yengeçlerimiz. ( ve etkinlik sırasında ki muhabbetimiz)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
4
@Özlem ÖZMEN
bu benim yengecim

.

bunlarda çocuklarımın

.

.

bu etkinlik sırasında öğrencilerimle geçen bir muhabbeti de sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar.çocuklarıma kestikleri kağıtları yerlere atmamalarını atanları gördüğümü söylüyordum öğrencimin birisi kalktı ve öğretmenim senin her yerde gözün var değil mi dedi :))) bende evet yaptığınız kötü şeyleri ben görüyorum ve sizlerde yapmıyorsunuz değil mi dedim evettt diye cevap verdiler :))

Ekli dosyalar

• P050511_11.44.jpg
    P050511_11.44.jpg
    30.8 KB · Görüntüleme: 144
  • P050511_11.45.jpg
    P050511_11.45.jpg
    37.3 KB · Görüntüleme: 99
  • P050511_11.44_[01].jpg
    P050511_11.44_[01].jpg
    40.1 KB · Görüntüleme: 71
hocam ne kadar ulvi siniz:)))çok şekerler yaa..benim öğrencim de okulda kalıyorum sanıyo:))

hocam ne kadar ulvi siniz:)))çok şekerler yaa..benim öğrencim de okulda kalıyorum sanıyo:))
teşekkür ederim selvi hocam :) çocukların gözüyle kendimi çok görmek istemişimdir hep :)))

keşke herkes çocuklar kadar değer verse insana değil mi?ben onların yanındayken kendimi çok kıymetli hissediyorum..

kesinlikleeee hele bu hafta görmelisiniz ya hepsi birden gelip gelip sarılıyorlar öğretmenimmm ben seni çok seviyorum deyip deyip sarılıyorlar ya çok iyi hissediyorum kendimi :)

benim geçen hafta biraz canım sıkkındı biliyosunuz..sürekli geldiler..öğretmenim neyin var gül biraz.üzülme diye nasl ilgilendilr:)))

benim geçen hafta biraz canım sıkkındı biliyosunuz..sürekli geldiler..öğretmenim neyin var gül biraz.üzülme diye nasl ilgilendilr:)))
ayy yavrularım benim ya hepsi kesinlikle bir melek hem de tam bir moral meleği :))

kesinlikle okula gidince herşey geride kalıyo..her anımı dolduruyorlar..işimi hep bu kadar sevmek istiyorum:)))

inşallah hocam :))

Benimkilerden bir tanesinide annesi kandırmış galiba kuşlar öğretmenine herşeyi söylüyor diye gelmiş bana soruyor öğretmenin senin kaç tane kuşun var annem öyle dedi diyor:D Çok şekerler ya ömrüme ömür katıyor hepsi..

Çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevimli bunlar

artık etkinliğimin görülmediğini düşünmeye başlamıştım ki yetiştiniz selvi hocam :)))))) teşekkürler :)

çok hoş çok beğendim :) diğer sayfada yapılan muhabbete gelince selvi hocama katılıyorum insan kendini onların yanında değerli hissediyor çok dopğal ve içten seviyorlar mibklerimi seviyom ben (:

bende çok seviyorum hepsini :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri