Yeniyıl Yılbaşı ile ilgili sanat etkinliği, hikaye, Yılbaşı Şapkası, Yeniyıl Takvimi, Noel Baba resmi,

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bety
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
teşekkür ederim saolun.Bu cd kaplarından bir tanesini alıyorsunuz.2 parçadan oluşuyor yan taraflarından çıkarıyorsunuz ve ters şekilde taktığınız da masa takvimi gibi ayakta duracak bir düzenek oluşturuyorsunuz.Zaten şeffaf olduğu için istedğiniz şekilde süslüyorsunuz ben sadece bir aylık yaptım ama arkasına spiral takılarak bütün aylar yapılabilir.Umarım resimden anlaşılır.Ben yan taraflarına dergiden kestiğim resimleri asetata yapıştırarak tuttrdum.
bu cdnin açık hali
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
bu önden ve yandan

:36_7_8:
sevgili arkadaşlar bu yıl yeni yıl ppartisini farkı olmasıını istiyorum değişik fikirleri olanlar varsa yada daha önce yapılmış ilginç partiler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba. ben tam gün eğitim yapan bi okulda çalışıyorum. geçen yıl hepimiz farklı kılıklara dirmiştik. birimiz pamuk prenses, birimiz noel anne, birimiz palyaço, çok uzun sarı saçlı olanımız da rapunsel olmuştu:) tüm gün ortalıkta dolaşmıştık. sınıfları dolaşıp çocuklara doğaçlama olarak kısa kısa diyaloglar yapmıştık. çok eğlendiler. müzik eşliğinde parti yaptık sonra onlarla. günün sonunda çocukları ailelerine kostüm giyen öğretmenler teslim etti. gün boyu okulda renk vardı. çok güzel bi gün geçirdik...

çok güzel hepside ellerinize sağlıkk

pazartesi günü program dersinden uygulamalı sınav yapacaz ve konumuz yılbaşı davetiyesi lütfen yardım edin
şimdiiden teşekkür ederim ....

arkadaşlar takvim etkinliği örneklerine ihtiyacım var elin olan varsa ekleyebilirmi?şimdiden teşekkürler..

yeni yılla ilqili hikaye bulamıyorum yardım edr msiniz..?

teşekkür ederim bizde daha önce kostümlü parti yapmıştık....
ilgiliniz içim tekrar teşekkürler

çok tşk ediorum arkadaşlar güzel fikirlerinis bana da yol gösterdi ... bnm de çok ihtiyacım wardı çünkü .. çok tşk ediorum tekrardan herkese...

:36_7_8:Akadaşlar yeni bir yıla öğrencilerimizle birlikte gireceğiz.Hatırlanır çocukların keyif alacağı etkinlik programı hazırlayabiliriz. Hepimizin farklı önerileri olacaktır.

arkadaşlar.yeni bir yıla çoşkuyla sevgiyle girmek gerektiğini düşünüyorum.Nasıl ki yeni yaşımızı,yeni işimizi ve yeni olan pek çok şeyi kutluyosak,yeni yılıda kutlayabiliriz diye düşünütorum.Öğrencilerimize bir yılın bitişini sadece yeni yıl ağacı süslemekle anlatmamız yetmez.Bir yılda yaşanan mevsimler,takvim ,saat,kardan adam,kar tanesi,noel baba çocuklara oyuncaklar yapan kişiymiş hediye paketleri vs yapılabilir.Yeni yıl günü eğlenceli yarışmalar,müzikli oyunlar planlayabiriz.

Arkadaşlar noel baba resmi her çeşit olabilir varsa sevinirim.

yılbaşı şapkası arıyorum.çocuklarımın yapabileceği şekilde şimdiden teşekkürler.:474cu:

Rica ederim hocam

çok teşekkürler bunlar çok güzel

Güle güle kullanın:)

arkadaSlar bir koNuda yıLbası takvimi görmüStümmmm, tüm ama buLamıyorum. boyama olarakdı işte kare resim içinde sevimli hayvanmı ne bisiler vardı altındada ocak yazıyodu yanlıs hatırlamıyorsam diğer aylarıda ekliyodk vS işte. haftalardır bakıyorm ama ııhh... eğer Linkini bilen varsa kopyalayabilirmi lütFen ;) :congratulationscut4

arkadaşlar elinde renkli çocuklara uygun takvim örneği olan varmı sitemizde 2007-2008 yılı için var aslında ama daha farklı birşeylar varsa elinizde paylaşırmısınız?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri