Ve işteeeee 1000.üyemiz casmin1987

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _tugba_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:54
arkadaşlar heralde 1000.üyemiz bizi sevmedii ben hiç rastlamadım bi daha görüşen oldu mu hiç???

ben de rastlamadım internete girememiştir heralde

bende rastlamadım arkadaşlar internete girememiş olabilir :)

ben de hiç rastlamadım ama elbet gelecek:D

Aramıza hoşgeldin.Tuba ve çirkin ördek ellerinize sağlık.süper olmuş.

aramıza hoşgeldin casmın 1987.

o_tuğba_o arkadaşım sizleri sevmemek mümkün mü?Sadece internete sık giremiyorum.cirkin_ordek arkadaşımızın dediği gibi geldim iştee:)ya ben bu siteyi çoook sevdim.Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma çoooook teşekkür ediyorum.Çok misafirperver bir site.Siteyi sevdiklerime de söyledim.Hatta site de beni kutlamayla karşıladılar deyince sevdiklerimden de kutlayanlar oldu.Bana çok iyi moral oldu.Bana ne kadar büyük bir iyilik yaptınız bilemezsiniz.Tekrar çok teşekkür ediyorum...

casmin1987' Alıntı:
o_tuğba_o arkadaşım sizleri sevmemek mümkün mü?Sadece internete sık giremiyorum.cirkin_ordek arkadaşımızın dediği gibi geldim iştee:)ya ben bu siteyi çoook sevdim.Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma çoooook teşekkür ediyorum.Çok misafirperver bir site.Siteyi sevdiklerime de söyledim.Hatta site de beni kutlamayla karşıladılar deyince sevdiklerimden de kutlayanlar oldu.Bana çok iyi moral oldu.Bana ne kadar büyük bir iyilik yaptınız bilemezsiniz.Tekrar çok teşekkür ediyorum...

seni gördüğüme çok sevindim canım :D güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti :D
:opucuk: :thanks:

bende sizleri görünce çok mutlu oluyorum canım ama işte sık giremiyorum:(...:thanks::opucuk:

olsun arkadaşım ben sadece bizimle ilgili olumsuz şeyler mi düşündün diye merak ettim burdaysan ve bizi sevdiysen sorun yok......görüşmek üzere....

ne güzel bir karşılama bu böylee nice binlerce onbinlerce üyeye inşallah bende hepimizi kutluyorum

ay evet çok güzel olmuş yeni gördüm bende
emeklerinize sağlık arkadaşlar.
casmin1987 sende hoşgeldin:)
1000. üye olasım geldi valla;)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri