Ve işteeeee 1000.üyemiz casmin1987

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _tugba_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:54
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_tugba_
tuğba arkadaşım tebrikler çok güzel hazırlamışsın :D casmin1987 forumumuza hoşgeldin arkadaşım 1000. üyemiz olarak seni tebrik ediyorum :D :D :D tekrar hoşgeldin.....

noluyor anlamadım neyi kutluyoruz hani pastam nerde?:)

zehraa' Alıntı:
tuğba arkadaşım tebrikler çok güzel hazırlamışsın :D casmin1987 forumumuza hoşgeldin arkadaşım 1000. üyemiz olarak seni tebrik ediyorum :D :D :D tekrar hoşgeldin.....

tşk ederim ama tek başıma yapmadım çirkin_ördek arkadaşım ile birlikte yaptık:) bende çirkin_ördek arkadaşıma teşekkür ediyorumm.......

o zaman çirkin_ördek arkadaşımıda tebrik ediyorum :D casmin1987 arkadaşım sen forumumuzun 1000. üyesisin ve bizde 1000. üyeye bi kutlama yapalım dedik inşallah bir araya gelirsek pastanı o zaman hazırlarız şimdilik bunlarla idare edeceksin :D :D :D

tesekkürler zehraa ben konyadayım pastamı kargoyla mı gönderırsınız yoksa zıyaretıme mı gelırsınız tercıh sızın ben beklıyorum ama eli boş gelmeyın:)

casmin1987' Alıntı:
noluyor anlamadım neyi kutluyoruz hani pastam nerde?:)

canım pastan 5.resimde o da gaficadı arkadaşın pastası afiyetle yiyebilirsinn. tekrar hoşgeldinnnnn

canım pasta çok güzel görünüyor ama ben gerçeğini istiyorum:)

aramıza hoşgeldin 1000. üye casmin1987....

bende konyadayım canım bi ihtimal pasta ısmarlayabilirim sana :D :D neredesin sen konyada?....

hoşbulduk o_beste_o.Hadi ya ben merkezdeyim sen nerdesin?Desene pasta yiyeceğim ama o resimdeki pastadan isterim:D

bende merkezdeyim konyada topluca buluşmayı düşünüyoruz o zaman yersin pastanı :D sende yüz buldun astarını isteme canım :D :D pasta pastadır :D :D

casmin sitemizi nasıl buldun???böyle bir süpriz karşısında hiç başına geldi mi?ben çok merak ettim valla:):):)

inan hiç beklemiyordum.çok şaşırdım.siteyi merak edip girmiştim karşıma çok eğlenceli ve sevecen bir site çıktı .hepinize çook teşekkür ediyorum.başıma hiç böyle bi şey gelmemişti.:):)ama şunu merak ettim: neden 1000. üyeye böyle bir sürpriz yaptınız?1000. üye olmanın bir özelliği var mı?

amaniiin kacirmisim ben 1000. uyenin siteye girisini yaaa :( dun elektrikler kesilmisti :(:(

casmin1987' Alıntı:
inan hiç beklemiyordum.çok şaşırdım.siteyi merak edip girmiştim karşıma çok eğlenceli ve sevecen bir site çıktı .hepinize çook teşekkür ediyorum.başıma hiç böyle bi şey gelmemişti.:):)ama şunu merak ettim: neden 1000. üyeye böyle bir sürpriz yaptınız?1000. üye olmanın bir özelliği var mı?

aslinda pek bir ozelligi yok. hatta hic yok :D ama bu tur sitelerde uyeler cogaldikca 1000. 5000. 10000. gibi uyelere ufak yorumlar yapilabiliyor :D

evet ya bende kaçırmışım elektriklerin yüzünden neyse aramıza hoşgeldin
casmin1987 :) :)

hoşgeldin casmin 1987 arkadaşımm:D:D:D

o_tugba_o' Alıntı:
zehraa' Alıntı:

tşk ederim ama tek başıma yapmadım çirkin_ördek arkadaşım ile birlikte yaptık:) bende çirkin_ördek arkadaşıma teşekkür ediyorumm.......

asıl ben sana çooook teşekkür ederim o_tugba_o arkadaşım. inan çook mutlu oldum forum için bişeyler yaptığım için. bana bu fırsatı verdiğin çoook TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM!!!!

casmin1987 arkadaşım hoş geldin 2 gün siteye giremedim oyüzden ben de ilk kutlamayı kaçırdım güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle

casmin1987 aramıza hoşgeldin...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri