YaŞasiiin..!!!...anne oluyorum...!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezine82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Bu çok güzel bir haber,tebrik ederim sizi:))
Sağlıkla ve mutlulukla bebeğinize kavuşmanız dileğiyle..

tebrik ederim bu çoook güzel bir haber

Allahım her şeyin hayırlısını versin inşallah size ve bebeğinize... inşallah size uğur getirir. analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah

amin arkadaşlar AMİİİNN.....

sezine82 seni çok çok tebrik ediyorum allah bebeğine sana sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin senin için sağlıklı ve hayırlı evlat olsun asos ve bizlerede dua etmeyi unutma

inan senin adına çok sevindim..allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.
sağlıklı ve huzurlu bir hamile olmanı dilerim..
ayrıca hamileliğin tadını çıkar bol bol dinlen neşeli ol..

sevgili asos allah sana da hayırlı zamanda nasip eder inşaallah
sezinenin duasını al...hamilelerin duası kabul olurmuş :))

sezine82 seni çok çok tebrik ediyorum allah bebeğine sana sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin senin için sağlıklı ve hayırlı evlat olsun asos ve bizlerede dua etmeyi unutma

emine ve arife arkdaşlarımm çok teşekkür ederimm.. Rabbim bütün çocuk isteyenlere ve arife hocama bana tez zamanda nasip etsin.. sezinecimm dualarında bizleri eksik etme...:36_3_12:

canım dostum bir tek ben kalmışım burda valla seni tebrik etmiyen..gerçi ben msn de kutladım eşinden ve ablandan sonra duyan ilk kişli ben oldum galiba..çok mutlu oldum ve hazırlıklara başladım altınlar alındı..şimdi hediyelere geçiyorum ama cinsiyeti belli olunca renge göre seçicem...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..çok istediğin bir mutluluktu..keşke düğününde olduğu gibi doğumuna da gelebilsem...inan gözlerim doldu şimdi ..seni kocaman kucaklayıp mutluluğunu boynuna sarılarak kutlamak isterdim.....çok güzel bir hamile olacaksındır inşallah ben gibi sıkıntı çekmezsin..kızın olacaksa biraz çirkinleşeceksin..ama değecek..benim bıcırğı görüyorsun...kızda oğlanda olsa eli ayağı düzgün olsun...benim mağrur yeğenim.... bir süpriz yapıp annesinin doğum gününde de doğarsa değmeyin sezinin keyfine...ama tarih az çok gösteriyor ki O GURURLU VE MAĞRUR BİR BAŞAK BURCU OLACAK...TIPKI BEN GİBİ...TIPKI ANNESİ GİBİ.....tebrikler canımdostum denizliden kucak dolusu sevgiler sana.........

Canım benim tebrik ederim.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Umarım ki sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hamilelik geçirirsin.
Bebişe ve kendine dikkat et canım:):):)

tebrik ederim sezin hocam :) alah tamamına erdirsin, umarım problemsiz bir hamilelik dönemi geçirirsin.. biz de kızımla 29. haftadayız, 16 martı bekliyoruz sabırsızlıkla :) zaman hızla akıp geçiyo, bi bakmışsın geri sayım başlamış... :)

canım dostum bir tek ben kalmışım burda valla seni tebrik etmiyen..gerçi ben msn de kutladım eşinden ve ablandan sonra duyan ilk kişli ben oldum galiba..çok mutlu oldum ve hazırlıklara başladım altınlar alındı..şimdi hediyelere geçiyorum ama cinsiyeti belli olunca renge göre seçicem...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..çok istediğin bir mutluluktu..keşke düğününde olduğu gibi doğumuna da gelebilsem...inan gözlerim doldu şimdi ..seni kocaman kucaklayıp mutluluğunu boynuna sarılarak kutlamak isterdim.....çok güzel bir hamile olacaksındır inşallah ben gibi sıkıntı çekmezsin..kızın olacaksa biraz çirkinleşeceksin..ama değecek..benim bıcırğı görüyorsun...kızda oğlanda olsa eli ayağı düzgün olsun...benim mağrur yeğenim.... bir süpriz yapıp annesinin doğum gününde de doğarsa değmeyin sezinin keyfine...ama tarih az çok gösteriyor ki O GURURLU VE MAĞRUR BİR BAŞAK BURCU OLACAK...TIPKI BEN GİBİ...TIPKI ANNESİ GİBİ.....tebrikler canımdostum denizliden kucak dolusu sevgiler sana.........

canmsın benim yaaa....bak bana böle duygulu şeyler yazma ama ikidebir herşeye ağlıyorum zaten....doğumumda da yanımda olamasanda canın sağolsun CAN DOSTUM...biliyorumki hep yanımdasın zaten...dualarını eksik etme yeter...

BİR ŞARKI YAZMAK İSTEDİM
İÇİNDE DOSTLUK OLSUN
BİRDEN SEN GELDİN AKLIMA
CAN DOSTUM...
BUNUNLA SENİ NE ÇOK ÖZLEDİĞİMİ
ANLATMAK İSTEDİM SANA
BİR KERE DAHA....
BİR SEN KALDIN BANA
SAKIN BIRAKMA
AL YOLLARINA HİSSET YANINDA...
DOSTUM DOSTUM CAN DOSTUUUUUUMMMM...

BURDA HERŞEY SAHTE DOSTUM
GÜLÜMSEMELER BİLE...
BURDA HERŞEY SAHTE DOSTUM...
SEVMELER BİLE....

ŞİMDİ YANINDA OLAMASAMDA
SENİ YAŞAMAMI ENGELLEYEMEZ HİÇBİRŞEY ASLAAAAA....
ŞU ANDA ÇOK UZAKTA OLSANDA :( :( :(
SEN ASLINDA BENİMLESİN,YANIBAŞIMDA...
SARIL YİNE BANA,
AL KOLLARINA,HİSSET YANINDA...
DOSTUM DOSTUM CAN DOSTUUUMM....

( Dua ediyorum canım dostum inşallah yavrularımızda ilerde bizim kadar şanslı olurlar ve böyle dostluklar kurarlar...)

tebrik ederim sezin hocam :) alah tamamına erdirsin, umarım problemsiz bir hamilelik dönemi geçirirsin.. biz de kızımla 29. haftadayız, 16 martı bekliyoruz sabırsızlıkla :) zaman hızla akıp geçiyo, bi bakmışsın geri sayım başlamış... :)

öğretmenim sizide tebrik ederim canıı gönülden...umarım sizde sağlıklı sıhhatli bir şekilde MİNNOŞUNUZU kucağınıza alırsınız..benim fasulyede 7 haftalık olmuşş..nasıl kalbi atıyoo bi görseniz..benimde kalbim yerinden fırlayacaktı o an sanki...doğumuda tam benim doğum günüm..26 ağustos..ama 10 gün öncesi ve 10 gün sonrasıda olabilirmiş...

:)) ne güzel bi haber hocam bu.okuyunca çok heyecanlandım.çok güzel bi duygu olsa gerek ben bekarım bilemem ama çok ama çokkk güzel bi duygu olduğuna eminmim.
inş sağlıklı mutlu bir hamilelik dönemi geçirirsiniz ve kolay bir doğum olur.rabbim sağlıklı sıhhatli anasına babasına hayırlı bi evlat eylesin inş.

hocam aklıma gelmişken size bi tavsiyede bulunabilir miyim? hocam hamilelik döneminiz boyunca günlük tutun lütfen.ilerde bebişiniz büyüyüp okuduğunda çok mutlu olur.tabi bu benim acizane bi fikrim ben ilerde böle bişey düşünüyorum aklıma geldi sizle paylaşmak istedim.

sağol canım benim..RABBİM sanada inşallah bu güzel duyguları yaşatır..tabii önce bi koca bul şölee zengin ve yakışıklısından....:36_11_6::36_11_6:
günlük tutmaya çoktan başladım bile canım,her anımı paylaşıyorum minik fasulyemle...teşekkür ederim tavsiyen için....

tebrikler... Allah analı babalı büyütmeyi ve hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip eder inş...

Allah tamamına erdirsin inşallah...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri