inan senin adına çok sevindim..allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.
sağlıklı ve huzurlu bir hamile olmanı dilerim..
ayrıca hamileliğin tadını çıkar bol bol dinlen neşeli ol..
sevgili asos allah sana da hayırlı zamanda nasip eder inşaallah
sezinenin duasını al...hamilelerin duası kabul olurmuş)
sezine82 seni çok çok tebrik ediyorum allah bebeğine sana sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin senin için sağlıklı ve hayırlı evlat olsun asos ve bizlerede dua etmeyi unutma
canım dostum bir tek ben kalmışım burda valla seni tebrik etmiyen..gerçi ben msn de kutladım eşinden ve ablandan sonra duyan ilk kişli ben oldum galiba..çok mutlu oldum ve hazırlıklara başladım altınlar alındı..şimdi hediyelere geçiyorum ama cinsiyeti belli olunca renge göre seçicem...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..çok istediğin bir mutluluktu..keşke düğününde olduğu gibi doğumuna da gelebilsem...inan gözlerim doldu şimdi ..seni kocaman kucaklayıp mutluluğunu boynuna sarılarak kutlamak isterdim.....çok güzel bir hamile olacaksındır inşallah ben gibi sıkıntı çekmezsin..kızın olacaksa biraz çirkinleşeceksin..ama değecek..benim bıcırğı görüyorsun...kızda oğlanda olsa eli ayağı düzgün olsun...benim mağrur yeğenim.... bir süpriz yapıp annesinin doğum gününde de doğarsa değmeyin sezinin keyfine...ama tarih az çok gösteriyor ki O GURURLU VE MAĞRUR BİR BAŞAK BURCU OLACAK...TIPKI BEN GİBİ...TIPKI ANNESİ GİBİ.....tebrikler canımdostum denizliden kucak dolusu sevgiler sana.........
tebrik ederim sezin hocamalah tamamına erdirsin, umarım problemsiz bir hamilelik dönemi geçirirsin.. biz de kızımla 29. haftadayız, 16 martı bekliyoruz sabırsızlıkla
zaman hızla akıp geçiyo, bi bakmışsın geri sayım başlamış...
![]()
) ne güzel bi haber hocam bu.okuyunca çok heyecanlandım.çok güzel bi duygu olsa gerek ben bekarım bilemem ama çok ama çokkk güzel bi duygu olduğuna eminmim.
inş sağlıklı mutlu bir hamilelik dönemi geçirirsiniz ve kolay bir doğum olur.rabbim sağlıklı sıhhatli anasına babasına hayırlı bi evlat eylesin inş.
hocam aklıma gelmişken size bi tavsiyede bulunabilir miyim? hocam hamilelik döneminiz boyunca günlük tutun lütfen.ilerde bebişiniz büyüyüp okuduğunda çok mutlu olur.tabi bu benim acizane bi fikrim ben ilerde böle bişey düşünüyorum aklıma geldi sizle paylaşmak istedim.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!