Ygs puanlaımızı buraya yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abaküs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
bilmezmiyim canım samimiyetle edilen dualaruın geri çevrilmedgini çook iyi biliyorum benim tek tesellim zeten allaha ettigim dualar..güzel düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederim..Senide tebrik ediyorum bulundugun konuma ragmen başarından dolayı...yani ev çoluk çocuk...sende dua et bana.Dersanaya gitmişmiydin bu yıl stajda yapıyosunuzdur heralde..sen işallh kazanacaksın puanın güzel...

evet staj okul ev çocuklar bu yıl resmen mahvoldum dersaneye gitmedim kendi çapımda çalışmaya çalıştım çok verimli olmadı ama hayırlısı olsun hepimizin hakkında...

geçen günü puanımı yazdım ama yorum yapan çok olmadı... 392 ham puan aldım sıralamam da 58000,okuldan da yeni sisteme göre 69-70 arası bişey gelcek galiba,örgün öğretim gelir mi?gelirse nereler gelebilir sizce

392 ham puanla çok yüksek ihtimalle örgün eğitim gelir tercihlerinizi iyi belirleyin rehberlikçilerden yardım almadan tercih yapmayın hakkınızda hayırlısı olsun...

Öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım okul öncesi öğretmenliği hakkında bilgi araştırırken burada buldum kendimi.Yardımcı olabilecek arkadaşlara birkaç sorum olacak. Ben geçen sene Fen ve Teknoloji Öğretmenliğinden mezun oldum ve şuan kpss ye hazırlanmktayım fakat kendimi denemek için bu senede ygs ye girdim ve ygs5:378 aldm anadolu öğretmen lisesi mezunuyum okul öncesi tercih yaparsam aöf gelme imkanı nedir? Bi erkek için mesleğin zor yanları nelerdir? ve aöf tercihte bulunduğum zaman daha önceden almış olduğum formasyon derslerinden muaf olma durumum varmıdır? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım okul öncesi öğretmenliği hakkında bilgi araştırırken burada buldum kendimi.Yardımcı olabilecek arkadaşlara birkaç sorum olacak. Ben geçen sene Fen ve Teknoloji Öğretmenliğinden mezun oldum ve şuan kpss ye hazırlanmktayım fakat kendimi denemek için bu senede ygs ye girdim ve ygs5:378 aldm anadolu öğretmen lisesi mezunuyum okul öncesi tercih yaparsam aöf gelme imkanı nedir? Bi erkek için mesleğin zor yanları nelerdir? ve aöf tercihte bulunduğum zaman daha önceden almış olduğum formasyon derslerinden muaf olma durumum varmıdır? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

aöf'yi sadece ve sadece kız meslek liselerinin çocuk gelişimi ve eğitimi bölümlerinden mezun olanlar tercih edebiliyor diğer tercihler yerleştirme yapılırken dikkate alınmıyor.Ancak ygs 5 puanınız yüksek görünüyor.Örgünü deneyebilirsiniz.

mrb aöf okul önc.öğr.tercih edebilmeniz için kız meslek liselerinin çocuk gelişimi bölümünden mezun olunması gerekir ..aöf internet sitesinde bu konuda hakkında bilgi veriliyor ama puanınızla örgün okul önc.öğrt. yerleşebilirsiniz öğretmen lisesi mezunu old.içinde ek puan gelir .. ben işletme mezunuyum aöf okul önc.öğrt.okuyabilmek için lise alan değişikliği yapıyorum şuan bu konuda baya bir araştırma yaptım çünkü sizin alanınızda kpss baya yüksek bir atama puanı istiyor.. okul önc. öğretmenliği öğretmen açığı old. için kpss atama puanları şu birkaç yıl düşük olacak tahmin ediliyor .. bir erkek için zor bir yanı yoktur bence yetenek,sabır ,sevgi yeterli.. bu işi sevebileceğinizi düşünüyorsanız yazın.. yanlış anlaşılmasın devlette sadece kadrolu öğretmen olmak için yazılmasın yeni nesil yetiştiriliyor çünkü ..

Valla o açık bir süre sonra fazlasıyla kapanacak gibi görünüyor. Bizler mezun olana kadar sanırım ya 95 puan alacağız atanmak için yada 95 alsak bile senelerce bekleyeceğiz.Dün bir haber okudum iyice sinirim bozuldu.Emeklerimizin boşa gitmesinden korkar oldum.Artık Okul Öncesi öğretmeninin yetmediği okullara sınıflara sınıf öğretmenleri atanacak ve açık sınıf öğretmenleriyle kapatılacakmış.Bir tarafda a.ö.f. de olsa kazanıp öğretmen olmak için uğraşan bizler bir tarafdanda alanı olmadığı halde atanan öğretmenler.Bazen hiç umudum kalmıyor.Tercihlerinizi yaparken bugünü düşünmeyin 4 yıl sonrayı düşünün.Bence okul öncesini tercih edene kadar sınıf öğretmenliğini tercih edin nasılsa yinede okul öncesi öğretmeni olarak atanacaksınız.

Valla o açık bir süre sonra fazlasıyla kapanacak gibi görünüyor. Bizler mezun olana kadar sanırım ya 95 puan alacağız atanmak için yada 95 alsak bile senelerce bekleyeceğiz.Dün bir haber okudum iyice sinirim bozuldu.Emeklerimizin boşa gitmesinden korkar oldum.Artık Okul Öncesi öğretmeninin yetmediği okullara sınıflara sınıf öğretmenleri atanacak ve açık sınıf öğretmenleriyle kapatılacakmış.Bir tarafda a.ö.f. de olsa kazanıp öğretmen olmak için uğraşan bizler bir tarafdanda alanı olmadığı halde atanan öğretmenler.Bazen hiç umudum kalmıyor.Tercihlerinizi yaparken bugünü düşünmeyin 4 yıl sonrayı düşünün.Bence okul öncesini tercih edene kadar sınıf öğretmenliğini tercih edin nasılsa yinede okul öncesi öğretmeni olarak atanacaksınız.

sınıf öğrt. okul önc.ücretli öğrt.olarak görevlendiriliyor okul önc. açık old.için .. bende bir süre devl.vekil sınıf öğrt. yaptım sınıf öğr. alanında mezun kişiler okul önc. atanmıyor .. iyi şeyler düşünelimki iyi olsun umarım bu kadar emek verip kazndığımızda ve mezun old. zman kpss atamaları bu puan düzeylerinde olur herşeyin hayırlı olsun...

geçen günü puanımı yazdım ama yorum yapan çok olmadı... 392 ham puan aldım sıralamam da 58000,okuldan da yeni sisteme göre 69-70 arası bişey gelcek galiba,örgün öğretim gelir mi?gelirse nereler gelebilir sizce

arkadaşım puanın yüksek duydugum en yüksek puan örgün egitim kesin gelir çok güzel bi puan bi meslek liseli olarak..

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Dediğinizde haklısınız 4 yıl sonra bölümün durumu meçhul herkes için hayırlısı. Zamanında ziraat muhendıslerinin öğretmen olduğu yerde herşeyin olması mümkün. Eğitim sistemimizin bozukluğuda burda başlıyor zaten. Kimse garanti veremez 4 yıl sonra ne olacağını herkes için iyi olur inşallah

meslek liseli arkadaşlar ygs 5 puanlarınızı yazarmısınız birde başarı sıralamanızı

meslek liseli arkadaşlar ygs 5 puanlarınızı yazarmısınız birde başarı sıralamanızı

evet sana katılıyorum hadi iskenderun erzurum ve diyarbakırda bulunan meslek liseli arkadaşlarımız puanlarını siteye yazdılar diğer illerde bulunan meslek liseli arkadaşlarda puanlarını yazarlarsa temmuz ayında punalar açıklanana kadar ön bir bilgiye sahip oluruz meslek liseli tüm arkadaşları puanlarını yazmaya davet ediyoruz ...

evet sana katılıyorum hadi iskenderun erzurum ve diyarbakırda bulunan meslek liseli arkadaşlarımız puanlarını siteye yazdılar diğer illerde bulunan meslek liseli arkadaşlarda puanlarını yazarlarsa temmuz ayında punalar açıklanana kadar ön bir bilgiye sahip oluruz meslek liseli tüm arkadaşları puanlarını yazmaya davet ediyoruz ...

benim okuduğum lisedede en yüksek puan 349 ..

hem bilgi sahibi oluruz hem de tercihlere bi öncülük etmiş oluruz... meslek liseli değilim ama puanım 392 okul öncesi örgün öğretim gazi veya bolu istiyorum

evet herkes paylaşsın lütfenn...:)

Arkadaşlar şöyle yapalım.Bizim alanlarımız YGS 4 ve YGS 5 den alıyor. Her iki alanda da puanlarımızı yazalım.Başarı sıralamalarımızı da yazalım.Kendi alanımızda çevremizde duyduğumuz puanları da yazalım.Dediğiniz gibi en azından tercih zamanı fikir sahibi oluruz.

Ben Erzurumda YGS 5den çok yüksek bir puan duymadım ancak YGS 4 de 370 duydum. O da bir kişi. 350 ve 340 da daha sonra ki yüksek puanlar.Bunlar duyduklarım Benim ise şöyle;

YGS 4 :318.859 BAŞARI SIRASI: 233739

YGS 5: 286.110 BAŞARI SIRASI: 452133

Lütfen puanlarımıszı bu şekilde tekrar yazalım.Ayrıca Çocuk Gelişimi mezunu olup olmadığımızı da.Ben Bu yıl Çocuk Gelişiminden mezun oluyorum. 90 kadar da ek puan alacağım.

benim puanlarımda şöyle;

YGS 4:335,227 BAŞARI SIRASI 0165562

YGS 5:315,187 BAŞARI SIRASI 0286294

çocuk gelişimi bölümünden bu yıl mezun olacağım... bende 90 kadar ek puan alacağım....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri