Yeniyıl Yılbaşı ile ilgili sanat etkinliği, hikaye, Yılbaşı Şapkası, Yeniyıl Takvimi, Noel Baba resmi,

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bety
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
teŞekkür ederm ama, benim bahSettiğim takvim bu değiL.. zaten parçaları yoktu tek bir görüntüydü sanırm.....

arkadaşlar elinizde yılbaşo ile ilgili değişik faaliyetler var mı?

Renksiz boyama sayfalarını kullanarak çocuklarla birlikte takvim yapabilirsiniz. Forumumuzda paylaşılan geçen yılki takvim sayfalarını paintte düzelterek bu yıla uyarlayabilirsiniz.
İşte bir örnek:

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
teşekkürler arkadaşım ama o renkli takvimleri bulamıyorum geçen bulmuştum şimdi bulamıyorum ..

alıntıdır

nazancım cnm sanada teşekkürler..

Yil baŞi İle İlgİlİ deĞİŞİk sanat etkİnlİĞİ ÖrneĞİne İĞtİyacim var acİl .

tekrar teşekkürler..

yeni yılla ilgili hikaye arıyorum. Kış mevsimiyle var ama yeni yılla ilgili göremedim.

arkadaşlar çok acil yeni yıl şapkasına ihtiyacım var.Salı günü 300 öğrenciyle il çapında yeni yıl partimiz var ve bu parti için şapkaya ihtiyacımız var yardımcı olursanız çok seviniriz.

yha lütfen yardımcı olun stajer ogrencıyım we bana yılbası ıle ılgılı etkınlık lazım 3 yas grubuna uygun bulamıorum:(

bir fon kartonunu huni şklinde yapıp yapıştırırsın aynı dondurma külahı gibi sonra altını oval kes üst tepesine rafyaları birkaçtaneyi bağla ve tak rafyalar arkadan sarksın onları makasla biraz kıvır. hunı yapınca şapkanın üstünde biraz delik olacak rafyayı oradan geir içinden düğün at .şapkanın alt oval kenarına sünnet süsleri yada yılbaşı süsleri varya hani uzun ip gibi üzerinde renkli ince şeritler olan onları yapıştır veya pamuk sonra delgeçle delerek paket lastiğibağlıyarak boyunlarından tuttur.

hata yaldızlı kağıtları hediye paketlerini küçük keserek üzerine şapkanın rastgele yapıştır.

yılbaşı sanat etkinliği

teşekkür ederim arkadaşlar yardımcı olduğunuz için:)Yapınca siteye göndereceğim:)

yeni yıl ile ilgili bilmece koyarmısınız öğlene götürmem gerekio

yeni yıl kutlama kartına ihtiyacım var

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri