Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
saolun arkadaşlar zhr metinleri gönderirsen sevinirim

Postacı:Elimde deir çantam, mektup alır içi, postacıdır kardeşim hoplatırım herkesi.

Terzi: Hünerli bir terziyim.modelleri seçerim.elimde makasla kumaşları biçerim.

Berber:Ben berberim arkadaş.traşlara hazırım isteyenin saçını sakalını kazırım.

Hemşire:Hemşirelik güzel meslek.koşarak hastalara iğneyi batırırım kollara kalçalar.

Doktor:ben bir operatör doktorum. Hastalara bakarım. Birinden böbrek alıp ötekine takarım.

Sekreter: Ben sekreter bir kızım telefonda beklerim evrakları düzenler birbirine eklerim.

Avukat: Avukatlık pek zordur. hep davalar birikir. bunu başarmak için çok çalışmak gerekir.

Trafik polisi:Trafik benden sorulur.kurallara uymayan bir gün pişman olur.

Müzisyen: Ben bir müzisyenim neşeliyim her zaman bir elimde nota var öteki elimde keman

Öğretmen: Ben bir öğretmenim.yüzlerce öğrencim var böyle kutsal meslekte insan mutluluk duyar.

Manken: ben mankenim efendim,defileler yaparım rengarenk giysilerl yürekleri yakarım.

Aşçı: Bende aşçıyım bayım,mutfağıma taparım durmadan atıştırır böyle göbek yaparım.

Hepsi mesleğine uygun giysiler giyip bu cümleleri ezberledklerinde çok sevimli oluyorlar sahnede..

arkadaşlar çok basit hareketleri olan bir şarkı var
paytak payatk yürürsün sen ne tatlısın
bazen gölde yüzersin bazen uçarsın
ördek haydi gel konuş vak vak vak vaaakk
haydi bir şarkı söyle vak vak vak vaaakk

diye devam eden ben tutuncu tayt sarı badi turuncu eldiven diktirdim ayaklarına fon kartonundan ördek ayakları ve başları içinde kalacak şekilde gaga yaptım halka eşliğinde dönerek yürüme yüzme ve uçma hareketi yaptırdım ve vak vak kısımlarında halkanın içine yüzleri dönük elllerini açıp kapayarak popolarını salladırlar çok kolay yapıyorlar ve eğlenceli oluyor ilgilenenlere duyurulur

vak vak dansı var küçük yaş grubu çok güzel yapıyor çokda şirin gözüküyorlar onu yaptırabilirsin

vak vak dansı nasıl açabilirmisiniz? tşk

saolun arkadaşlar zhr metinler için özellikle

bencede sağol arkadaşım benimde 23 Nisan için ihtiyacım var bende sizlerden yardım isityorum.

evt arkadaslar bnmde grubum 4 yas ve yıl sonuna hazırlanıyolar sımdıden baslamam lasım ama ne yapıcam bılmıyorum hem göstrıslı bısey olsun ıstıyorum hemde kolay farklı bısey ne olur yardım edın

bn palyaço şarkısıyla oynatmayı düşünüyorum çok bilndik ama çok beğenilio.

dans egıtmenıyım 3 yas cok tatlıdır ama yazık onlara kıyamam her bırıne ayrı ayrı harflerı sırayla t_shırt lerıne yazıp 23 nısan yazdırabılırsınız we tek tıp gıydrmeye dıkkat edın bu sızın gosterımınıze katkı saglayacaktır

merhaba gösteriyi nerede yapacaksınız? tiyatro salonu gibi bir yerde ise elimde harika bir oyun var ( 6 yaş düzeyinde ) en kısa zamanda geçerim kayıtlara sevgiler

*pokemon çocuk şarkıları ya da şirinler gibi kasetlerde çok hareketli müzikler var. onlara basit dans figürleri ekleyebilirsiniz.
*mantarlar ya da arı vız vız vız gibi rontlara çok kolay hareketler koyup siyah tshirt siyah kilotlu çorap veya pantolon aliminyum folyodan iğne yaparsınız. eğer siyah renkli bir külot bulursanız ona delik açıp dikersiniz biraz da pamukla şişirince çok güzel bir arı kostümü olur.. üzerine sarı kalın kurdeleden alt alta 3 çizgi diker fon kartonundan kanat yaparsınız. mantarlarada kırmızı fon kartonundan büyük huni şaklinde benekli mantar şapka ve beyaz kıyafet kollarına bağlanan yeşil büyük yapraklar en basit kostümlerdir.şarkıların sözlerine uygun hareketler. mesela mantarlar uyuma hareketleri yapar yavaş yavaş uyanıp büyür. arı vız vız vız kısmında çocuklar popolarını sallar iğnelerini gösterir.
*aslan ve fare gibi 3 kelebek ya da ilkbahar perisi gibi çocukların çok sevdiği hikayeleri drama yaptırabilirsiniz. hikayeleriniz yoksa bana mesaj atın size mailliyeyim
*rap parçalarına yan takılmış şapka uzun kolye bol pantolonla kostüm yapar işte sağa adım sola adım 2 kez sıçra gibi çok kolay ve basit ama aynı anda yapıldığında çok güzel görünen bir gösteri çıkar
* erkeklere kowboy dansı ki yanılmıyorsam grup vitaminin türkiş kovboyklar diye şarkısı var. saçaklar ve basit karton kowboy şapkaları boyunlarına da fular. yapabilirseniz kartona çizilmiş at başını bir sopaya bantlarsınız. ayakları öne doğru seker {kafkas dansı gibi.} sonra kolkola döner. kızlar eteklerini savurarak geçerken erkekler el çırpar...
* kızlara en kolay gösteri çiftetellidir. süslü eşarp şalvar. asena da ya da diğer oyun havası kasetlerinde bulabilirsiniz.yere çöküp omuz sallar. kendi etrafında döner. 2li sıra olur arkadaşının arasından geçer [aç kapıyı bezirgan başı oyunundaki gibi]
* birde vals vardır. temposu 1,2-3 öne sağ ayakla adım alır parmak ucunda. 1 sol ayak yanına gelir2. sonra tekrar sağ ayak parmak ucudur3 aynı hareket geriye tekrarlanır. 1. adım yavaş 2-3 hızlıdır. 1..2-3 1..2-3 sonra erkekler kızların elini havada tutar. kızlar parmak ucunda kendi etrafında yavaşça döne döne elin altından geçer tekrar erkeğin elini tutup dansa devam eder 1.. 2-3 1.. 2-3 bi öne bir arkaya
*step yaptırabilirsiniz. süslü kıyafetlere hem çok kolay hemde aynı anda yapılınca çok şık duruyor. merdiven basamağı gibi in çık in çık [şarkının ritmine göre] sonra sağ ayakla çıkarken sağ eli havaya kaldırır inerken indirir aynısını solla yapar. eli yana açar. step tahtasının etrafından dans ederek ya da el çırparak dolaşır. yanındakiyle yer değişir. yerinde sayarken ellerini sırayla yukarı yana aşağı yapar vs vs.. sağ dizi yukarı çeker soldizi yukarı çeker...
* birde basit uzun etekler saça takılan gülle çingene dansı vardır. bülent ersoyun maaşallah şarkısı aynısını jipsy kings te söylemiş ellerinde yelpazeleri sallar etek uçlarını savururur arka arkaya tek sıralanır. simetrik olarak her ritmde biri yelpazesini yana açar. önce 1. sonra 2. sonra 3. sonra4. gibi
İNŞALLAH BU ÖRNEKLER İŞİNİZE YARAR

eee arkadaşlar başka fikri olan vaaar mııı?

Slm
çocuklarin Ellerine Renkli Pon Ponlar Yapip Müzik Eşliginde Hareketler(dans)yaptirabilirsin

arkadaşlar ben de 6 yaş grubuna giriyorum öğrencilerim hep erkek sayılar eşit değil maalesef.erkekleri asker kıyafeti giydirerek mithat korler in yaylalar şarkında oynatmayı düşünüyorum fakat yalnızca iki kızım var onlar için ne yaptırabilirim düşüncesi olan varsa paylaşabilir mi

3_4 YAŞ GRUBU görüyorum burda toplanmış herkesin derdi aynı olsa gerek..
Ben bir kaç tane buldum bilmem işinize yararmı ayrıca bazılarını ben uyguladım özelikle tavşanlar harika oluyor.. Ayrıca bu yaş grubunu zorlamaya gerek yok ne yapsalar güzel gözükecektir..
Yazmaya başlayayım anca yazarım sanırım bu sayfaya yollayacağım arkadaşlar bekleyin

bende arıyorum arkaddaşlar, aklımda kendi yaptıkları kıyafetlerle bir moda gösterisi var ama birde rond istiyorum yaşlarına uygun cıvıl cıvıl... bu arada benim grup 5-6 yaş.. yazarsanız sevinirim

benimkilerde 4-5 yaş silifke yöresi halk oyunlarını çalıştırıyorz folklör hocası ile birlikte.figürleri yapıyorlar fakat bi kompozisyon oluşturmada çok zorlandık istersen çocukları sabit tutup bikaç hareketle gösteri oluşturabil
irsin

Bende Palyaço şarkisini Yaptirmiştim Yüzlerini Boyadilar Iplikten Saç Yapmiştik

arkadaslar cok bilindik ama kelebekler rondu da güzel oluyo kıyafet ve aksesuarlarla

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri