kutlama yapmasanız niye yapılmadı diye başınızı ağrıtırlar kİ(ilgili yönetmelik gereği büyük çaplı gösteri hazırlamanın yanlışlığı belirtiliyor).yapılınca aman içeriğinde şu olmasın aman bu olmasın göze batmasın aman çocuğuma gülerler o rolde yer almasın(ki emin olun evde buna gülen kendisidir).sonrada etkinliğiniz klişe olmasın aynı şeyler tekrar edilmesin. ee ne yapsın bu garip okulöncesi öğretmeni anlayamadım. ama maşallah hepimiz de de taş gibi sabır varmış.siz de öğrencinize başka bi gösteri de rol verebilirsiniz(şalvarsız bir etkinlikte )ne komik hallerdeyiz insanlar nelerden neler çıkarıyor.sabırlı günler dilerim...
artık bu tür cahilliklere "aa! inanmıyorum ya, nasıl olur?" diye şaşkın bir ifadeyle karşılık veremiyorum maalesef, QUOTE]
değilmi yani![]()
size komik birşey söyliyim,dün diyor ki veli çocuğunu alırken yarın tatil mi
evet tahmin etmeniz lazım çünkü resmi tatil dedim.tepkiye bakar mısınız ay napıcam ben tüm gün bu çoçukla demez mi
bayram törenine gidersiniz çocukda eğlenmiş olur dedim bizde de böyle veliler var işte hala anlamış değilim okulu ne olarak görüyorlar acaba
ben henüz bu konuda tecrübeli değilim ama anaokulu öğretmenini çocuk bakıcısı olarak görüyolar anaokulunuda çocuk bakım evi olarak görüyolar ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum diyince bana çocukbakıcısı mı olcaksın bırak elalem kendi çocuklarını kendilerini baksın diyenler bile oldu bilinçli bir şekilde eğitim için çocuğunu anaokuluna gönderen çok az sanırım malesef ben altındaki nedenin cahillik olduğunu düşünüyorum
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!