Yeni yıl yeni yıl yeni yıl........................

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nursev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:48
hocam etkınlıklerınız cok guzel gorunuyor..fakat köpük ten cam agacı nı çocuklar mı kestı kalıp olarak ? ınce köpuk kullandınız sanıırım ? bırde boncuklar kozalaklara her yapıstırıcıyla yapısıyor mu acaba ? kozalak çalışmaları zor olur genelde ..

teşekkürler

hocam etkınlıklerınız cok guzel gorunuyor..fakat köpük ten cam agacı nı çocuklar mı kestı kalıp olarak ? ınce köpuk kullandınız sanıırım ? bırde boncuklar kozalaklara her yapıstırıcıyla yapısıyor mu acaba ? kozalak çalışmaları zor olur genelde ..

teşekkür ederiz çam ağacını ben kestim çocuklar diğer işlemlerini yaptılar.evet ince köpük kullandık.Kozalakların üzerine boncukları peligonla yapıştırdık gayet iyi yapıştı.ve çocuklar kozalakları kendileri boyadılar.sonrada kendileri yapıştırdılar çokta sevdiler bu faaliyeti:)

Çok teşekkürler:):)

paylaşım için teşekkürler

Kozalakları çok beğendim.teşekkür ederim

hepside çokgüzel ellerinize sağlık:36_7_8:

ellerinize sağlık :)

güzel çalışma yapmışsınız ellerinize sağlık

hepsı cok guzel olmus hocam ellerınıze saglık am ben bısete takıldım kopulerın uzerınehındıstan cevızını nasıl yapıstırdınız yapıstırıcılarda hemen erıyoryaaaaaaa

ellerınıze saglık cok hoşş olmus....yenı yıll ıle ılgılı baska ne yapılabılır arkadaslar???
bız ogun velılerı cagırıp kırmızı partısı yapacagız herkes kırmızı gıyınecek bırde hedıye cekılısı ve kurra

pardon cekılıs ve kurra aynı sey onun yerıne acık bufe ıkramımız olcak velılerden ıstıycez bu arada anaokulunda gorev yapıorum

hepsi birbirinden güzel olmuş arkadaşım emeğinize sağlık

harika olmuş hepsi yaaa ba-yıl-dımmm :)))
çokk teşekkürler ellerinze sağlık yaa süpper paylaşımm :)))
teşekkürlerr :emot66:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri