım.teşekkürler şimdidenn..

arkadaşlar 23 nisan ve anneler günü için gösteri yapmam lazım ama ilk yılım birşey bilmyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri